icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinkam
10. aug 2015

@nynyky vyzera to zaujimavo. Vzdy som mamatestu verila avsak stalo sa mi ze som testovala den pred mrchou a ukazalo nieco ako silny kanalik a mrcha prisla. Skus este zajtra z ranneho mocu ocakavame zaujimavy vysledok 😃😃😃

nynyky
10. aug 2015

@kaciatkom ten si kupim az neskor. Mrcha meska 5 dni ale ovulka bola sonuta az na 21dc tak este vyskusam o 2 dni

nynyky
10. aug 2015

@kristinkam mne mamatest nikdy neukazal kanaliky tak preto im verim zatial. Skusim zajtra rano opat testnut. Tento som robila vcera poobede len tak ked som kupila test ze vyskusam

simonkazga
10. aug 2015

@maryhope bola si dnes u lekára?

maryhope
10. aug 2015

@simonkazga ahojki , som objednana až na zajtra 15.00 😉

lopticka112
10. aug 2015

@zuzannaaa Och hadam to je len kanalik ako pisali niektore dievcata (nevedela som co to ten kanalik je ale vygooglila som 😃 ) Nieje ten spravny cas na babatko.....

kristinkam
10. aug 2015

@lopticka112 nikdy nie je ten spravny cas. My ostatne sa zas modlime za dve ciarky a zdrave babatko

kaciatkom
10. aug 2015

@lopticka112 myslím, ze ti môžeme gratulovat k tehotenstvu

isabella22
10. aug 2015

Zienky prave robeny testik na 14dpo teraz vecer...nie je slaby?? ☹

veronikax
10. aug 2015

@lopticka112 mhmmm teraz to nema velmi farbu...skor by som povedala ze zatial to je kanalik 🙂 Tak drzim palce...aby kanalikom aj ostal 🙂)))
@nynyky zatial to vyzera uplne ako kanalik ;) nevidno farbu 🙂 skus si neskor urobit. No kanaliky pekne vidno aj na negative 🙂 Takze zmena foto je uplne zbytocna ;) Drzim palce aby to dostalo farbu 🙂

veronikax
10. aug 2015

@isabella22 preco si nerobis rano??? ;) nemozes porovnavat testy ... ked si jedne robis rano a ine vecer 🙂 Na to ze je robeny vecer...je pekna ciarka ;) Silne kolajnice budes mat...az po par dni meskania 🙂

isabella22
10. aug 2015

@veronikax neviem bol po ruke... 😀 a tak hladel na mna....viem ze by sa mal robkt rano 😖

mykaellle
10. aug 2015

Dievčatá, zajtra mi má prísť menštruácia.. dúfam, že nepríde 🙂

motorolka
10. aug 2015

@mykaellle ja tam nieco vidim, tak drzim palce 😉

simonkazga
10. aug 2015

@maryhope testik si neskusala? Budem drzat palce, nech je bublinecka kde ma byt 🙂

veronikax
10. aug 2015

@mykaellle drzim palce...aby chytil testik poriadnu farbu 🙂

katarina247
10. aug 2015

@mykaellle aj mne sa tam niečo zda 🙂

zvolsiinylogin
10. aug 2015

@isabella2 myslim ani iny mebude..aj mne mezosilnel uz viac a vsetko o.k

zvolsiinylogin
10. aug 2015
isabella22
10. aug 2015

@zvolsiinylogin a si ci si bola tehu??to nie je zle ze nezosilnie??

isabella22
10. aug 2015

@mykaellle drzim prsty nech silnie...☺

nela19
10. aug 2015

Baby robila som si test den po očakávanej ms,no zdá sa mi druhá čiarka dosť slabá,čo poviete?

veronikax
10. aug 2015

@nela19 robila si ho rano? 🙂 A vies kedy si mala ovulku? ;) intenzita testika nevadi 🙂 pri tomto teste je to uplne v pohode 🙂) a gratulujem 🙂

erikavasko
11. aug 2015

@nela19 Ahoj nie nieje slaba ta ciarka,kludne sa mozes tesit a gratulujem k buducej mamicke 🙂

pipko411
11. aug 2015

@nela kludne sa mozes tesit.je ju uz pekne vidiet 🙂

mariankach
11. aug 2015

Ahojte dievcata, najdite 10 rozdielov 😵 😵 😵 😵 😵 😵
takto pred rokom okolo 8.8. som sem pridala malicky koment o mojom testiku a takto rok uz mi spinka moja mala takmer 4mesacna zabka Amelia. Bola dietatkom velmi vytuzenym a ocakavanym a 2 MA, ale nevzdala som sa. Tesila som sa v tomto obdobi zo vsetkych mojich testikov a tajne dufala, ze toto dietatko uz vydrzi 🙂))
Drzim vam silno kazdej jednej paste, aby ste takto o rok mali podobny pokladicek domka 🙂

tomasko27
11. aug 2015

@mariankach Ahoj tak ja by som mala teraz byt v 5tt+3dni.U lekraky som ale este nebola.

tomasko27
11. aug 2015

@mariankach Krasne dievcatko a zaujimave meno ale pekne

luta13
11. aug 2015

@stratenanajdena drzim palce!!!...🙂

luta13
11. aug 2015

@nela19 ...krasne //...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...😉