Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@valika1210 no to je to 😀 ze kedy 😀 som tusim 27DC len neviem ci mam zas ovu alebo bola min tyzden 😀 cize tak 😀 neviem nic 😀
@valika1210 ďakujem Valika 🙂
ja si tak hovorím že raz sa to musí podariť a preto sa už teším na nový rok kedy sa do toho znova pustíme 🙂
@fitdeska presne... lekár ti to ešte chvíľu nebude vedieť potvrdiť. Treba chvíľu počkať, ale ak máš spoľahlivé testy, o ktorých vieš, že neduchujú, tak určite si dovtedy urob aspoň 1 alebo 2. Myslím, že rapiclear digital by ti to vedel ukázať, ten vie ukázať aj týždeň, v ktorom si, ale nemajú ho všade.
@kika8259 neboj sa, vyjde to.
@majka_3 nič tam nevidno, ale vieš... tak ako sme sa bavili, čo keď bola ovu až teraz? náhodou si si nepísala s lauritkou? tá by ti povedala, kedy boli najsilnejšie.
@valika1210 takže dnes sa nekonala ďalšia rozprava s WC misou... škoda 🙂 teda, vieš ako to myslím. To je už 4 deň, však? To čakanie je hrozné, ale všetky čakáme s tebou, tak v tom nie si sama a ešte aj tvoj manžel čaká...
@karmela ešte stále sedíš u lekára? 🙂
@valika1210 ahojte kocky tak všetko vyzera bit v poriadku vzala mi vyter,urobila Sono o tri dni mam plodné dni ľavý vaječník 😉 len mi na maternici zbadala malinky myom tak 13.12 idem skoro rano na krv.Ale nemam sa znepokojovať a snažiť sa skoro otehotnieť 😒taka som napätá z toho.Ale Dôverujem jej ona je zlatunka.Tie testy z krvy su na hormóny ci ten myom nebude rast.Tak verim,ze všetko dobre dopadne a podarí sa mi otehotnieť aj porodiť. 🙂Vajecniky mi pracujú ukážkovo aj folikul je vraj 2,5 cm tak ked bude mat 4cm vraj vypustí vajíčko to je o paru dni.
@lene27 no nakoniec som si zaplatila prednostne vyšetrenie,lebo este dve boli predomnou a to by prešla ďalšia hodina.
@majka_3 mojo zatial na testiku nic nevidím 😒
@valika1210 ved tam je druha ciarka ja ju vidím aj ked nieje taka silná ako kontrolná 🙂
@karmela mne zatiaľ vždy lekár povedal len, že ovu už bola a keď som mala pred, tak nič... si mi nasadila chrobáka do hlavy, že nabudúce si to tak zariadim (dúfam, že žiadne nabudúce nebude), že pred ovu a nech mi pekne povie, že kedy, na bazálku som sa už úplne vykašľala... ten teplomer je vadný alebo som vadná ja... no už len týždeň. Ale snažím sa zachovať kľud. Víkend bude ťažký, to už budem hrýzť všetko naokolo, nielen nechty. 🙂
@valika1210 to bol tehu test či? lebo ja tam vidím niečo pekné 🙂
@isabella22 ja viem,ze si srandovala nakoniec som predbehla zo zaplatením ale aspon mi auto neodtiahli 😀
@karmela no veru asi bola toto ovu..neviem .pisala som si snou...a ze mozem mat to pco. ale tomu neverim...mozno ovu....nevedela mi povedat do kym nemeriam teplotu 😖 😖 😖 cize tak...tak a mozno uz aj dostanem lebo mam taky divny pocit v bruchu staale...take ho mam nijakeeee 🙂 😖 😖 😖
a co ty u dr? ako si pochodila?
@majka_3 verim,ze dobre od piatku by som mala mat plodné dni. 😉 tak skúsime a uvidíme.Mala by som otehotnieť čím skor,ale to sa neda len tak.Ale verim,ze všetko bude ako ma bit a v poriadku 🙂 Takze si mala ďalšiu ovulaciu.No a vcera si zahrala manžela tak držím palceky aby sa potom pekne uhniezdilo vajíčko 🙂 Kedy máš mat mrchu ?
@karmela jasnee...podari sa dufam cim skor 😉 a jasneee ze je vsetko v poriadku...inak ani rozmyslat nemozes 😉
kedy mam dostat mrchu? no ja neviem...teraz som si davala dokopy vsetky testiky....a tmave boli aj 18DC a aj 25DC 😀 cize tyzden rozdiel tak neviem ci som mala dve ovu alebo ako to je...cize ak som mala ovu 18dc tak cca by som mala dostat do 7.12 mrchu a ak som mala teraz ovu tak by som mala dostat do 14.12 mrchu 😀 mozem si vybrat 😀 hehehe slahne ma s toho 😀 tak ja neviem.... ci ma aj zmysle si robit nejake testy... zajtra spravim z ranneho aj ovu a uvidiime co sa mi ukaaaze 😀

@majka_3 nie nic nevidno