Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamjka ahoj robila si aj ráno?Som veľmi zvedavá,držím ti palce🙂 Ja som mala pred 3mesiacmi MA v 10tt a teraz som znovu tehu a velmi sa bojiiim ešte mi nerobili sono až za 12dni a to by som mala byť v 9tt tak dúfam,že všetko dobre dopadne 🙂
@adka_pajerska juj.drzim prsty nech je vsetko ok;)
ráno som testovala 🙂 bola som u mojho dr. vzal mi krv na HCG v utorok som objednana na kontrolu...na sone zatiaľ nič nevidel ☹ ale vravel že sa mi mohla ovulka posunuť keďže už neberiem lieky (mam PCO) takže može byť ešte skoro, ale je tu aj možnosť že nieje v maternici, alebo že bol MA len HCG ešte ostalo zvyšene....že po krvi budeme mudrejší....tak ja budem stale veriť že to bude ok 🙂
@mamjka ten vrchny test je dnešny? Držím.palce dufam že to bude všetko v poriadku.
@mamjka drzim prsty nech je to ok.
@cucoriedkacucoriedka ďakujem krásne🙂
@adka_pajerska držím silno prsty ;)
@mamjka ahooj ;) a vysledky z krvi kedy budes mat ? ;) aj v utorok ti este vezme krv pre porovnanie? ;) Ale testik pekne silnie ;) MA to nebude ;) Tipujem ze to bude ta neskora ovulka a mozno aj neskorsie uhniezdenie ;) A vsetko bude v poriadku ;) Sa potom ozves ?? ;) v utorok ;)
@veronikax jasne ze sa ozvem 😀 uz som si robila dalsi test pre istotu....aby neslabol a je tam 😀 vysledky budu mat v utorok vraj...podla toho aka je hodnota mi budu/nebudu brat zasa krv na HCG a znovu da sono...ja si myslim že sa mi ovulka posunula....aj keď tym kramom nechapem 😅 no nemusim všetkemu rozumieť...on mi to počital od predchadzajucej mrchy a to mu nevychadzalo s tym ze nic nevidel...ale v utorok to bude dobre verim 🙂
ahojte, takze dnesny krvny test dopadol vyborne 🙂 HCG 763 ! juhuu
@horalka79 vysokeeeeeee;) ako pri dvojickach.blahozelam;)
@cucoriedkacucoriedka ahoj prečo si myslíš že ako pri dvojickach? Mne brali krv lebo na sone nebolo nič vidno a Hcg som mala cez 900 a brali mi kontrolný odber a 4-5 dní a Hcg bolo 8 560🙂 myslíš že je to v poriadku?až za 10 dní mi budú robiť sono🙂
@adka_pajerska mňa by tiež zaujímalo aké mam byť vysoké HCG v krvi aby bolo tehu potvrdene...lebo toto akosi neviem 😅
@mamjka ahoj minimum je okolo 15 jednotiek a každým druhým dňom sa to musí zdvojnásobiť 🙂 aby bolo všetko v poriadku
@mamjka a na sone zvykne byť niečo vidieť najskôr ak má žena nad 1 000 jednotiek

@mamjka a zajdes aj k Dr po teste ? Tento co si sem dala...si nerobila rano? ;)