icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
14. máj 2015

@mamjka a zajdes aj k Dr po teste ? Tento co si sem dala...si nerobila rano? ;)

mamjka
14. máj 2015

@veronikax teraz som robila cca o pol osmej vecer 🙂

mamjka
14. máj 2015

@veronikax a som si robila aj ďalší ...či ten prvy nebol blby.... 🙂 a asi nebol 😅 určiote zajdem lebo sa bojim aby to neskončilo ako naposledy...

miyya
14. máj 2015

@mamjka je silnejší. HCG rastie, tak je to všetko ako má byť. Popletené ale s dobrým koncom. 😉

veronikax
14. máj 2015

@mamjka kraaaaaaaaaasne 🙂)) Rano bude este silnejsia 🙂)))) tak tak len chod k Dr. 🙂 Pre spokojnejsi pocit ;)

veronikax
14. máj 2015

@mamjka este ma napadlo....ze si mohla mat kludne posunutu ovulku 🙂 alebo ze sa neskor uhniezdil drobcek ;) alebo aj oboje 🙂))) Drzim zajtra palce ... aby to dopadlo dobre 🙂 Daj nam zajtra vediet ;) 😙

petra212
15. máj 2015

@mamjka
paráda veľká je to
nech ti to všetko dobre dopadne a ostanete 2v1 nasledujúcich 8 mesiacov 😉
je to krása aký je silnejší ten test, ten raňajší budú už koľajnice silné úplne

adka_pajerska
15. máj 2015

@mamjka ahoj robila si aj ráno?Som veľmi zvedavá,držím ti palce🙂 Ja som mala pred 3mesiacmi MA v 10tt a teraz som znovu tehu a velmi sa bojiiim ešte mi nerobili sono až za 12dni a to by som mala byť v 9tt tak dúfam,že všetko dobre dopadne 🙂

cucoriedkacucoriedka
15. máj 2015

@adka_pajerska juj.drzim prsty nech je vsetko ok;)

mamjka
15. máj 2015

ráno som testovala 🙂 bola som u mojho dr. vzal mi krv na HCG v utorok som objednana na kontrolu...na sone zatiaľ nič nevidel ☹ ale vravel že sa mi mohla ovulka posunuť keďže už neberiem lieky (mam PCO) takže može byť ešte skoro, ale je tu aj možnosť že nieje v maternici, alebo že bol MA len HCG ešte ostalo zvyšene....že po krvi budeme mudrejší....tak ja budem stale veriť že to bude ok 🙂

butterfly333
15. máj 2015

@mamjka ten vrchny test je dnešny? Držím.palce dufam že to bude všetko v poriadku.

cucoriedkacucoriedka
15. máj 2015

@mamjka drzim prsty nech je to ok.

adka_pajerska
15. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka ďakujem krásne🙂

mamjka
15. máj 2015

@adka_pajerska držím silno prsty ;)

mircalla
15. máj 2015

@mamjka Kedy si mala posledny menzes?

mamjka
15. máj 2015

@mircalla 5.5.-10.5.

mircalla
15. máj 2015

@mamjka Myslim, kedy ti zacal posledny menzes, nie kedy si mala mat dalsi...

mamjka
15. máj 2015

@mircalla no ja som menzes dostala 😉 mala som ho normalne 6 dni....(do nedele) a vcera som spinila cely den, tak som si urobila test a su tam II

mircalla
15. máj 2015

@mamjka aha
no uz chapem.....no ja som bola na sono na 31 den od posledneho, nebolo nic, doky povedal, ze tak najskor za 10 dni a uz to bolo na sono vidiet🙂

veronikax
15. máj 2015

@mamjka ahooj ;) a vysledky z krvi kedy budes mat ? ;) aj v utorok ti este vezme krv pre porovnanie? ;) Ale testik pekne silnie ;) MA to nebude ;) Tipujem ze to bude ta neskora ovulka a mozno aj neskorsie uhniezdenie ;) A vsetko bude v poriadku ;) Sa potom ozves ?? ;) v utorok ;)

mamjka
15. máj 2015

@veronikax jasne ze sa ozvem 😀 uz som si robila dalsi test pre istotu....aby neslabol a je tam 😀 vysledky budu mat v utorok vraj...podla toho aka je hodnota mi budu/nebudu brat zasa krv na HCG a znovu da sono...ja si myslim že sa mi ovulka posunula....aj keď tym kramom nechapem 😅 no nemusim všetkemu rozumieť...on mi to počital od predchadzajucej mrchy a to mu nevychadzalo s tym ze nic nevidel...ale v utorok to bude dobre verim 🙂

lubka1983
15. máj 2015

@mamjka no to je zaujimave 🙂 som zvedava asi by som pockala par dni urobila dalsi a sla ku doktorovi

horalka79
15. máj 2015

ahojte, takze dnesny krvny test dopadol vyborne 🙂 HCG 763 ! juhuu

cucoriedkacucoriedka
15. máj 2015

@horalka79 vysokeeeeeee;) ako pri dvojickach.blahozelam;)

mamjka
15. máj 2015

@horalka79 gratulujeeem 😀

veronikax
15. máj 2015

@lubka1983 gratulujem 👏🌹
@mamjka je to super...ze testik tmavne 🙂 Vsetko je v poriadku 🙂 Uz len nech si porovnaju hcg....aby to bolo iste 🙂 Na sone este trosku asi potrva...pokial nieco uvidia ;)

adka_pajerska
16. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka ahoj prečo si myslíš že ako pri dvojickach? Mne brali krv lebo na sone nebolo nič vidno a Hcg som mala cez 900 a brali mi kontrolný odber a 4-5 dní a Hcg bolo 8 560🙂 myslíš že je to v poriadku?až za 10 dní mi budú robiť sono🙂

mamjka
16. máj 2015

@adka_pajerska mňa by tiež zaujímalo aké mam byť vysoké HCG v krvi aby bolo tehu potvrdene...lebo toto akosi neviem 😅

adka_pajerska
16. máj 2015

@mamjka ahoj minimum je okolo 15 jednotiek a každým druhým dňom sa to musí zdvojnásobiť 🙂 aby bolo všetko v poriadku

adka_pajerska
16. máj 2015

@mamjka a na sone zvykne byť niečo vidieť najskôr ak má žena nad 1 000 jednotiek