icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erikavasko
4. jún 2015

@koka231 ani ja tam nič nevidím

juditka_d
4. jún 2015

@koka231 nič tam neni, ktorý DPO si?

uzanka16
4. jún 2015

@koka231 zatial nic nevidno, aspon ja nie

stellasss
9. jún 2015

Ahojte dievcata. Chcem a spytat, ci mozem mat ovulaciu tesne po menzese....Lebo som mala vytok ale zi nenapadlo ma si urobit ovu test....mali sme styk a teraz citim take pichanie v podbrusku ... Ale mozno si to len nahovaram :(

petra212
10. jún 2015

@stellasss
no nebýva to úplne bežné, ale možné to je

bazálnu teplotu nemeriaš? tá by ti to potvrdila

lilimoni
10. jún 2015

@stellasss ja som mala tento mesiac ovu 10 DC. Takze stat sa moze 🙂

niky21
10. jún 2015

Ahojte, idem vás trošku povzdbudiť. Kľudne nakuknite do môjho albumu, môj 1. duch mi vykukol až 17 DC a bol teda riadne slabý a silnel pomaly. cyklus som mávala 28-29-30 dní, ako kedy.... Baby a to som čakala dvojičky !!! Ale jeden anjelik si to neskôr rozmyslel. takže nezúfajte . Ináč, dajte si cez víkend maratón :D chodte na chatu, ostante doma samé, hlavne sa ,,poľúbte sa,, aj 5 krát za deň :D ja s manželom sme to vyskúšali a vyšlo to :D

lilinkaay
10. jún 2015

duch ? malilinký ? 😕

adka_pajerska
10. jún 2015

@lilinkaay ja tam nič nevidím

zuzkasu
10. jún 2015

co poviete kocky? vsetko jeden testik prve dva hned fotene pri lampe a posledna foto na svetle po cca hodine Moze zo byt len kanalik? som len 10 DPO

sibalka21
10. jún 2015

@lilinkaay nič tam neni

veronikax
10. jún 2015

@stellasss ahoj ;) vytok si mala .. hlien natahovaci? ;) Tak moze byt...ze bola ovulka ;)
@lilinkaay najlepsie je dat original fotku ... lebo tieto negativy ti vytiahnu aj kanalik ;)
@zuzkasu zatial to vyzera ako kanalik ;) Nevidno farbu ;) drzim palce...aby naskocila aj farba ;)))

muskamala
11. jún 2015

ahojte kočky, však ho tam vidíte aj vy? 14dpo

darkchoco
11. jún 2015

@muskamala vidím. A ms ti ešte nemeska? digi test skúsiť - či ešte je skoro?

muskamala
11. jún 2015

@darkchoco chodieva v rozmedzí 24-26 dc, občas aj 27 dc. Dnes som 27 DC. Digi test je spoľahlivejší? Dnes som chcela ešte kúpiť mamatesty.

darkchoco
11. jún 2015

@muskamala myslím, že digitestom sa dá už keď ti mešká a ukáže v ktorom týždni si,ak si tehotná. A podľa mňa spolahlivejsi je. Ale aj drahý cca 8€

lilimoni
11. jún 2015

Digi je ale 25 mlU 🙂

muskamala
11. jún 2015

@darkchoco Cena nie je taká hrozná, minule v lekárni nemali značku testov, ktoré som chcela a núkali mi iný obyčajný prúžkový za 6,50 😠 a tuším tam bol iba 1 🙄 . Tak asi nad ním pouvažujem, predsa by to lepšie vyrezalo, keď ho budem ukazovať manželovi 🙂

ajajaj00
11. jún 2015

@muskamala ja som mala digi test od clear blue a hned mi ukazal 2-3 tyzden a na palickovych som videla sice ducha ale toto bolo jasne

mimikas
11. jún 2015

@muskamala vidim, ale vyskusaj Clear blue ako baby radia. U mna mol pozitivny aj ked som len mala duchov na tychto

muskamala
11. jún 2015

@ajajaj00
@mimikas oki, tak asi sa nechám nahovoriť na ten digi, keď už mám dnes aj tak cestu do lekárne 🙂

ajajaj00
11. jún 2015

@muskamala budes to mat 100% aspon budes vediet na com si..mne to velmi pomohlo a ulahcilo stres ked som kukala na duchov ci silneju😉

mimikas
11. jún 2015

@muskamala ale urob ho zajtra rano 🙂

zuzkasu
11. jún 2015

@veronikax DAKUJEM no aj mne sa zda uz ze tam nic neni vcera som si myslela ze aspon duch ale na teste je len bielo

zuzkasu
11. jún 2015

@ajajaj00 AHoj prosim TA a ten digi test sa oplati robit az po vynechani MS ze?

ajajaj00
11. jún 2015

@zuzkasu ja som si ho robila az ked mi meskali 4 dni..netestuj skorej lebo mozes byt tehotna a ale bude este fakt skoro a test bude aj tak negativny...radsej pockaj kedy mas dostat ms?

zuzkasu
11. jún 2015

@ajajaj00 oki tak cakam musim sa donuti min do nedele nestovat MS by mala zacat nedelu max pondelok

ajajaj00
11. jún 2015

@zuzkasu noo to je tazke vydrzat ale fakt to bude najepsie..drziim silno palcee

zuzkasu
11. jún 2015

@ajajaj00 Dakujem aj TEbe silno držím

ajajaj00
11. jún 2015

@zuzkasu informuj nas budeme na teba mysliet 😉