Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela veruzo som robila testik aj digitalny a ukazal minus takze cakam nech sa rozbehne mrcha a cim skor oddide 🙂
@isabella22 joooj 😒 tak nech uz máš ponej a môžeš snazilkovat ďalej.PrAjem ti aby bol záver roka úspešný a nový rok priniesol //
@majka_3 no maji, mám pocit, že sa tam niečo začína rysovať... predtým to bol skôr pretlačenec, ale teraz to má normálne obrysy, ako prúžok. Nechcem zakríknuť, ale vyzerá to sľubne 🙂 juuuj teším sa. a snáď by si už skoro týždeň nemala ovu... 🙂 čo naznačuje ten ovu test. 🙂 ináč mám pocit, že zajtra bude ten ovu ešte silnejší. 🙂
@isabella22 príznaky nejaké sú a ešte k tomu aj špinenie, tu nám už vážne ostáva len čakať.
@valika1210 ja si myslím, že by už malo byť silnejšie vidieť tú čiarku...ale vieš, ako tieto testy klamú... mešká ti už 5 deň, clearblue digital nemajú niekde naokolo? ja na tvojom mieste by som si kúpila už ten, spýtaj sa v lekárňach niekde naokolo.
@karmela ahoj moja, ako sa dnes máme? skúšaš tie ovu testy? myslím, že ešte kúsok tam chýba. možno zajtra.
@lene27 ahojky mam sa v celku dobre,dakujem za opytanie uz mam bolesti v podbrusku ale ked si tak spomeniem tak to mam kazdy mesiac,co som si myslela ci niesom prechladena 🙂 a to asi ovulacia.Skusala som este nieje taka tmavá druha ciarka ako ma.A sama neviem ci bude tutu muťu 😔 ☹ ked nie do budúceho roka času dost 🙂 a ty ako?
@karmela tak kadejako 🙂 do utorka, kým by mi mala prísť ms, mi to zbehne raz dva. Ešte ma ani nervozita nechytá... tentoraz si asi hovorím, že čo má prísť, to príde. A treba zachovať paniku a nerozširovať pokoj...či naopak? 🙂 ... lebo to dopadne tak, ako minule, že ešte stále nachádzam testovacie paličky...naposledy v práci v šuplíku. 🙂 Takže nie 10 testov, ale 12! sa mi podarilo a to sa stavím, že som aj niečo vyhodila. a prečo by nemalo byť ťuťu muťu? 😕
@karmela a kto zvyčajne ustúpi? ja si stále hovorím, že život je príliš krátky na to, aby sme sa dlho hnevali a urážali. A hlavne, keď sú to tí, ktorých máme najradšej. ďakujem za povzbudenie. 🙂 neboj, aj u teba. A ja si myslím, že ešte skôr ako u mňa. No a keď prídem ja na rad, tak to pôjde ako na šmýkačke, sa rozbehnem, že jedno, druhé, potom zahlásim, že tretie...mi poviete, že už si nepamätáte, kedy som nebola tehotná. 🙂
@lene27 tak raz ustúpi jeden raz druhý ale až obden dva 😒 V tomto máš pravdu 😉 Čosi moja tebe nech sa pošťastí čím skor,ja uz mam jedného malého certika,aj ked uz by som prijala aj chlapčeka 😀 To by muselo byt velke šťastie aby sa nam podarilo hned,ja skor počítam do roka uz verim,ze urcite 🙂 Aj mala bola na ceste až po 8 mes.snazenia,ale dočkala som sa jej 😵 Drzkam ti palceky nech si uz šťastnou maminkov 😵
@valika1210 @karmela @lene27 tak babule myslim si ze s toho nic nebude...proste to citim....ze to nieje dusik ale presvitajuci testovaci paaasik..... uvidime co zajtra ovulacny a tehu. 😖 😖 a vy co ako ste na tom? este je ticha domacnost? 🙂 srat na tichu domacnost sup do postele 😀 alebo ked mala nespi tak sup do komory 😉
@isabella22 to mi je luuto... ☹ daj cervene vinko kupel nech pride mrcha cim skor a mozes zacat nove kolo..dufam ze uz uspesne 😉
@majka_3 dufam ze na novy rok uz budem mat pozitivne spravicky 😉 a neboj sa ked sa ani tebe teraz nepodari este budeme do konca roka tehulky 🙂
@lene27 tak ja uz som sa dockala aj mrchy aj negativneho testu takze uz len nejako preckat mrchu a snazit dalej ☹
@isabella22 nooo nie ze by som krocala za tym ze hned chcem..ale ako neurazila by som sa 🙂 keby do konca roka 😀tebe sa urcite musiii podarit 😉
@lene27 budem mat pravdu 😉 neboj sa nic.Uvidis 🙂
@majka_3 myslis,ze to je zlý tušak no neviem,neviem.Ale uvidíme každopádne to budeme sledovať 😉 malu neviem nahnat do postele uz sa nevie dočkať Mikuláša 😀
@isabella22 tak to ma byt pozitívne myslenie 🙂
@valika a ty ako moja?
@isabella22
@lene27
@karmela takze pre take naivky ako som ja......uz nerobim ziaden tehu test....teraz som sa vazne...nasrala...... 😠 😠 😠 😠 budem cakat na mrchu ak nepride do 14.12 v tedy si spravim test....
fotka upravena tie ktore hore nevidia mini dusikov....prvy test namoceny v moci druhy namoceny vo vode 😠 vidite to? ze duchoviaaaaaaaaaa........
@majka_3 ja viem uz aj mne to takto liezlo na nervy a tiez som sa na to vybodla dnes som teda este skusila ten digi ale ked ten ukazal tiez minus tak som si 100% ista....cakat a preckat mrchu..
@majka_3 @lene27 @karmela....ahojte kocky....mrcha nikde testik negativny...takze dnes idem k dr ked budem vediet co sa deje napisem 🙂 🙂
@valika1210 ahoj ja som na tom tak isto, chystam sa k dr. v pondelok...lebo ma to nebavi uz..

@valika1210 ahoj no co nové moja,videla som test ale do prdele nevidieť tam len nieco slabucke 😒
@isabella22 od vcera sa ti mrcha nerozbehla to je dobra sprava,tak kúp testik to si môžeš spravit aj pocas ms ak sa tomu da tak povedat.
@blcha76 ved ty si tehu na aku mrchu ty Cakas? 😀
@majka_3 tak mne sa vidi,ze sa tam nieco rysuje 😉 a ovulacny test máš stále taku čiarku ako ja.Tak bud ovulujes v kuse,alebo ti ukazuje včasné tehu 😅 a dakujem za testiky ten spodný je o malinko tmavší.Ja tento mesiac asi nic z toho od vcera večera mame tichu domácnosť. 😠