Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ladore mna pri prvom tehu takto vyplasili, lebo test som mala pozitivny az ked mi tyzden meskalo a este som aj spinila. Samozrejme dr. nic nevidel, myslel ze podla poslednej menstruacie by uz malo byt a preto mi povedal ze by mohol byt aj mimomaternicove. Kazal mi prist znova o tyzden a tam uz bolo krasne vidiet bublinku. Asi som mala posunutu ovu.
@janaochi aj ja som pri malej tak mala v začiatkoch. len sa mi teraz posunula dosť ovu tak ani neviem ktorý den som poriadne dpo, no pepina modré už zohnať neviem a dr. max asi tiež nie...testujem lebo sa hned musím hlásiť na hemošku ako pri malej zas budem pichať celé tehu max dávky k mojej váhe kvôli tromboze...
Baby poradte..som podľa poslednej ms v 5tt, ale na sone prazdna maternica..mate skúsenosť? Dakujem
@smart27 noooo vyzerá to super gratulujem.kolko si DPO a čo priznaky?
@butterfly333 no dpo netuším presne, ovu bolesti som mala silné 1apríla aj hlien, ale neviem presne ktorý den som ....ale test krásne silnie
@butterfly333 akurát ma ráno bolieva hlava ako pri malej, zvačšené jemne citlivé prsia, únava
@smart27 tak to je super. Ja zasa nič 😣😕😕
@butterfly333 tak sa podarí na další, treba tomu veriť
@smart27 už tomu po takom snažení aj prestavam verit. Ja viem pol roka nieje až tak vela no už budem mat 36r. Aj si niečo brala?

@bumibo v 5tt vacsinou nic nevidiet. Ja mam uz 13 dni pozitivny test, ale dr. mi povedala ze mam prist dva tyzdne po meskani a mozno bude videit nieco, netrap sa, je to skoro.