icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
6. dec 2013

@majka_3 tak ked budes mat náladu spravit daj vediet 😉 nie nebolo moja ani nebude..tak zajtra super zábavu prajem a bambulke vela zdravicka a darčekov

karmela
6. dec 2013

@emilia25 tak nieco sa tam rysuje aj ked je blbá foto

lene27
6. dec 2013

@majka_3 takže tipuješ, že budem mať ms 17.12 alebo 18.12, takže 37 dňový? To by mi meškala 8 dní. To sa mi nikdy nepodarilo 🙂 A teda, čo keď to bola u teba tá druhá ovulka tá správna, takže tým pádom až 13.12.... joj, som zvedavá, ako ti to vyjde.

emilia25
6. dec 2013

@majka_3 skusim lepsie ale asi mi to lespie nepojde lebo to je cez telefom ale skusim.

lene27
6. dec 2013

@majka_3 tak oprava: divné prsia... už som sa asi ďalej zamyslela 🙂 ako vyzerajú divné prsia? ja také doma nemám, tak neviem.

majka_3
6. dec 2013

@karmela dakujem moja 🙂 si zlataaaa 🙂
@lene27 ano takze ak si mala ovu 3 dni dozadu tak do 16.12 by si mala dostat ...noo som zvedava..minuly mesiac som dostala mrchu na 13 den od ovu...cize teraz sa to pekne drzii... 🙂 nooo ak bola ovu ta druhaaa tak mrcha nepride ved to sme sa pekne posnazili 😀 duuufam 😖 😖 😖 😖 kurnik som s toho zmatenaa

majka_3
6. dec 2013

@lene27 neviem take citlive? take inee...sama neviem 😀

lene27
6. dec 2013

@majka_3 máš pravdu, druhá by sa mohla podariť...🙂 to ste poistili. koľký máš dnes deň DPO?

emilia25
6. dec 2013

@majka_3 lepsie to uz nebude mam blby telefon urobila som vela fotiek a cez telefon to tam neni skoro vidiet. prosim skkuste aj hentu fotku dakujem

lene27
6. dec 2013

@majka_3 hmmmmm.... ja by som to považovala za dobré znamenie. 🙂 tfuj, tfuj, tfuj, nech mrcha nepríde.

karmela
6. dec 2013

@majka_3
@lene27 aby vam to vyšlo kocky.

majka_3
6. dec 2013

@lene27 dpo 1? ci Druhej 😀 ak prvej tak 12dpo ak druhej tak 5dpo. 🙂 na vyber 😀 a 30DC

lene27
6. dec 2013

@majka_3 tak ja si vyberám 5 DPO...žeby sme na to mohli prísť v rovnakom čase... 🙂
@karmela ďakujeme karmelka 🙂

majka_3
6. dec 2013

@emilia25 paci sa 🙂 vidiet nieco 😉

majka_3
6. dec 2013

@lene27 ty si dpo ? 😀 to sme zasa nejak pri sebe ze? aj prvvy krat par dni bol rozdiel a aj sme sa spolu posunuli do druheho levelu 😀 (ovu levelu) hehehehehe

emilia25
6. dec 2013

@majka_3 dakujem velmi pekne.dufam ze o par dni uz bude nadherne vidiet zatial som len 25dc tak som velmi rada len aby to uz konecne vyslo do uplneho statneho konca. 🙂

majka_3
6. dec 2013

@emilia25 velmi drzim palce 😉 a samozrejme daj nam vediet ako to ide dalej..ci palicka tmavne..co duufam ze aaaano 😉 a uspesne do stastneho konca 😉

majka_3
6. dec 2013

@lene27
@karmela idem babulky....zajtra ak sa odhodlam na ten test na obed vam pridam foto 🙂
az mrcha nepride...zasa mam bolesti..take divneeee ☹

emilia25
6. dec 2013

@majka_3 dufam ze bude a uz to bude cele tehulkovanie a nie tyzden ako pred minuly mesiac.a to test aj pekne silnel ale dufam ze uz teraz to bbude v poriadku a 20.12 idem na preventivku tak to pekne spojim aj s potvrdenim dufam.juj to budu potom krasne vianoce.

lene27
6. dec 2013

@majka_3 No máme to veľmi blízko seba. Tak ahoj, aj ja už idem, dobrú noc a dobre sa zajtra zabavte a ozvi sa potom 🙂 ahojky.

@karmela: brú noc karmelka 🙂 zajtra popíšeme 🙂

karmela
6. dec 2013

@lene27
@majka_3 dobru nocku kocky a pekny vecerik 🙂

dorotea2
6. dec 2013

@beyonce11 @majka_3 @karmela Určite si spravím test za dva dni (teda ak nedostanem mrchu) a dám vedieť 🙂 Majka, práveže je to Pepíno test z DM. Ja som počula že zvyknú ukazovať falošných duchov, ale nabehla som do DM a žiaden iný s citlivosťou 10 nemali a tým že som iba 10 DPO tak 25 by mi bola na dve veci 😀 Ale inak tieto Pepíno z DM si robím vždy a toto je prvýkrát kedy sa mi tam ukázal náznak druhej čiarky. No nič, uvidíme o dva dni 🙂

karmela
6. dec 2013

@dorotea2 tvoj testik vyzera fakt nádejne,tak verim ze ta ciarka ti bude silniet 😉 potom nam sem hod foto nech sa pozrieme.

valika1210
7. dec 2013

@karmela @lene27 @majka_3 isabella2 tak kocky na digi testiku - takze to bude niecim inym.....skoda do poslednej chvile som dufala :-/ tak dufam ze aspon vam sa podari byt na novy rok tehulky 🙂 🙂

zuzanka2211
7. dec 2013

Ahojte, tam MS nikde, vcera sa teda nedostavila ako mala a chodi mi presne.. No a dnes som si robila test Pepino a vysiel negativny, tak neviem.. ☹ Asi len čakať?

karmela
7. dec 2013

@valika1210 ahoj moja je mi to ľúto.No je to dost blbe ms nikde a test negat. ☹ ale este toho roku stihnete popracovať 😉
@zuzanka2211 no tento mesiac si mrcha robi co chce ako tak čítam 😒

majka_3
7. dec 2013

@valika1210 joooj moja to mi je luuto...a vyzeralo to tak naaadejne..nevadi.hore hlavu a ten dalsi cyklus bude uz snad lepsi 😉
@dorotea2 ja som si kupila dva krat z dm a za kazdym pekny ruzovy duch ..a nie som jedina...minule tu tiez baba pisala a rozculovala ze test z dm robia falosnych duchov..ale dufam ze to nebude tvoj pripad... 😉

lene27
7. dec 2013

@valika1210 to je mi naozaj ľúto, tak sme ti to všetky priali :( len dúfam, že to nebude nič vážne, možno si mala ovu neskôr, tak ako my s Majkou. Ja som myslela, že čakám do utorka či príde ms... a to budem čakať ešte asi 10 dní... lebo som len 4 DPO...:( a to mám 26 DC... v pondelok zbehni určite k lekárovi. a nemala si nejaké stresy alebo niečo, kvôli čomu by sa ti posunula?
@karmela no ako s manželom? ešte stále na vojnovej nohe? 😒 a ako bolo na trhoch?

dorotea2
7. dec 2013

@majka_3 No veď práve, tiež som to už viackrát čítala... Nechápem ako môžu také nekvalitné testy pustiť do predaja 😒 A v tej DM žiadne normálne testy s citlivosťou 10 nemajú... Jedinou takou útechou mi je to, že mne tieto Pepíno nikdy duchov nerobili dokonca ani v cyklus kedy som mala na vaječníku cystu. Tak uvidíme, sama som zvedavá. Zajtra alebo v pondelok budem opakovať test, tak dám vedieť 🙂

lene27
7. dec 2013

@dorotea2 ja som si myslela to isté minulý mesiac...že vždy mi ukázali negatívny a bol snehobiely...ale zrejme sa im nejaká várka nepodarila alebo čo...lebo naozaj neukazovali dobre. Mne ukázalo slabého ducha 12 ks...a 13. Rapiclear snehobiely. A na druhý deň prišla ms. Kedy si mala ovu?
@majka_3 ahoj, ako oslavujete? či ešte len prípravy? 🙂 a torta? 🙂 už ma po včerajšku prešla nechuť k sladkému, tak už zase pozerám, čo by som si dala... a že to vydrží do budúceho Mikuláša...ani deň mi to nevydržalo. 🙂