Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mkado ale uvidis,ze bude dobre 🙂 Ved aj ty pises, ze ti aspon trosku zosilnela. A viem o com hovoris. Mna by asi tiez vystrelo, ze z 2 uspechov za 3 roky by to bolo 1. MA a 2. mimomaternicove,alebo biochemicke. A aj ja tych priznako moc nemam, iba unavu (jarnu) a bolesti v podbrusku. To ze ma bolia prsia neriesim,lebo to ma bolia vzdy po ovulacii (tak aspon viem kedy ju mam 😀).
Ahojte baby neviem či to sem patrí ale snáď mi pomôžete mám 37 dňový cyklus MS mi mešká už 24 dní O mimi sa snažíme už dlhšie a testov som urobila asi 20, je normálne také dlhé meškanie ďakujem za každú odpoveď
Ešte som zabudla testy sú negatívne sem tam má pichne V ľavom vajecnika a asi tri krát som mala taký ružový výtok
Baby.....?vidite tam nieco?co myslite?dakujem
Ahojte, 2.3. som tu davala fotku "ducha" test pepino z DM, cca 7 dni pred menstruaciou. Dnes som sa testla znova- rapiclear v zelenom obale a vysiel negativny. (2 dni pred ms). Boli ste na tom podobne? co si mam mysliet? Inak mi je uz tyzden zle, tak si myslim, ze mi sibe, ze som si to tehotenstvo vsugerovala aj so vsetkymi priznakmi... byva pepino test falosne pozitivny?
Zienkyy??videli ste tam nieco na testiku?vela sa vas neozvaloo 😒 prsia a bradavky mi Si odpadnu od bolesti 😒 😒 Dakujem
Aha...nemam skusenst s testmi,pri prvom tehu mi urcil lekar,nerobila som test 🙂 toto je moj druhy test v zivote 😀 😀
presnem skús iný test a potom ho sem hoď 🙂

@janedoe mam taku malu dusicku, co si na teste najdem zajtra ☹ kazdy pise o silnejucej ciarke, len na mojom teste som to v stredu nepostrehla. Az mam strach testovat zajtra. Po MA mimomaternicove prip. Biochemicke by po roku snazenia by bola pre mna dost rana. Nemam ziadne priznaky, iba bolesti, unavu a zvysenu bt.