Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ale vek nerieš, ja mám kopec kamošiek, čo rodili len prvé v tomto veku 🙂 me included 😀
@smart27 tak gynex som brala aj ja 3 mesiace a nič. Verim že do leta sa zadarí aj mňe. 😆
@butterfly333 pri malej som vybrala jedno celé balenie a začínala som druhé ked som otehotnela
@smart27 tak to más super že ti tak pomohol no mne žial nie. Ja teraz beriem femi kvapky možno pomôžu tie budem ich brat aj nadalej.
@butterfly333 ťažko povedať či to bolo zrovna to...skrátka sa zadarilo...malú sme mali na prvý šup a druhé sme skúšali dlhšie možno aj pol roka ale tak nejak sme to zas nehrotili.... 😀
@smart27 ani mi do toho nejak netlačime no viem kedy mám plodne dni tak sa snažíme.
My sme tu uz baby ako inventar....
@lauritka ahoj čo povieš na môj graf
@butterfly333 no vyzera to, ze si 9 dpo
@lauritka ano to viem no čo ten pokles dvoj dňoví ?? Na 5DPO som mala ružove špinenie taky vytok.
@butterfly333 no mozno hniezdeni, skus test pozajtra 🙂
Ahojte kočky. 10 deň mi meska menštruácia. ..robila som si 2 testy a taký slabý duch a bazalna teplota od 36,8 - 37 asi 5 deň. Myslite,že som tehotná?
@demonika11 no, na 10. den by uz nemal byt duch, ale riadne //...asi by som skocila za doktorom.
@lavinis asi tak nejak. Pri dcérke mi vychádzali testy negatívne do nejakého 8 tt. ....hmmmm aj keby som bola,nič by ešte nebolo vidno.
@demonika11 aha...tak potom okay, ked Uz si si to zazila 🙂 potom jedine k doktorovi na krv, ked ti testy poriadne neukazuju
@lavinis som veľmi zvedava. Ja som na sebe spozorovala len to,že 2 týždne dozadu som si robila kávu,čo ja ju milujem a teraz ju nemôžem ani cítiť, páli má záha, ja čo vrazdim pre sladké. ..uprednostňujem slané. ...Nechápem. ...len dúfam, že si nenamyslam. Dám vedieť,ako som dopadla.
@lavinis vidíš tam tie čiarky, alebo mám paranoju?😕
@demonika11 vidim🙂
Ináč V piatok som varila mäso a cítila som samý moč.? Tak toto som ešte nezažila ....A dcérku som začala odplienkovat a ja že to ona😂😂😃 to len tak na pobavenie 😊
Babenky držím všetkým prsty....nech to vyjde každej jednej. Nieje to až tak jednoduché, ako si človek myslí. 😕
@demonika11 ja by som skúsila inú značku, mne tieto rapi pri malej ukazovali omnoho neskôr a slabo oproti iným testom 🙂
@lili1809 no vyzerá to dobre. Kolko si DPO a ms by mala byt kedy?

@butterfly333 brala som gynex kvapky ale flákala som to a teraz som ich už ani nebrala, ja verím v šilu myšlienky a myslenia 🙂 a nosila som náramok plodnosti z meačného kameňa 😀