Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
nijako, len ze je troska zvysene, to som bola na pohotovosti koli vytoku.. No uvidime ci testy budu silniet
@daniaz a ty mas potvrdene tehu? testy ti vysli ako pozitivne? lebo niak som tu neni v obraze
Vidim, ze tu to zije, tak aj tu vlozim mojich duchov na testoch.
Vcera som mala dostat MS a ciarky stale slabulinke. Uz som si myslela, ze dnes sa rozhodne, ze ciarka bud zosilnie, alebo nebude a ona je rovnaka.....boooze to sa neda vydrzat......... Co si myslite o mojich testoch? Co mozem este urobit, aby HCG rastlo???
@isabella22 no su tu aj tehulky,tak berú ich na Sono 😵 ich nepredbehnem su prvorade 🙂 Dufam,ze do pol budem uz dnu
@isabella22 neurológiu? nestačí gyn? 🙂 či myslíš, že to už je na hlavu? neboj, halucinácie nemáš, to by sme mali všetky. 🙂
@karmela to poznám - jedna návšteva u gyn. a zabiješ tým celý deň... mne sa väčšinou pod 2 hodiny nepodarí... a to sme všetky objednané a predo mnou 5 ľudí.
@majka_3 ešte máš kŕče? a také tupé, či pichavé?
@valika1210 ako dnes? bola si dnes dokončiť rozhovor s WC misou?
kočky krv negatívna ☹
a tak som dufala,predtým mi to tak isto slabo začínalo a aspoň sa uchytilo a teraz veľká figa !
tak po sviatkoch začíname odznova...
a vám prajem nech sa vám zadarí a dotiahnete to do šťastného konca 🙂
dakujem vam za nazory. Volala som na gyndu, uzemnili ma, ze je este prilis skoro a objednali ma na pondelok ☹ ......ale to cakanie, ..........ta neistota.........mam byt v klude, ale ako???!!! 😖 Neviem sa na nic sustredit. 😒
@kika8259 jaaaaj ......aspon ze vies na com si 🙂 budem drzat palceky nech sa cim skor objavia silne // 🙂
@lene27 to si nemylsim ze mi to ide na hlavu len nwm ci je to zaciatok mrchy ale taketo zavraty...dufam ze to nebude nic zle...dnes este kupin testik a vyskusam ked uz nevyjde ani duch tak kaslem nato...
@fitdeska podla mna na tom poslednom teste tu ciarocku viidno ovela lepsie ako na prvom ci druhom takze silnie 🙂 si myslim 🙂
@lene27 dnes sa zaludok dvihal ale predychala som to 🙂 len mam zavrate dnes ale ze riadne......prsia ma v noci zacali trosku boliet.......a testik stale / ....
@fitdeska Myslim si ze urobit nic, mne ukazalo ducha az 5 den po vynechaníííí.... takze len pockat🙂 a on po pard dnoch urcite zosilnejeeee🙂 drzim prsteky a blahozelam k tehuuuuuu

ahojte babule, tak aj ja som bola na HCG , vyssledok 38,5 na 29DC.. Tak neviem ci to brat ako dobry vysledo alebo ako nizky...