Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 ja mam s pepinom len dobre skusenosti mne ked som tehu nebola neukazal nic a ked som bola hned slaba 2// pocujem to prvy krat ze robi falesne // 😒
Ja sa priznam, ze nievidim nic. Skusila som fotku aj zosvetlit, aj stmavit.
@zuzanka2211 Zuzi ja som ti to hodila do mojho jedneho programu a je tam malilinky dusik.
@esperanzita Nešibe nám už? 😀
@leiria Ano, je tam viditelna druha čiarka 🙂
@leiria Prosím ťa, akej značky je to test?
@zuzanka2211 mamatest, iny som este neskusala, lebo len tento bol doma
@zuzanka2211 Asi troska zacina z toho sibat 😀
@leiria No jasne krasna ciarka 😉
@esperanzita som este troska mimo, dost necakane 🙂
@zuzanka2211
@zuzanka2211 ja vidim ducah..kolko ti meska ms?
@esperanzita no co dnes si neskusila testik?
@dadulik1993 tiez som citala ze niekto ma velmi dobre skusenosti ze pepino ukazal ako prvy test co ostatne boli ciste ale citala som aj to ze bol duch a nic ss toho..no vidis ja som priklad.... robila som si 4 pepino testy a s toho ľ duchovia 😀 a ms nikde 😀 uz ani netestuj.... naco 😀 len cakaam..cakaaam 🙂
@majka_3 Nerobila. Pondelok sa otestujem a pojdem na gynekologiu.
@zuzanka2211 vidis ju tam? 🙂
@majka_3 ahoj, no ano vidiiim 🙂 ja ho vidim aj v ruzovom prevedeni , len ci aj vy 😀 mne este ms asi nemeska, pravdepodobne, prave v tychto dnoch by som ju mala dostat, minule som dostala skor tak teraz neviem..
@zuzanka2211 🙂 tak drzim palce a vyskusaj zasa zajtra..infoskuj ma 🙂
@majka_3 snad vydrzim do zajtrajska 🙂 urcite hodim foto
Tak dnes som testla opat a opat duchovia 🙂 teraz vydrzim do nedele - v pondelok ma drahy meninky,tak snad bude malinky darcek <3<3<3 zblaznila by som sa od radosti 🙂
@zuzanka2211 ako si dopadla? 🙂
@afrika Este neviem, urobila som si Mamatest predvcerom a negativny, ms zatial nemam a myslim ze dojde, dnes by mala, no ja uz neviem.. Uvidime.. Potom dam info🙂
@zuzanka2211 držím prsty 🙂 🙂

Mne to takto vyslo teraz prvykrat, inokedy sa tiez testujem a toto mi neukazalo, tak verim ze ano 😉