Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 nikoho si sa nedotkla co si pipina 🙂 ja som tym myslela,ze všetky by sme rady videli tu druhu čiarku na teste vrátane teba a to neznamená,ze si naivka 😉
@valika1210 tak potom sa ozvy,ze co sa to deje 😒
@zuzik1927 aj ty sa ozvy.
Ahojte...bohuzial aj mne duchuje test ☹ snazime sa o babo, vcera som testla, nevydrzala som do pondelka 🙂 objavila sa druha ciarka dost viditelne, ale asi po 20min. ! dnes som testla z ranneho mocu, no nic ☹ dost ma stve, ze po limite sa obcas objavi druha ciarka...
@karmela tak ako moja uz ovulka sa blizi? dlho som vas tu encitala tka nemam prehlad...
@lussy461 no presne toto je blbe ale niektoré testy su aj take co ukážu slabú druhu čiarku aj v limite 😠 Mas asi este pred Ms však? Tak este Nezúfaj 😉
@isabella22 ahoj moja vies co asi uz mam lebo boli ma podbrusku alebo bola?neviem este mam dnes posledný ovu test.Ale mame stále tichu domácnosť tak tento mesiac nic nebude 😒 Ale Drzkam ti palceky a ty ako?
@karmela ticha domacnst?? uff skus spravit drahemu nieco dobre na papkanie...no ja nic nove stale len spinim a mrcha sa nerozbieha...
@lussy461 Mne by mala mrcha prísť v nedelu a testovala som utorok (24DC) a stredu (25DC), to boli dúšiky po limite (cca po 30 min.). Včera (26DC) som testla digitálnym a vyšiel mi pozitívny 🙂 ... Dnes ráno som bola na krvičku a po 14.00 hod. si mám zavolať výsledky 🙂 . Bojím, bojím 😖 ...
@blcha76 joj drzim palce 🙂 ja som dnes 27DC a z ranneho mocu nic...ale uz aj som zmierena, ze nic z toho nebude ☹ nevadi, zivot ide dalej 🙂 som 5mes.po potrate a myslela som, ze sa teraz uz podari tehu do uspesneho konca...
Inac mam bolest v podbrusku,ale taku inu ako ked mam pred ms! Drzim palce
@isabella22 no dnes by sa to u nás malo ustáliť tak uvidíme.mrcha sa nerozbieha ej haaa 🙂
@blcha76 ty si tehulka neboj sa nic a uzivaj si ten krásny pocit 😉 daj vediet výsledky
Taaak som spet...moj dr dnes nerobi :@ zase cakat do pondelka....:-/a digi test nemali :@
@valika1210 boooze to jak naschval 😒 aj ja som mala problem zohnat digi ale zohnala som a nic len mrcha sa nerozbieha tak neviem...problem bude niekde inde
@valika1210 tak to je veru ako naschvál uz ti meska tyzden nie?Nebrala si atb teraz niekedy,alebo nejaky stres si nemala?Moja zlata nech ten výkend zbehne aby si uz vedela nacom si.
@isabella22 uz si mala niekedy taku mrchu,ze si len špiníla?
@karmela nemala nakolko predtym som do augusta brala hak a nasledne 2 vyvolavacky toto bol moj prvy cyklus s ovulkou takze spinim prvy raz kvazi
@isabella22
@valika1210
@majka
@lene
No neviem ako to funguje ovulka uz bud je alebo bude.Takze aspon viem,ze ju mam aspon nieco 🙂
Prvá foto mi vyšlo hned tak // a druha do troch min.Asi tak nie?

@valika1210 buď natrafíš stále na testy, ktoré proste takto duchujú (žiaľ, platíme aj za takéto testo-šmejdy 😅) alebo ide skutočne o to biochemické tehu a kým hcg neklesne na nulu, tak budeš mať takýchto duchov. Niektorý test to nízke hcg zachytí (preto ten duch) a niektorý test je slabší, tak nízke hcg nezachytí, preto je negatívny. Alebo ti mrcha možno ani nemešká, ale pod vplyvom napr. stresu sa ti ovulácia posunula. Nemeriaš aj BT alebo ovu testy? Vieš presne, kedy bola ovu?
Ale tu ti už jasnú odpoveď dá len gyndoš. Urobí ultrazvuk, uvidí, v akom stave je maternica, bude ti vedieť presne povedať aj to, či si pred mrchou alebo po ovu, pred ovu... alebo si zaplatiť odber krvi v laboratóriu ako samoplatca a výsledky hcg vieš hneď...
Držím palce.