icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
4. dec 2013

@lene27 treba sa snažiť,dnes drahy pride skor domov a malu snáď skor uspim,lebo to je nezmar 😀 dobehneme tento mesiac Valiku aj Majku s ostatnými zenuskami 🙂
@lujzicka212 jasne,ze sa to bude vivijat priaznivo 😉

isabella22
4. dec 2013

@majka_3 no ja neviem je tam nieco len ci tam neni zas len ten pretlaceny papier ale kazdopadne drz sa a nejdes k doktorovi budes vediet na com si ked uz ti tolko meska mrcha 🙂

isabella22
4. dec 2013

@lene27 a kde je ten grafik??

lene27
4. dec 2013

@isabella22
http://www.fertilityfriend.com/home/49e7e2 ... mi vypočítalo, že mám 38 dňový cyklus 😀 😀 (mávam pravidelný 28 dňový podľa ktorého si môžeš nastaviť hodinky, ešte aj v tú istú hodinu príde) ...a ovu som mala mať 19DC teda v sobotu 30.11... čo hovoríte?

majka_3
4. dec 2013

@isabella22 mne mrcha nemeska 🙂 to je to 😉

majka_3
4. dec 2013

@lene27 ved sme si hovorili ze si budeme posuvat srdiecko 🙂 skromne sa priznaaavam 🙂
ved to...ako zistim ci je to palicka alebo pretlaceny papierik 😠
mam zasa bolesti podbrusku... 😒

karmela
4. dec 2013

@lene27 tak ja sa do grafov nerozumiem,som v tom laik 😒 a vyzera to nádejne nie? No nový mesiac pred nami a verim,ze pre kazdu bude úspešný aj záver roka

karmela
4. dec 2013

@majka_3 máji mne sa to zase nezdalo ako pretláčaná palička.Neviem no prvá mrcha kedy ma bit?a ta druha Ovulacna?

lene27
4. dec 2013

@majka_3 tak ja ho teraz preposielam karmelke, možno jej pred tou ovu prinesie šťastíčko. 🙂 palička silnie, pretláčaný papierik je stále taký istý? 🙂
@karmela mm povedal, že mám pokazený teplomer... 🙂 no bodaj by nie, keď presne v tie dni, ako je podľa tohto grafu ovu sme nič neriešili...
vysvetlenie ku grafu: po ovu a následne aj v tehu je teplota vyššia ako pred ovu... takže ak má nejaká baba 28 dňový cyklus, ovu na 14 DC a na 30 DC má stále zvýšenú teplotu, je dosť možné, že je tehu, pretože teplota tesne pred ms prudko klesne. tak vedia tie, čo si robia tieto grafy, kedy má prísť ms, zhruba deň dopredu. ale tie merajú celý ckylus, takže vedia aké výkyvy teplôt u nich sú.

karmela
4. dec 2013

@lene27 aha tak to funguje ja by som nato meranie nemala nervy.A keby som mala zvýšenú pomyslela by som si,ze namna nieco lezie 😀 ale toho 30.12 ste riešili ? Vtedy si mala pravú ovulaciu nie?A dakujem ta srdiečko aj stasticko aj tebe prajem nech sa zamiesi na babo 😵

isabella22
4. dec 2013

@karmela
@lene27
@majka_3 tak baby moje uz je po radosti prave mi dosla mrcha ☹

karmela
4. dec 2013

@isabella22 och joooj 😖 neboj este do konca roka stihas moja ovulaciu aj otehotnieť

isabella22
4. dec 2013

@karmela ja viem len som myslela ze dam muzovi darcek na vianoce ☹ no neva tak len nech rychlo prejdu a mozme sa snazit 🙂

lene27
4. dec 2013

@karmela neriešili, mm nebol doma... takže nebolo s kým čo riešiť 😒 ...ale keby rybičky vydržali do tohto dátumu (nejaké 3 dni), relatívne, šanca je, hoci malá... najlepšie, že vypísalo, že kedy si mám urobiť test: že 19.12!!! ak bude ms, tak to už budem mať dávno aj po nej... a ak nebude, dovtedy vychodím dieru v podlahe...

lene27
4. dec 2013

@isabella22 a silné? či len také špinenie?

karmela
4. dec 2013

@isabella22 das mu silvestrovský a Novoročný 😉 ja tiez počítam na mesiace snaženia.No ale pride verim tomu

majka_3
4. dec 2013

@karmela prva mrcha by mala prist do 7.12 a druha by mala prist do 14.12 cize ja neviem...mozno to bola ozaj len pretlacena.... ☹ robila som aj teraz test a nic tam nebolo...
@isabella22 nebud smutnaaa...este to moze vyst tak ze das mu silvestrovsky darcek...alebo? oneskoreny jezisko 😉
@lene27 aj karmele som poslala 🙂 cize dufam ze jej prinesie stastie a aj tebe 😉
cize mala si neskoro ovu? ci ako...

karmela
4. dec 2013

@majka_3 to co je s tými testami. 😒 No prvy dátum sa blíži tak skús test na Mikuláša.

lene27
4. dec 2013

@majka_3 podľa grafu som mala neskôr, podľa môjho osobného pocitu bola 5 dní skôr. Som zvedavá, kde je pravda... sa ukáže o 6 dní. 🙂 jej, ďakujem, to by bol krásny vianočný darček, pre nás všetky...ako málo stačí ku šťastiu: dve malé ružové čiarky... však nechceme veľa.. a ináč ako sa cítiš?

@valika1210 nejaké novinky?

karmela
4. dec 2013

@lene27 tie mršky malé chlapske vraj dokazu prežiť niekoľko dni.Aj po ovilacii je vraj šanca tak budeme čakať co sa bude diať

karmela
4. dec 2013

@majka_3 dakujem za srdiečko si zlata aj tebe vela štastia aby to uz bolo

lene27
4. dec 2013

@karmela máš pravdu... bolo večer tri dni pred ovu a deň po... máš pravdu, dokážu prežiť, len čo na to povedala tento mesiac moja maternica? či ich privítala s otvorenou náručou alebo vyvesila ceduľku ZÁKAZ VSTUPU... sa dozvieme o 6 dní. No, už sa blížim k tomu bodu, že začínam uvažovať kedy kúpim prvý test...

majka_3
4. dec 2013

@karmela no ja sa ani necudujem ze tam nic nebolo ak tak som len 10dpo a vecer asi tazko nejake hcg bude v moci...ukludnujem sa 😀 uvidim co zajtra ovu test ci bude silniet a tehu...co tam zas bude.... 😕 😕 😕

@lene27 jaaaaj nooo...a snazenie bolo len pri ovu testoch? ci aj potom neskor.... kedy mas asi dostat mrchu? podla ovu testov.ako sa citim? normalka..obcas ma prepadne tlmiva bolest brucha do krizov..ale to sa mi dnes stalo ale 4x. inak v pohode..nesledujem sa 😀 🙂 ty? ako sa citis?

karmela
4. dec 2013

@lene27 a mršky jej klopali na tu cedulku,,otvor mi bránu,lebo ju rozbijem ,, 😀

karmela
4. dec 2013

@majka_3 no Majka na Mikuláša by ti uz mohlo ukázať.Citim bolest v podbrusku neviem ci potom ovu nedôjde skor, no skúsime dnes mozno pozajtra.Zajtra mi test ukaze ci dobre cítim

lene27
4. dec 2013

@majka_3 snaženie malo byť počas vypočítaného dátumu, zhruba v strede, tak sme týždeň makali, mm mal radosť 🙂 ovu testy som nerobila, ak to nevyjde, tak budúci mesiac si urobím. Keby som mala ovu tak neskoro, že som ešte len 4 DPO, tak mám vyše 30 dňový cyklus... takých 36 dní a to si nemyslím...
Tlmená bolesť do krížov... hm a nič iné? ja mám len sem tam - pich jeden vaječník, potom druhý... ale len sem tam. to čakanie je hrozné. Musíme niečo vymyslieť, ako si ho skrátiť.

karmela
4. dec 2013

@majka_3
@lene27 držím vam palceky

lene27
4. dec 2013

@karmela hej a Igor Timko tam pohadzoval svojou bujnou hrivou a hral im do rytmu na ukulele.... 🙂 😀 juj...a toto sme zmeškali. Lepšie ako Silvester. 😀

majka_3
4. dec 2013

@lene27 akoze nic ine? bolest v podbrusku to je vse....
nooo tak veru mm mal radost s toho tyyzdna 😀 urcite to musi vyst 😉 riad sa podla ovu testov.... 😉 a neskusala si spravit z ranneho ovu test? a nevyskusas?

majka_3
4. dec 2013

@karmela nooo som zvedavaa ...hlavne treba skuusat 😉 tutu mutu 😀