icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mon777
2. aug 2015

@petrulkans mne klesla z 37.1 na 36.7 a mala som ju mat uz davno podla DC meskam uz 10dni podla DPO mam este tro dni cas 😀

mon777
2. aug 2015

@motorolka opakovany u mna nie je. Uz som pidala co mi na to dr. povrdal...vraj to bola len hlupa nahoda tedn druhy "potrat" 😒

zuzka5650
2. aug 2015

@zuzannaaa nie myslela som vodu a podobne. Už takmer týždeň od prípitku na oslave nepijem nič alkoholické. Ja som totiž tehotenstvo naplánovala. A zo začiatku ma ani nenapadlo ze by som mohla byť. Rokov mam docela malo :/

petra2226
2. aug 2015

Lepsia foto..tak co?

zuzka5650
2. aug 2015

@zuzannaaa neplánovala, prekleplo to

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 ja som 12 dpo podla teploty a vcera, na 11dpo tiez teplota klesla poriadne,ale dnes opat stupla,tak uvidis

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 inak ja mavam 25dnove cykli,takze realne ma prist dnes ms,no uvidime..

mon777
2. aug 2015

@petrulkans no uvidim co bude ale s vlozkou beham uz od rana 😖

steinarka
2. aug 2015

@petra2226 beloba.. drzim palce nabuduce

lilimoni
2. aug 2015

@petra2226 mas test ako ja dnes 😀

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 to aj ja pre istotu..ale dost ma aj pobolieva podbrusko,presne ako na ms,tak uvidime ako to dopadne mne aj tebe

janka0276
2. aug 2015

@petra2226 podla mňa tam nič nie je

mon777
2. aug 2015

@petrulkans tak mna dnes tak rozboleli prsia ze koniec 😖. Naliate jak v 5 mesiaci 😅 a na teste holy prd ☹

mon777
2. aug 2015

@petrulkans sak aha ... Dnesny je ten spodny..

nechapem102
2. aug 2015

@mon777 no nevideiť tam nič :/ ale tak je možné že nemáš vysoké hcg ešte ...

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 ja neviem, mozno som fakt uz slepa a mala by som zajst k ocnemu,ale mne sa tam aj tak nieco mari..neviem ci to vidno cez PC alebo ako to vidno v reale,ale cez mobil to vidno...a ak si 11 dpo,tak to je aj tak este kratko..moze a nemusi sa uz ukazat..uvidis..ja kazdy mesiac testujem ako chora,a teraz som si povedala dost..spravila som 9dpo jeden, 10dpo dva a vcera ani jeden,dnes tiez neurobim, vydrzim este nech par dni ms meska,ak teda bude meskat..no na vsetkych troch testoch som mala uplne slabunkych duchov..na fotke to ani nebolo vidno, len v negative a aj to iba cez mobil,ked som to hodila do notebooku a chcela sa na to pozriet,tak som nevidela nic..tak uvidime,mne pre zmenu bolest aj citlivost v prsiach ustupuje,dost ale pobolieva brucho ako na ms..a strasne citlivo vnimam vone a pachy..nie ze by mi nieco smrdelo,to nie..len to tak ostrejsie vnimam..snad citim aj to co varia susedia o tri panelaky vedla 😀 😀 😀

voskovka
2. aug 2015

@petrulkans aj ja tu vidim....no pojdeme k ocnemu spolu.bo vidim na svojich a vifim aj tu...

petrulkans
2. aug 2015

@voskovka no asi budeme musiet..

voskovka
2. aug 2015

A toto je moj dnesny.....moze to byt kanalik?

voskovka
2. aug 2015

Z obeda..... ja uz fakt neviem....

voskovka
2. aug 2015

@petrulkans vidis aj tu?

lilimoni
2. aug 2015

@voskovka daco tam fakt je 🙂

petrulkans
2. aug 2015

@voskovka ano vidim...pockaj aj ti ukazem kde

voskovka
2. aug 2015

@petrulkans presne aj ja....zacina to byt zaujimave....toto by mohol byt kanalik ci skor asi nie

petrulkans
2. aug 2015

@voskovka to neviem, neviem ako to vidno realne,kedze fotky trosku skresluju,ale ja si myslim,ze keby to bol skutocne iba kanalik, tak to nie je takto vidno...

mon777
2. aug 2015

@petrulkans no i mna sa zo vceta na dnes rapídne zintenzivnela tak uvidime. Mozno stupnem zajtra hore.
@nechapem102 ja uz neviem... Uvidim. Ine ako cakat mi neostava.

barboritta
2. aug 2015

@voskovka ja tam vidím, kanalik to asi nebude. Už ti mešká?

nechapem102
2. aug 2015

@mon777 držím palčeky .... ach mi sa snažíme dlho ..a každý mesiac ten test nič neukazuje som z toho zúfala už ...

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 ´no musime si pockat obe...drzim palce

voskovka
2. aug 2015

@barboritta nie.som velmi skoro mozno 9dpo 10dpo.este aby neboli dve...to by ma odviezli 🙂