Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine_18 ja vidim🤞
@sunshine_18 Ano vidno ciarku😉
@sunshine_18 vidím držím palce 😊skús aj zajtra a pošli foto
@sofia567 skúsim, a neviete či môže byť placlivost nejaký príznak? Za deň sa rozplačem hocikedy.. Mávam PMS zmeny nálad ale to som skôr nahnevaná na všetko a na každého.. Teraz sa cítim ako v depke 🙈
@sunshine_18 z vlastnej skúsenosti ti neviem povedať lebo ešte deti nemám ale podľa mňa môže byť, a máš ešte aj iné príznaky?
@sunshine_18 moze ja pri piatom som preplakala celé tehu a bolo jedno či som pozrela správy, rozprávku,hocijaký film hoci čo ma rozplakalo a trvalo mi to do skončenia šestonedelia. No ale pre mňa des nakoľko som typ ženy čo sa za hoci co nerozplace.Dokonca muž sa smial,že ľadová kraľovná sa roztápa🙈🤣🤣
@sunshine_18 a nie je to chybny test? Pri namacacej casti by mala byt ta testovacia ciarka a kontrolna ma byt pri tej modrej casti za ktoru drzis...ci to je nejako inak na tomto teste🤷
@zuzsat toto nieje Dr max test 😊
@sofia567 viešco pár dní pred termínom ms som mala také steklenie až pichanie v podbrušku to iba raz chvilku a potom asi nejaké 4 dni menštruačné bolesti ale len také ze zabolelo prestalo 🙈 teraz mi už nieje nič len ta placlivost a bolia ma prsia.. Tie ma bolia už asi týždeň...
Ja som dnes skúsila spraviť digitálny test lebo na teste značky livsane mi vybehla slabá ružová čiarka a bohužiaľ bol negatívny, tak asi aj ten livsane neukazuje dobre :/
@sunshine_18 tak skús ešte za pár dní skúsiť a uvidíme držím palce 🙂
@beatrixx1525 vidno tam 😍 nech to len silnie, koľko dní máš do ms?
@sofia567 ešte 2 🙂
@sunshine_18 to som ani nepisala ze je to dr max. Ale pre mna je to novinka test. Vsetky maju namacaciu cast potom testovaciu ciarku a potom kontrolnu silnu ciarku. Na tom tvojom je to opacne tak som sa len pytala 🤷
Baby, píšete tu, že livsane sú dobré testy, ja som z nich už zúfalá. Dnes som 8dp5dt, livsane majú rovnakú čiarku od 5dp. Včera som si večer robila mama test, a tam krásna čiarka. Dnes ráno na livsane zase také nič ledva viditeľné... neviem, čo si o tom myslieť. Na krv idem v piatok, do vtedy asi zošediviem.
Zdravim dievcata vidíte tam niečo ja mám pocit ze mi už šibe, mám necelý týždeň po menštruácii aj to takej len 3dnovej(zvyčajne 5dni) a dnes som si spravila naobed test lebo po skončení dni ma neprestali bolieť prsia. Ak by sa zadarilo stal by sa zázrak lebo mám len jeden vajcovod s vaječníkov aj to slabo priechodným. A snažím sa mať dieťatko už vyše 10r :(((( aj na IVF sme boli a nepodarilo sa.
@luciarasto ak je to pepino, tak je negatívny. Robí to na každom teste.
@janka0215 áno je to pepino ale nikdy mi práveže neukázal takú druhu čiarku. A robila som ho aj minulý mesiac a tam nebolo vôbec nič
@luciarasto mne ukazoval aj tmavsiu a krv som mala negatívnu. Skús o dva dni, či ztmavne. Ak nie, tak pravdepodobne nie si tehotná, hlavne keď si MS už mala. Veď to by si bola už viac ako 3 týždne po ovu, pokiaľ nebola posunutá.
@janka0215 a umna vidíš niečo ?
@maciatko950 na štvrtý deň meškania je tiež slabá. Testovala si len ten jeden deň?
@janka0215 testovala som dnes ráno a včera podvečer
@maciatko950 tiež skús ešte v piatok. Ak bola posunutá ovu a nemala si ešte MS, šanca tam je
@maciatko950 skúsenosť zla.. Robí krásne ruzové silné čiarky a nič z toho.. Mne tak vyšiel že jeden test totálne pozitívny a druhý z krabičky z toho istého moču negatívny 😃ale to si asi nechcela počuť, držím palce

Ahojte vidíte niečo? Ms mi mešká 3 dni