icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniaz
3. dec 2013

ahojte babule, tak aj ja som bola na HCG , vyssledok 38,5 na 29DC.. Tak neviem ci to brat ako dobry vysledo alebo ako nizky...

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no co to?urob ovulacny a hod fotecku 😉 A dakujem este hopam a čakám,parkovací lístok mam do 13:55 tak Dufam,ze do vtedy budem vybavená a neodtiahnu mi autíčko 😕 😕

karmela
3. dec 2013

@daniaz ahojky tak ma toto ti neviem odpovedať,a ako sa ti vyjadrili?

daniaz
3. dec 2013

nijako, len ze je troska zvysene, to som bola na pohotovosti koli vytoku.. No uvidime ci testy budu silniet

daniaz
3. dec 2013
isabella22
3. dec 2013

@majka_3 teraz nie som domka tvrdnem v praci v nemocnici vecer pridam 🙂
@karmela tak tam niaku predbehni ze mas robotu😉

isabella22
3. dec 2013

@daniaz a ty mas potvrdene tehu? testy ti vysli ako pozitivne? lebo niak som tu neni v obraze

fitdeska
3. dec 2013

Vidim, ze tu to zije, tak aj tu vlozim mojich duchov na testoch.
Vcera som mala dostat MS a ciarky stale slabulinke. Uz som si myslela, ze dnes sa rozhodne, ze ciarka bud zosilnie, alebo nebude a ona je rovnaka.....boooze to sa neda vydrzat......... Co si myslite o mojich testoch? Co mozem este urobit, aby HCG rastlo???

isabella22
3. dec 2013

@fitdeska s tym neurobis nic...behni na gyndu a doktor sa ti k tomu vyjadri 🙂

karmela
3. dec 2013

@fitdeska rano urob testik a potom chod k lekárovi,nech sa na teba pozrie.

karmela
3. dec 2013

@isabella22 no su tu aj tehulky,tak berú ich na Sono 😵 ich nepredbehnem su prvorade 🙂 Dufam,ze do pol budem uz dnu

majka_3
3. dec 2013

@fitdeska hcg rastie kazdy druhy den...cize este je tam sanca ze to bude tmavnuut 😉 drzim palce...
@karmela robila som ovu test aaaa uplne slabaaaaaaaa...ale zas som aj dost pila... 😖 tak ja neviem..ale to brucho....

karmela
3. dec 2013

@daniaz tak držíme ti palce potom daj vediet co máš nové 😉

karmela
3. dec 2013

@majka_3 tak skús neskôr testik a menej popijaj.

majka_3
3. dec 2013

@karmela asi vyskusam uz az zajtra... 🙂 som mala teraz mineralku...kavu 🙂 cize sa nalievam 😀

karmela
3. dec 2013

@majka_3 vyskusaj potom daj infosky 😉 Maji ked som dnes robila ovu test pred 10:00 aj zajtra mam tiez v taku hodinu však?

lene27
3. dec 2013

@isabella22 neurológiu? nestačí gyn? 🙂 či myslíš, že to už je na hlavu? neboj, halucinácie nemáš, to by sme mali všetky. 🙂
@karmela to poznám - jedna návšteva u gyn. a zabiješ tým celý deň... mne sa väčšinou pod 2 hodiny nepodarí... a to sme všetky objednané a predo mnou 5 ľudí.
@majka_3 ešte máš kŕče? a také tupé, či pichavé?
@valika1210 ako dnes? bola si dnes dokončiť rozhovor s WC misou?

majka_3
3. dec 2013

@lene27 to niesu krce ale taky divny tlak v bruchu a az do krizov mi to ide... 😖
@karmela no spravila som aj ovu a aj tehu 😀 pockaaame na vysledky 😀 a pribliznu tu istu hodku 🙂 ale malo by sa robit test neviem preco ale nie rano ale od tej 11 do vecera..to som ja tak citala..nevyznaaam sa 🙂

lene27
3. dec 2013

@daniaz ... myslím, že ty to budeš vedieť skôr ako tvoj lekár, či si alebo nie. Slabšia čiarka tam je.. určite skús zajtra...HCG 38,5... to by mohlo byť sľubné, držím palce 🙂

kika8259
3. dec 2013

kočky krv negatívna ☹
a tak som dufala,predtým mi to tak isto slabo začínalo a aspoň sa uchytilo a teraz veľká figa !
tak po sviatkoch začíname odznova...
a vám prajem nech sa vám zadarí a dotiahnete to do šťastného konca 🙂

lene27
3. dec 2013

@majka_3 jaaj tlak...ten je dobrý. horšie keby pichalo, myslím, také ostré pichanie nikdy neznačí nič dobré.

fitdeska
3. dec 2013

dakujem vam za nazory. Volala som na gyndu, uzemnili ma, ze je este prilis skoro a objednali ma na pondelok ☹ ......ale to cakanie, ..........ta neistota.........mam byt v klude, ale ako???!!! 😖 Neviem sa na nic sustredit. 😒

majka_3
3. dec 2013

@lene27
@karmela vidiet nieco?

valika1210
3. dec 2013

@majka_3 neda sa ti to lepsie odfotit ?

valika1210
3. dec 2013

@kika8259 jaaaaj ......aspon ze vies na com si 🙂 budem drzat palceky nech sa cim skor objavia silne // 🙂

isabella22
3. dec 2013

@lene27 to si nemylsim ze mi to ide na hlavu len nwm ci je to zaciatok mrchy ale taketo zavraty...dufam ze to nebude nic zle...dnes este kupin testik a vyskusam ked uz nevyjde ani duch tak kaslem nato...

isabella22
3. dec 2013

@karmela jasne ved ja to hovorim len zo zartu 🙂

isabella22
3. dec 2013

@majka_3 ja tam nevidim nic ☹ ale skus lepsie foto alebo par dni pockaj 🙂

valika1210
3. dec 2013

@fitdeska podla mna na tom poslednom teste tu ciarocku viidno ovela lepsie ako na prvom ci druhom takze silnie 🙂 si myslim 🙂

valika1210
3. dec 2013

@lene27 dnes sa zaludok dvihal ale predychala som to 🙂 len mam zavrate dnes ale ze riadne......prsia ma v noci zacali trosku boliet.......a testik stale / ....

marienka1703
3. dec 2013

@fitdeska Myslim si ze urobit nic, mne ukazalo ducha az 5 den po vynechaníííí.... takze len pockat🙂 a on po pard dnoch urcite zosilnejeeee🙂 drzim prsteky a blahozelam k tehuuuuuu