Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
no teoreticky by podskocilo.. ale zase to nebude o nicom vypovedat.. hmm.. lebo je to skoro.
@lili1809 to je tehu? Tak na 26DC to vyzerá supeeer. Máš aj nejake priznaky meriaš BT? Ja dnes 29DC 12DPO a BT 37,2 no nemám doma tehu test.
@butterfly333 áno tehu to je 🙂 nazivo je este silnejsi....dovcera som rovila aj ovu aj tehu pre istotu....noo ja verim ze je to na dobre ceste pri prvej dcerke som mala takyto test az tyzden po meskani ms 🙂 priznaky mam asi take ze mi je hrozne zle od zaludka taku tazobu mam..... BT nemeriam pri mojej malej je nemozne nieco stihnut pred vstanim z postele 😅 ja som mala ovulku skor cize mne to vychadza ze dnes som nejak 13-14 DPO ...... a ty mas nejake priznaky? a kedy mas mat ms? musime verit ze tento mesiac nam to vyslo 🙂 🙂
@lili1809 no ms v piatok má byt a priznaky nemám 😕
@5esicko určite zosilnie, este na to má času 🙂
@butterfly333 priznaky nemusia byt, vsak niektore baby pisali, ze mali az neskor, budem drzat palce aby ms uz neprisla 😉
@veronikax ďakujeeem 🙂
@lili1809 no dakujem uvidim čo z toho bude. Lebo ma v stredu čaka operácia nohy a ms nemôžem mat no ak by som bola tehu tak sa operácia nekoná.
@smart27 no krásne gratulujem 😘😘😘
@zvolsiinylogin - ked mala malá 2 roky. Za chvilu bude mat 3 ☹ Raz som ale potratila, onedlho som mala mat termin porodu, tak mi je z toho smutno ☹

@ladore všetko ok len to špinenie včera ma vydesilo, ale už to zoslablo takmer už nie je....ale včera som to mala ako keby dostať