icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mkado
6. mar 2015

@janedoe mam taku malu dusicku, co si na teste najdem zajtra ☹ kazdy pise o silnejucej ciarke, len na mojom teste som to v stredu nepostrehla. Az mam strach testovat zajtra. Po MA mimomaternicove prip. Biochemicke by po roku snazenia by bola pre mna dost rana. Nemam ziadne priznaky, iba bolesti, unavu a zvysenu bt.

lavinis
6. mar 2015

@mkado na príznaky je ešte skoro 🙂 ja som žiadne nemala do konca 6.týždňa, akurát citlivejšie prsia ako pred MS, tá ozajstná bolesť prišla až neskôr

janedoe
6. mar 2015

@mkado ale uvidis,ze bude dobre 🙂 Ved aj ty pises, ze ti aspon trosku zosilnela. A viem o com hovoris. Mna by asi tiez vystrelo, ze z 2 uspechov za 3 roky by to bolo 1. MA a 2. mimomaternicove,alebo biochemicke. A aj ja tych priznako moc nemam, iba unavu (jarnu) a bolesti v podbrusku. To ze ma bolia prsia neriesim,lebo to ma bolia vzdy po ovulacii (tak aspon viem kedy ju mam 😀).

jani255
6. mar 2015

@mamjka ja som nevydrzala,test som rano urobila.pozaschnuti tam mam ruzoveho ducha.celkom pekne viditelneho,a teraz az v nedelu.vtedy by mala prist mrsina mrchava 🙂

merien259
6. mar 2015

Ahojte baby neviem či to sem patrí ale snáď mi pomôžete mám 37 dňový cyklus MS mi mešká už 24 dní O mimi sa snažíme už dlhšie a testov som urobila asi 20, je normálne také dlhé meškanie ďakujem za každú odpoveď

merien259
6. mar 2015

Ešte som zabudla testy sú negatívne sem tam má pichne V ľavom vajecnika a asi tri krát som mala taký ružový výtok

mamjka
6. mar 2015

@merien259 ja soom mala kedysi taketo dlhe aj dlhsie cykly...mam PCO....u dr. si nebola?

mamjka
6. mar 2015

@jani255 ja tiež v nedeľu... 😉 no som zvedava.... 😅

merien259
6. mar 2015

@mamjka zatiaľ som nebola no ja mam tiež PCO ale beriem kvôli tomu aj euthyrox 75 a metformin
Nepravidelná MS je U mňa normálna ale odkedy beriem lieky tak som mala vždy 37 dňovi cyklus preto nechápem čo sa deje

mamjka
6. mar 2015

@merien259 no to sa občas stáva ja som od 16tich brala silné horm.lieky a keď už som chcela baby tak mi na podiv dr. dal na rok antiku 😀 Lindinette 30 ona mi upravila yklus krasne a potom duphaston každý mesiac až do tehu a potom aj počas tehu.... 😉

lenka6309
6. mar 2015

Baby.....?vidite tam nieco?co myslite?dakujem

lenka6309
6. mar 2015
nicicka
6. mar 2015

@lenka6309 podla mna je cisty

merien259
6. mar 2015

@mamjka tiež som brala anti 3 roky ale cyklus sa mi nespravil, ešte sa chcem spýtať môže chrípka ovplyvniť výsledok testu?

ladyblcha
6. mar 2015

@lenka6309 to si nejak farby upravila? A je to teh.test? Lebo zelene zvyknu byt najma ovu testy.

lenka6309
6. mar 2015

@ladyblcha nie,to mam pepino v drogerke kupeny

mamjka
6. mar 2015

@merien259 no chripka ti môže posunúť mrchu myslím....

mamjka
6. mar 2015

@merien259 ale 24 dni je moc dlho.....tam uz buude nieco ine...testy mas negativne vsetky?
ak mas PCO mozno este nebola ovulka 😒

merien259
6. mar 2015

@mamjka áno negatívne väčšinou sa mi robia kanaliky mala som hlien s prímesou krvi len trošku bolo to 28.2 tak uvidím ešte počkám a ak nedostanem skočim K Dr.

elissa_1
6. mar 2015

Ahojte, 2.3. som tu davala fotku "ducha" test pepino z DM, cca 7 dni pred menstruaciou. Dnes som sa testla znova- rapiclear v zelenom obale a vysiel negativny. (2 dni pred ms). Boli ste na tom podobne? co si mam mysliet? Inak mi je uz tyzden zle, tak si myslim, ze mi sibe, ze som si to tehotenstvo vsugerovala aj so vsetkymi priznakmi... byva pepino test falosne pozitivny?

lenka6309
6. mar 2015

Zienkyy??videli ste tam nieco na testiku?vela sa vas neozvaloo 😒 prsia a bradavky mi Si odpadnu od bolesti 😒 😒 Dakujem

ladyblcha
6. mar 2015

@lenka6309 mne sa ten test nepaci. Su tam dve ciarky ale nejak divne rozmiestnene. Neskusis iny?

lenka6309
6. mar 2015

@ladyblcha preco myslis ze divne rozmiestneny?

lavinis
6. mar 2015

@lenka6309 no ja priznám sa tiež nerozumiem, prečo je tá druhá čiarka v zelenom poli, nemali by byť obidve v tom bielom,, resp. modrom?

ladyblcha
6. mar 2015

@lenka6309 lebo v bielom policku zvyknu byt pri pozitivnom teste obe ciarky. Este som nevidela druhu ciarku vo farebnej casti testu. Ale mozno je to nejaka novinka 🙂

lenka6309
6. mar 2015

Aha...nemam skusenst s testmi,pri prvom tehu mi urcil lekar,nerobila som test 🙂 toto je moj druhy test v zivote 😀 😀

ladyblcha
6. mar 2015

@lenka6309 ved staci ked tu polistujes strany a uvidis sama ze su vzdy v bielom policku. Tak ked si taka neskusena v testovani, treba to dobehnut a spravit si dalsi :D

lavinis
6. mar 2015

presnem skús iný test a potom ho sem hoď 🙂

reva6
6. mar 2015

@ladyblcha
@lavinis
@lenka6309 ved tam neni ciarka v ziadnom farebnom poli to neni ciarka ... :D je tam iba jedna ciarka..... skus o dva dni nic ine ti neostava..... a kolko ti meska?

piacere
6. mar 2015

@lavinis baby nebláznite, v akom zelenom poli? Veď to je tieň, to nie je čiarka 🙂

@lenka6309 ak si fotku nepriblížim a pozerám na ňu z diaľky, tak sa mi tam zdá ružový tieň.... ale či ozaj... odpoveď ti dá až ďalší test 🙂 Držím palce.