Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bella1303 posielam na porovnanie
@bella1303 na tych fotkach 12 a 13.7. nevidno, ale nazivo tam slabunky duch je, postupne silnie...
@jana290585 no tak ty to máš krásne teda, z tohto som už aj ja múdra 😀
@jana290585 som tu už 9rok 🙂
@rycaryca 😀 dakujem , v utorok som bola u Mudr a nebolo nic u nej :D ale oni krv neberu tak uvidim ci mi v pondelok povie ci zasa o tyzden 🙂
@rycaryca tak potom sme tam boli nejako v rovnakom obdobi,... ja som isla do irska v 2004 do 2010 🙂
@jana290585 si na tom podobne ako ja, tiež v pondelok budem mať výsledky ďalšieho odberu krvi, či sa zvyšuje, či klesá, no nech to dopadne akokoľvek,nespravím s tým nič, len čakať 🙂
@jana290585 ja som tam mala asi taku ciarku ako ty 14 ale do hodiny zmizla
Baby caute minuly tyzden som tu davala foto tehot.testu dnes som bola u lekara na usg mi potvrdil som 6 tyzdni o dva tyzdne zase idem na kontrolu
@abigael gratulujeeem 🙂))
@bella1303 na tych foto hore nevidim vobec nic 🙂 a tie spodne...tak sa mohlo stat...ze sa farba rozpila do kanalika 🙂 Urobis aj rano testik? ;)
@rycaryca keby si mala digi test....tak by ti ukazal kolko tt si. Ale podla vysledku z krvi by ti isto ukazal se si tehu ;) tesim sa na rano ..na testik ;) drzim palce ;)
@mamjka anooo!! Paraaada 🙂 takze uz aj beries hned nejake lieky? 🙂
@bella1303 zaklad je robit rano ;) vtedy sa najlepsie ukaze hcg v moci ;) Potom...treba robit tu istu znacku testu...ak chces porovnavat ciarocky 🙂 Takto je tazko povedat ;) Drzim palce..aby to neboli ms bolesti ;) Ak ti do rana ms nedojde...tak skus testik z ranneho a nestlacaj ho ;) Aby sa farba zbytocne neroztiahla na kanalik ;)
Ja nespochybňujem názor ani jednej z vás, @veronikax ten digi test do 3min ukázal not pregnant, posledný 11.7 hneď som ho rozobrala a tak som tam videla toho 👻,čo už mohlo byť aj (5min)som si myslela,, zrejmé ešte nízke hcg aby ho vyhodnotil displej..?! " hlúposť povedala som si Dnes pri výsledkoch z krvných testov nevylúčil tehotenstvo v pondelok budem mať ďalšie výsledky krv.testov, kontrolné na hcg, žiaľ tu už usg nestíham, len krvný test z dnes, a podľa poslednej ms z 3.7 ktorá bola krátka 3 dní no posledný deň bol úplne že 7% a 50-60% v porovnaní z ostatnými slabšia, nevedel nič jednoznačne vyhodnotiť, no v piatok som už objednaná na svk ku gyn.,chodím každý rok na prehliadky, keď som na svk a tak si termín dohodnem skôr, no tento rok je tu táto nehoda, tak to zneužijem 🙂
Dakujem vam
Prajem vam aby vam tiez vyslo aby ste mali babo
@bella1303 tak ja som na vcerajsich nevidela ciarku :/ lebo ten co si stlacila nemozes brat ako ducha :/ ... a kedy mas dostat ms? 🙂 Mozno este nieco naskoci ;)
@rycaryca ciarocky na digi teste neber ako duch. Tam ten testik funguje inak 🙂 . Drzim palce...aby boli vysledky z krvi v poriadku...a aby si aj ty bola v poriadku 🙂 Robila si si rano testik? 🙂 Potom nam daj vediet ;)

@rycaryca drzim palce 🙂 ako dlho si uz v irsku ? ja som sa presidlila do danska 😅