Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 presne dovtedy sa pripravuj pspaj vitamíny staraj sa o seba 🙂 a bude
@zanzilady ďakujem beriem femibion inofolic a dečko gynex teraz druhý týždeň
@ariana195195 super ja som tiež brala 2 mesiace inofolic, potom som prestala na dva mesiace. Aaaa kyselinu listovú a selen tiež odporúčajú 🙂
@zanzilady ďakujem dám si to mám ho doma . Rozmýšľam že keď zoberiem krabičku tak prestanem dávať ďalšiu dávku
@ariana195195 ja by som to brala asi aj dlhšie ale došiel mi a bola som nejak lenivá :D ale odporúčajú aj lady víta pokiaľ nemáš nejaké problémy s pcos a tak 🙂 skús aj to kuknúť ten inofolic mi príde skôr ako liek a to lady víta ako vitamín
@zanzilady určite skúsim aj to nepočula som ešte o Tom ale skúsim . Gynex kvapky nemáte skúsenosti?
@ariana195195 to vôbec, na čo sú ?
@zanzilady vraj to pomáha tiež k oplodneniu
Ahojte myslite že to silnie ? Rozdiel je týždeň krv bola pozitívna minuli týždeň dnes som bola zase pondelok budú výsledky mám pár potratov za sebou tak mám nasadený aj duphaston ale už od začiatku mám hnedý výtok tak sa bojím mali ste to niektorá takto ?
@diankapalko5542 určite mas silnejšiu čiarku. Tiež som mala spinenie teraz som 8+0 a stále občas špiniť. Tiež mám duphaston a všetko vyzerá dobre. Mala som aj nejakú zrazeninou malu a že spinenie môže byt aj z toho 🙂
@diankapalko5542 za mna je to dost slaby rozdiel na tyzdnovy odstup. Mne takto pomaly stupalo hcg a bola z toho anembryomola cize prazdny gestacny vak
@sense no to ťažko povedať, 9,5 mesiaca po pôrode 🤣 ale akože akože prvú ms som dostala 1.10 trvala dva dni. Čiže v podstate už deň mešká. Ale nejak má to prekvapilo že sa tam ukázala čiarka a že mešká, lebo som si robila aj ovu test ktorý vobec nebol pozitívny ani jeden deň. (Nesnažíme sa vôbec mali sme len raz sex, len som chcela vyskúšať či je všetko ako predtým preto tie ovu testy 😁)

@zanzilady ďakujem pekne ale máš pravdu príde to vtedy keď bude čas .