icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

valika1210
4. dec 2013

@blcha76 no druhu / tam vidno....netreba ju hladat 🙂 a nevadi ked po limite hlavne ze je 🙂 skus testnut o par dni ak tam bude tak je to iste 🙂

karmela
4. dec 2013

@blcha76 je tam druha čiarka vidiet ju 🙂 pekne tehulkovanie ti mozem popriat si myslím 😀

blcha76
4. dec 2013

@valika1210 Testnem ešte zajtra, lebo v piatok idem na krv, takže v piatok po výsledkoch krvi budem mať asi 100% istotu či áno 🙂 alebo nie ☹ ...
... bola som len zvedavá 🙂 , tak preto testujem...

blcha76
4. dec 2013

@karmela ... bodaj by to tak bolo 🙂 ... ale ďakujem. V piatok krv 🙂 ...

karmela
4. dec 2013

@isabella22 jeeej všetko len to naj,žiadnu mrchu 9 mes. A // na testiku samozrejme zdravicko.
@valika1210 tak mu potom cinkni,preco až na další cyklus máš prist keby náhodou 😲

karmela
4. dec 2013

@blcha76 aj my sme zvedavé neboj nic bude to ako ma 😵

karmela
4. dec 2013

@valika1210 toto ti nezávidím fakt,ale potešila by si nás keby na 7 den mrcha nikde a testik ukázal // 😵 hlavne nech si zdravá 😉 kolko rockov ma tvoje babo?

isabella22
4. dec 2013

@karmela DAKUJEM PEKNE 🙂 dufajme ze nedojde len testik by mohol byt silnejsi 🙂 a tebe testik ovu tmavne?

isabella22
4. dec 2013

@valika1210 dakujem ja tebe drzim prstiky nech mas // 🙂 uz by sa aj patrilo po tolkom cakani mrchy 🙂

valika1210
4. dec 2013

@isabella22 @karmela @majka_3 @lene27 tak kuk baby zeby sa vratil duch...

karmela
4. dec 2013

@valika1210 moja je tam nejaky náznak slabý druhej ružovej čiarky joooj moja uz by sa po toľkom meškaní patrilo aby bola riadna.
@isabella22 o pol hodku idem ciknut ci stmavne,len uz som si dala kávu trosku vody,tak neviem ci to neskresli vysledok.Aj dva krat som uz bola na wc.Podla Sona by mi mala začať od piatku cca tak uvidíme ci stihneme a ci sa zadari

karmela
4. dec 2013

@valika1210 ale to nieje prvy ranný však

valika1210
4. dec 2013

@karmela. No je z rana ale nie uplne prvy 🙂 a neviem uz hladam duchov 😀

karmela
4. dec 2013

@valika1210 ja ho vidím este prídu kocky a vyjadria sa.Majka nákukukne doobedu ked da malu spinkat,ona vidi až za roh 😀

valika1210
4. dec 2013

Tu to mozno vidno lepsie......uz som ale nervozna stoho.......

karmela
4. dec 2013

@valika1210 ty ho musíš tiez vidiet

karmela
4. dec 2013

@valika1210 len dúfam,ze sa ti nepretlacila ciarka,velmi ti prajem aby konečne zosilnela.Urcite to je na nervy mrcha meska a testy take raz nic raz duch. 😒

karmela
4. dec 2013

@valika1210 na prvej fotke vidím akoby bolo Slabo do ružova a na druhej akoby bola priesvitna odtlačka

valika1210
4. dec 2013

@karmela vdaka si zlata 🙂 aspon male povzbudenie potesi 🙂

karmela
4. dec 2013

@valika1210 neboj moja budes aj dvojnásobná maminka 🙂

isabella22
4. dec 2013

@valika1210 moja ja som mala tiez vcera takeho len sa mi zda ze to mas len pretlaceny ten papierik ☹
@karmela ale hadam nie podla toho kolko si toho vypila 🙂

fitdeska
4. dec 2013

ahojte, samozrejme som nevydrzala a testla uz dnes tym istym testom (mamatest 10 - pruzky) a aj kazetovym s citlivostou 20. Na desiatkovom sa v limite objavila 2 ciarka, po case trocha vybledla a na 20tkovom zase naopak v limite tam bola slaba ciarka a po case je tam zretelna 😒 Myslite, ze je to viditelnejsie ako vcera?

karmela
4. dec 2013

@fitdeska urcite je gratulujem jeeeejo 😵
@isabella22 vysla silnejšia čiarocka ako vcera si myslím,ale este je slabšia ako kontrolná tak asi sa blíži 🙂 dúfam no aj podla sona by mala.

valika1210
4. dec 2013

@isabella22 ked nato tak pozeram tiez mam pocit ze to je len ta ciarocka....ako mozu robit testiky tak ze sa ukaze ta druha testovacia......:|

valika1210
4. dec 2013

@fitdeska urcite je silnejsia 🙂 myslim ze mozme potichucky gratulovat 🙂

majka_3
4. dec 2013

@karmela vidim az za roh nooo 😀 @valika1210 nooo vyzera to ozaj ako ta presvitajuca testovacia 😠 nchapem preco sa to robi 😠 😠 😠 ale nevadi...zajdi si za dr. a urcite budes mudrejsia 🙂

@fitdeska myslim ze nieje o com 🙂 je to TAM 🙂 gratulujem.... 😉

isabella22
4. dec 2013

@valika1210 nwm aj mna to potom stve 😠
@karmela dobre tka treba snazit sa aj par dni dopredu drzim prsteky 😉

karmela
4. dec 2013

@isabella22 dnes vecer sa posnazime ked vijde aj zajtra a uvidíme čo to da 🙂
@valika1210 aj ja Som sa nato zlostila,tu čiarku by nemalo vôbec vidiet 😠

majka_3
4. dec 2013

@karmela presne tak tiez si myslim ze ta druha tam nema co presvitat 😠 😠 😠 ako testiiiiik?

karmela
4. dec 2013

@isabella22 moja dnešný ovulacny myslím,ze oproti včerajšku silnie či sa mi zdá?prva foto vcera dnes druha