icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esperanzita
5. nov 2013

@majka_3 Ahoj Majka. Tak 1.test ako som písala bolo 1 deň., po očakávanej menštr. s testom Women Secret ráno, na lačno, ranným močom a bol tam "dušíček" presne na tej foto akú som sem dala. Druhý deň som nevydržala tj.včera cez deň som sa testla tehot.testom Pepino z DM cez deň nie na lačno a jasne negatívny, hodinu na to, som vrčala a otestovala sa ešte Mamatestom a ten tiež jasne negatívny! Dnes ráno som sa opäť testla testom ako prvý deň- Women Secret a opäť jemnulinký "dušík". Nemyslíš si, že zrovna test Women Secret môže ukazovať "falošných duchov"? Alebo to môže byť aj tým, že cez deň mám v moči slabé HcG a nedokáže to ešte zachytiť?

majka_3
5. nov 2013

@esperanzita Ahoj ...urcite to bude tym ze cez den mas este niske hcg teda je to zriedene tym co pijes..cize ak rano testnes a je tam nieco vyskusaj zasa zajtra a inu znacku..mama test najlepsie 😉 zaujimave ze z dm drogerie pepino ti nic neukazal..lebo som si to tu okukla a nie len mne vysli falosne pozit ale aj inym babam...cize ja viem ze su falosne poozit...sice som este mrchu nedostala ale ine testy mi to nepotvrdili..cize ak si mala dnes dusika...tak snad zajtra bude tmavsi..a citala som aj ze hcg stupa kazdy druhy den cize mozno budes mat zajtra rovnakeho alebo uz o nieco tmavsieho.pridaj foto 😉

esperanzita
5. nov 2013

@majka_3 Ráno testne a ak bude negatívny tak to vzdávam a počkám do bud. týždňa a ak do 14 dní nedostanem menštruáciu tak pôjdem klasicky ku gynekológovi 😒 a budem zvedavá čo za verdikt padne! 😝 Takže uvidíme či bude dušík alebo nie. Takže ty tiež stále nič?

majka_3
5. nov 2013

@esperanzita ja nic staaale..ale mam bolesti krizov..noh...a je mi zle...cize pms... 😠 😠 😠
a ty co dnes si testovala?
zajtra testny.....drzim palce..a pridaj aj foto...
kedy si mala dostat mrchu?

esperanzita
5. nov 2013

@majka_3 Netestovala. Zajtra testnem 🙂 1.11. teraz,takze este pomerne skoro. Ale vravim hned na druhy den duch a potom staale negatiiivne. Takze nechcem predcane tesit ani z toho ducha.

majka_3
5. nov 2013

@esperanzita ja som iny pripad asi pre samantu 😀 ja som testovala ked my vychadzali 5 dni po sebe ovu testy pozit. vyskusala som tehu lebo to bolo na 24dc a tehu test my ukazal ducha..potom nie..potom zasa na dvoch ano.potom zasa nie...atakto..dnes som skusila posledny aky som mala..pepino....je tam nieco..ale to je leeen minimuuum ..to je ta testovacia.....len ju nejak presvita alebo co...cize nemozem sa dockat tej mojej mrchy..nohy ma brutal bolia..je mi zlee...som si dala stricik cerveneho..cize snaaad zajtra sa spustia...
a u teba cakaam testik s // 🙂

esperanzita
5. nov 2013

@majka_3 Haaadam ukaaaze aspon silnejsieho dusika 🙂 ale 100% bude asi ta krv. No ako som pisala. Pockam do bud.tyzdna a navstivim svojho gynekologa 😉 tam bude pravda uz 100%...Kazodpadne ta budem informovat 😎

majka_3
5. nov 2013

@esperanzita 🙂 no som zvedava....... 😉

csikike
6. nov 2013

@esperanzita tak ako?

esperanzita
6. nov 2013

@csikike
@majka_3
Tak babule dneska ráno testík a /

esperanzita
6. nov 2013

A po 20 minutach zasa dusisisisicek straaaaasne slabulilinky!!!

csikike
6. nov 2013

@esperanzita a co BT?

esperanzita
6. nov 2013

@csikike cez den 35,4 ako mornálne a na večer okolo 36,0-1

esperanzita
6. nov 2013

Toto je "duch" z 2.11.2013 teh.test: Women Secret. Ten isty test som si robila dnes rano a krasne vidiet len / ciarku.

zuzanka2211
6. nov 2013

Ahojte baby, vidite tam nieco? Neviem to lepsie odfotit, ale asi je tam duch. Ci uz mi z toho sibe? 😠

piacere
6. nov 2013

@zuzanka2211 je a celkom slušný 😉

majka_3
6. nov 2013

@esperanzita Ahoj.podla mna si mala skusit iny test ako som ti hovorila 😉
mas po ruke lekaren? vyskusaj 😉

zuzanka2211
6. nov 2013

@piacere Myslis? Ja som z toho uplne mimo, M mam dostat asi o 3 dni, dnes rano som pocitovala taku nervozitu v bruchu aj napinanie a tak ma napadlo ze testnem, ved mam test.. A vysledok takyto 🙂 Ja neviem raz ho tam vidim a raz nie 😅

afrika
6. nov 2013

@zuzanka2211 v deň ms som mala poobede takéhoto ducha 🙂 🙂

zuzanka2211
6. nov 2013

@afrika Ozaj? Som mierne v soku lebo som to necakala, nooo mozno trosku 😅 Ale myslela som si, ze nic z toho nebude, ako kazdy mesiac, lebo sa nesnazime takto uuuplne ale som rada samozrejme 🙂 Kedy ti vysli pekne silne dve ciarky?

afrika
6. nov 2013

@zuzanka2211 na druhý deň ráno som mala máličko silnejšiu, potom som testla ešte na ďalší dník a neboli vôbec silné ako testovcia 🙂 také som ani nevidela, lebo som išla na odber hcg z krvy a ten vyšiel pozitívny 🙂 1,5 dňa po prvom testovaní hcg 129 🙂 🙂

zuzanka2211
6. nov 2013

🙂 Fiha, tak som zvedava teda, testnem este zajtra rano a ak tam opat bude, pojdem k lekarke 🙂 Inak vidim, ze je to u teba celkom cerstve, tak blahozelam teda 🙂 Zajtra sa ozvem, ci sa mozem tesit aj ja s manzelikom.. 😅 Verim, ze ano.. Lebo raz som uz mala mikro potrat, tak mam trosku strach..

kalianka
6. nov 2013

@zuzanka2211 je tam!

sue
6. nov 2013

Babule, je tam, či nie?

effie81
6. nov 2013

@sue je tam.🙂

sue
6. nov 2013

@effie81 ĎAKUJEM 😵 MS má prísť až 11.11.,ale... verím, že máš pravdu a dobrý zrak 😵 😵 😵

esperanzita
6. nov 2013

@majka_3 Skusala som aj Mamatest a aj Pepino a /

majka_3
6. nov 2013

@sue je tam pekny dusik 😉

@esperanzita hm... tak vyskusaj za 3 dni a ak nic...tak uz len cakat na mrchu... 😉 hore hlavu 😉

alfonzia294
6. nov 2013

je tam jasne ja som mala presne taku istu slabulinku a cakala som dvojičky :D

tonjadabik2
6. nov 2013

@zuzanka2211 ja ju tam vidim..hmm len ja mavam tiez taketo vysledky kazdy mesiac a vzdy dostanem ms.. ale snad ti to vide.. 🙂