icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

laauraa
5. mar 2015

Tak ahojte testy prisli uz dnes, dakujem krasne @rybkaa, ;) neviem poradte meskaju mi od 1.3. Test je ovulacny. Dakujem

rybkaa
5. mar 2015

@laauraa ovulačné nemusia byť na tehu spoľahlivé, urob si tehotenský radšej. a si si istá že ti mešká? nemala si posunút ovulu?

laauraa
5. mar 2015

@rybkaa ahoj nie urcite mi meškaju poslednu ms som mala 1.2 , a teraz mi vychadza ze 1.3 mala prisť dalsia

rybkaa
5. mar 2015

@laauraa to je ok, ale kedy si mala ovuláciu?

laauraa
5. mar 2015

@rybkaa prvy krat som si robila v zivote ovu test , BT som si nikdy nemerala cize neviem vobec kedy som mala , ale mne sa zda ze okolo 14,15steho :/ ..

rybkaa
5. mar 2015

@laauraa niekedy sa stane,že ovulácia sa posunie a teda sa posunie aj ms. No ak bola toho 14-15 teho, tak to ti už mešká a na tehuteste by už mali byť pekné čiarky, ten si nerobila?

nika234
5. mar 2015

@lauraa ahoj ja som mala dostat dnes a tiez som si dnes robila ovu test prvy krat v zivote a ani som si nikdy nemerala BT

sibalka21
5. mar 2015

@laauraa pokiaľ by si bola tehu mala by si mat rovnako silnu alebo silnejšiu čiarku ako kontrolnú. Toto podľa mňa nič neznamená. Pokiaľ ti mešká sprav tehu test

laauraa
5. mar 2015

@rybkaa , okej tak ja skusim ten tehu , skusim dnes vecer este a zajtra rano , a uvidime 🙂 dakujem 🙂

@nika234 ahoj a aky si ho mala ? 🙂 ja ti s tym tiez velmi neporadim , lebo tiez neviem vobec v tomto chodit , len co som sa tu docitala 🙂

veronikax
5. mar 2015

@jaruska18 zatial sa nic zaujimave nedeje ;) ale urcite dam echo...keeeed sa na mna stastie usmeje ;)

veronikax
5. mar 2015

@laauraa urob az rano tehu test ;)

veronikax
5. mar 2015

@hlavacova007 dala som to do negativu...ale nie je tam zatial vobec nic....ani naznak..mozno neskor ;)

laauraa
5. mar 2015

@veronikax ahoj ja skusim aj rano aj teraz este :D myslim , ze aj teraz by mi malo ukazat ci ? niekomu ukaze lepsie vecer co som videla ale jasne ze urobim aj rano 🙂

rybkaa
5. mar 2015

@laauraa no nahoď ho potom a označ ma, kukneme 🙂

rybkaa
5. mar 2015

@nika234 takže ovulku nemáš sledovanú?

veronikax
5. mar 2015

@laauraa ked su testiky tak rooob ;) na to...kolko ti meska....uz by malo byt aj vecer nieco vidno ;))) drziiiiimm palce ;)

laauraa
5. mar 2015

@rybkaa, @veronikax tak ja uz neviem :/

chmurkaxy
5. mar 2015

@laauraa to vyzerá pekne 🙂

rybkaa
5. mar 2015

@laauraa jeeej duch 🙂 ráno bude silnejší, držím palce 🙂

laauraa
5. mar 2015

@rybkaa rano hodim dalsi ;)

hlavacova007
6. mar 2015

Ahoj holky,tady dávám dnešní,co ne to říkáte??? 😒 😒 😒

lavinis
6. mar 2015

@hlavacova007 ja sa teda v testoch moc nevyznám, robila som si len jeden, ale ak je tá čiarka biela, nie je to skôr kanálik?

hlavacova007
6. mar 2015

@veronikax Děkuji ☹

hlavacova007
6. mar 2015

@lavinis Dívala jsem se,vypadá to opravdu na tu testovací čarku ☹ 😒

veronikax
6. mar 2015

@laauraa juuuuuj vyzeraju slubne tie vecerne testiky 🙂 nezabudni rano urobit ;) tesiiiim sa na ciarocky ;)

veronikax
6. mar 2015

@hlavacova007 to uz si dala upravene fotky?? ;)

bona12
6. mar 2015

Tak ten treti je z dnesneho rana,snad uz neni o com,dufam 🙂

lavinis
6. mar 2015

@bona12 to je jasné 🙂

hlavacova007
6. mar 2015

@veronikax Ne, fotky upravené nejsou

petra212
6. mar 2015

@bona12