icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petrulkans
2. aug 2015

@steinarka ano ved preto som to pisala v predpokladoch..

piacere
3. aug 2015

@voskovka ja si tiež nemyslím, že sú pozitívne 😅 Podľa mňa kanálik.

luta13
3. aug 2015

@voskovka nic v zlom, no ja tam nevidim ani dusika ruzoveho, takze myslim, ze su negativne oba...

zuzannaaa
3. aug 2015

@zuzka5650 aa uz aom sa zlakla....... No ako. Testiky silnu?

zuzka5650
3. aug 2015

@zuzannaaa neskúšala som, myslím že najrozumnejsie bude počkať do termínu ms.

1234lubka
3. aug 2015

@voskovka pozri ked si tehotna tak to vidno na prvy pohlad bez naklanani a skuleni. Nehladaj nieco co tam nieje, netestuj zbytocne priskoro. Skoda nervov a penazi za testy...

sibalka21
3. aug 2015

@voskovka ja tam vobe nic nevidim

petra2226
3. aug 2015

Mam 4dni pred menstruaciou a takyto ovu test..myslite ze to moze byt tehu?mam skusit zajtra rano zbehnut po tehu test? Vcrra som robila ale zjavne bol negativny mozno zajtra by uz cosi ukazal co poviete?

lilimoni
3. aug 2015

@petra2226 kup test 🙂

steinarka
3. aug 2015

@petra2226 v tehotenstve sú na ovulacnom teste rovnako silne, pripadne takmer rovnako silne ciarky.. toto nie je pozitivny ovulacny test.. no ak chces, skus si urobit tehotensky, pre pokoj na dusi

veronikax
3. aug 2015

@petra2226 ak uz chces s ovu testom skusat hcg v moci...tak treba rano ocikat...vzorka z prveho mocu 🙂 Tento na foto je uplne negativny 🙂 Takze zatial nic 🙂 Ak ti to neda...tak si kup tehu test...ale rob z prveho mocu 🙂 na 10 DPO ti.este nemusi ani ducha ukazat ;)

luta13
4. aug 2015

@petra2226 ja by som pockala na MS ak bude meskat zopar dni, urcite spravila tehutest !...dovtedy by som nic neriesila zbytocne...a nepredbiehala udalosti...drzim palce...😉

nynyky
4. aug 2015

@petra2226 ja mam tiez 3 dni do MS a ovulacny mam o trosicku tmavsi ako ty. Ale mam aj bolesti ako pred ms tak uvidime vo stvrtok co s toho bude :/ drzim ti palce

zuzannaaa
4. aug 2015

Tak soom to vyskusala , ci ovu testy ukazuju dve ciarky pri tehotenstve..
Teraz robeny.tak sami povedzte je to pravda ci neni 🙂

sibalka21
4. aug 2015

@petra2226 to nieje pozit.ovu test. Pri tehu minimalne rovnako silne ciarky

sibalka21
4. aug 2015

@zuzannaaa tento vyzera dobre. Si tehu alebo este nevies?

zuzannaaa
4. aug 2015

@sibalka21 som 🙂

nynyky
4. aug 2015

@zuzannaaa robila si ho z ranneho mocu? A v ktorom tt si?

zuzannaaa
4. aug 2015

@nynyky nie z ranneho ... Ale doobeda .. Ja som 7tt

lubka1983
4. aug 2015

@zuzannaaa ano ukazuje aj ovu tehotenstvo.

nynyky
4. aug 2015

@zuzannaaa a tiez si cakala 10 min kym bol vysledok alebo hned sa ti zobrazil?

petra2226
4. aug 2015

Tak tehotensky.menstr. kalendar mi ukazuje 3dni do MS, 25DC. Zajtra som objednana na gyn. na prehliadku tak uvidime a asi poprosim o odobratie krvi. Lebo testy vyzeraju negativne len mne je stale nanic....

steinarka
4. aug 2015

@petra2226 to, ze mas nevolnosti, alebo ti je zle este neznamena, ze si tehotna.. toto je cisto negativny test.. skus testnut o dva dni

zuzannaaa
4. aug 2015

@nynyky hned

katuska123456789
4. aug 2015

@petra2226 super keby si mala babatko vychovala by si jedno pri druhom...ak dobre chápem máš teraz 4 mesačné 🙂 čo je super držím palčeky 😉 😉 😉

petra2226
4. aug 2015

@katuska123456789 no ano planujeme aj druhe, tak uvidime kedy sa podari,toto je este len prvy cyklus co sme skusali tak necakam zazraky aj na prvu sme si chvilu pockali 🙂

veronikax
4. aug 2015

@zuzannaaa ale my vieme...ze ovu ukaze tehu 🙂))

zuzannaaa
4. aug 2015

@veronikax no mozno ty vies ,,, ale niektoree nie ,napriklad ani ja som to nevedela ,nemala som odkial ked som s tym nemala skusenosti ....
A vydis zas Pises to co nemas .... Ale my vieme ? Kto my ???? Ci chcela si napisat Ty o tom vies .... Nepis mnoznom. Bo tu nepoznas kazdu

zuzannaaa
4. aug 2015

@veronikax co len mas s toho ze zabrdas. A /steinarka leikla ako poslusny psik 🙂))))))) hahaha

lilimoni
4. aug 2015

@zuzannaaa je diskusia o tom ako sa zistuje tehu ovulacnymi testami a nie je to nova diskusia, ma mnoho prispevkov.
Kazdy kto vie citat a prechadza MK to mohol zistit 😉