icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juditam
3. máj 2015

@steinarka moc-moc-moc držím palce a prajem všetko dobre🙂

steinarka
3. máj 2015

@juditam 😵 😵 😵 😵 😵 dakujem.. ked vidim to stastie v manzelovych ociach.. 😀 velmi tuzi byt ockom.. kazdy kolega sa mu chvali, ze cakaju male a on chodil domov zdepkarceny viac ako dokaze byt zena 😀 och! tak snad mu budem vediet splnit sen 🙂

forewergirl
3. máj 2015

ahojte, rada by som sa spytala ci ste mali ducha na teste a ci to znamenalo, ze ste tehhotne...kedze ja som si robila dva testy a na obydvoch mi vysli velmi velmi slabe ciarocky ...ktore som si vsak vsimla az po case, na jednej z testov dokonca z tmavol na vyrazne ciarky..po par hodinach, teraz netusim ci to znamena ze som ci niesom tehu..ms som mala iba jeden den a pred tym den spinenia...

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl toto ti neviem povedat, viem, ze aj na testoch je napisane, ze po istom case uz nie je vhodne odcitavat vysledky, lebo mozu byt skreslene.. ale ktory dpo si? myslim "den po ovulacii", ak vies

forewergirl
3. máj 2015

co si o tom myslite?

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl ja mam pocit, ze silnie..

forewergirl
3. máj 2015

hej je napisane na testoch, ale uz mam par testov za sebou a este som nikdy nemala taketo nieco, ms som mala iba den a pol, to bolo 29viateho aprila...ovulacu som mala neviem kedy.. a nechraneny sex naposledy iba cez ms a to zaciatkom aprila ,mam uz jedno dietatko a pri nej som hned vedela, teraz netusim...

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl mozno to nebola ms, ale uhniezdovanie 😉

forewergirl
3. máj 2015

to su dva testy..len hovorim, ze pri obydvoch som si vsimla tie ciarky az po termine ...jeden bol robeny podvecer v piatok , ten som hodila potom do kosa, no nedalo mi to a v sobotu som kukla a druhy dnes rano o siestej a to som si potom este lahla naspet spat a potom som videla toto..tak teraz neviem..co mi nejde do hlavy je ten jedendnova ms, a to ze by sa to podarilo prvy den ms?

zdencaaaa
3. máj 2015

@steinarka velmi sa s tebou tesim, ty si dokaz ze aj zazraky sa deju

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl asi zostava len cakat 🙂 a inak, to su desiatkove testy?

@zdencaaaa áno, zázraky, to je moje 😀 dakujem 🙂

me_to_you
3. máj 2015

@forewergirl keď máš nechránený styk, vždy je možné, že otehotnieš 🙂 takéto testy by som nebrala za smerodajné, po pár hodinách si tá chémia robí čo chce..ja natvojom mieste by som testla znova ráno, iným testom a podla návodu pozrela len výsledok v čas limite 🙂 ak bude duch, bude aspoň relevantný

forewergirl
3. máj 2015

vobec sme neplanovali, ale kebyze tak sa potesime. A mala by sa tesila tiez surodencovi :D

me_to_you
3. máj 2015

@forewergirl neplánované sú aspoň bez stresov "kedy touž bude" 🙂)))

forewergirl
3. máj 2015

@me_to_you , ani mne sa nechce verit..pojdem si kupit dalsi test zajtra ci pozajtra a uvidim, skor si nekupim, lebo to potom nevydrzim a testnem znova, radcej pockam este den dva...tiez som si uz vyhladala na internete , ze tie s modrymi pruzkami su menej spolahlive...lepsie su zevraj ruzove, je pravda, ze pri dcerke som modry test neskusala..

forewergirl
3. máj 2015

@me_to_you o prve dietatko sme sa snazili vyse roka, a to som si vtedy uz myslela, ze sa to uz nepodari :D

forewergirl
3. máj 2015

@steinarka ake su to desiatkove testy? tieto su od prveho dna meskajucej ms zevraj 86percente..occurate sa volaju

me_to_you
3. máj 2015

@forewergirl hm tak to počujem prvýkrát ale je pravda, že jasom všetky testy mala rúžové a modré som ani nejako neregistrovala 😀 no ovulácia može byť aj počas ms 🙂 som zvedaváčo z toho bude

somtoja13
3. máj 2015

@forewergirl ahoj ja som zažila oba pripady.robila test zahodila neskor vytiahla a bol pozitívny-hned som sa tesila a test bol chybny.a ďalší krát som ale cielene chcela otehotnieť urobila test a čiarka bola uplne neviditeľná ale po hodine dvoch sa zvyraznila a tehotna som čiže držím palce aby ti to vyšlo ; )

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl na citlivost testu sa pytam

forewergirl
3. máj 2015

@zdencaaaa dakujem, uvidime ci to nahodou iba testy neklamu, len potom preco ta kratka slaba ms..

me_to_you
3. máj 2015

Napr mamatest je 10tkovy, najvyššia citlivosť
http://www.gsklub.sk/image/filename/9756/large/...
Pri prvom bejby mi ukázalpozitívny výsledok dva dni pred ms

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl zdencaaaa pisala mne, nie tebe 😀 😀 😀 kazdopadne sa nechcem dotknut, len mi to vycarilo usmev 🙂

forewergirl
3. máj 2015

@steinarka neviem to vycitat odtial

forewergirl
3. máj 2015

@steinarka no super 🙂 mne tu pobehuje mala a tak som nepochopila 🙂

steinarka
3. máj 2015

@forewergirl ved nevadi.. myslim si, ze ak je to test urceny aj na 4 dni pred periodou, tak bude desiatkovy.. no divne.. a inu znacku si neskusala?

forewergirl
3. máj 2015

@somtoja13 super takze mozem iba cakat :D, mojmu chlapovi nic hovorit nebudem, az ked zistim na 100 percent o co ide 😎 dam potom vediet :D

forewergirl
3. máj 2015

@steinarka ked som bola s dcerkou tehotna tak som skusala aj digitalny aj taky iny ruzovy a predtym stale ruzove first response, som mavala negativne ked som nebola tehu a tie aj ostavali negativne aj po case...a teraz skoro po dvoch rokoch hociakeho testovania, mali tento v lekarni tak som ho brala, ale uz iba ruzove budem kupovat , ked uz budem kupovat nejake...digitalny je super , ten som ale kupila iba preto, ze mi moj drahy mi vtedy neveril, ze som tehotna, tak som kupila digital , tam to vypisalo aj to ktory tyzden.

forewergirl
3. máj 2015

dakujem vam za popisanie, este sa ozvem o par dni ked si spravim znova test 😀

vierkac
3. máj 2015

@steinarka no si ma dojala s tym oznameni manzelovi. zlaty! 🙂 cakam ta v januarovkach 😉