icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

silvinka000
1. sep 2015

@luta13 testnem a potom pridám foto

luta13
1. sep 2015

@koka231 nic nevidim...skoda...drzim palce, snad to vyjde aj inak ako prirodzene...drz sa...🙂

luta13
1. sep 2015

@ckatka ja tam vidim //...a ak to tam aj Tvoj muz vidi, tak potom to tak bude...lebo moj muz prvy test nevidel nic, az na dalsie 2 dni...chlapi su slepi, no ked vidia, tak znamenie dobre...drzim palce...testni este o 2-3dni...🙂

janulka11789
1. sep 2015

@veronikax
@luta13 babulky ďakujem krásne,este vydržať do pondelkaaa,nech mi to aj lekárka potvrdí a kúpiť detské šampanské 😀 juuj 🙂

veronikax
1. sep 2015

@janulka11789 isto sa uz mozes tesit 🙂)) gratulujem 🙂)
@ckatka nieco tam kukuckuje 🙂 Len aby to nebol kanalik 🙂 Siiiiiilno drzim palce aby dalsie testovanie bol uz testik pekne pozitivny ;)
@koka231 takze si ta uz konecne vezmu lekari pod svoje kridla ??? Je super vediet...preco sa nedari 🙂 To by asi kazda chcela vediet 🙂)) Takze tento rok bude pkeny pozitivny testiiiik 🙂

koka231
1. sep 2015

@veronikax ja ratam stym ze to stihneme este tento rok ale ja som si povedala ze na vianoce uz bude babetko v brusku mojom 😉

veronikax
1. sep 2015

@koka231 a bude 🙂)) Uvidis 🙂) Pevne verim...ze ta pomoc....dopomoze k babatku 🙂 Uz sa neviem dockat na tvoje testiky pozitivne ;)

ckatka
2. sep 2015

dakujem diecvata, aj za srdiecko, aj za podporu :-*
dneska zasa duch taky isty, a menstruacia nikde,... este pockam par dni a ak nedojde tak pojdem na krv alebo na vyvolavacku alebo nech sa pozru co so mnou je :/

veronikax
2. sep 2015

@ckatka ahooj 🙂 a ovu. mas presne odsledovanu? Ci sa len drzis terminu ms ? 🙂

ckatka
2. sep 2015

@veronikax buduci (tento) mesiac sme mali ist na IUI - takze tento mesiac nemam odsledovane vooobec nic :D uplne sme s tym neratali, navyse manzel bol 5 dni prec (pocas mojich akoze plodnych dni),... takze sa to muselo prihodit niekedy ked som s tym vobec neratala,... taketo dlhe cykly u mna nebyvaju, najdlhsi mam 26-27 dni...ale castejsie 25, popritom spinenie par dni pred tym obvykle... teraz fakt,...ani kvapka krvi,...nic...

veronikax
2. sep 2015

@ckatka tak ak sa drobcek podaril teraz....tak nech pekne kraaaasne uz ciarka vyskoci ;) a ked naaaahodou este nie... tak siiiiiilno drzim palce .. aby vam to UIU pomohlo ;) a hned na 1 x ;)

smejka033
3. sep 2015

Dobry den,som tu nova,nakolko som este nebola tehotna. S manzelom sa pokusame o babetko a zaskocilo ma,ze sme sa pokusili len raz a meska mi menstruacia 4 den. Dnes som si robila test a som z toho jelen ☺.takze posielam foto a ak by som vas mohla poprosit o radu,dakujem.

1234lubka
3. sep 2015

@smejka033 zcoho si jelen ? Na tehotenskom teste je aj obrazok okrem popisu.

reva6
3. sep 2015

@smejka033 aku chces radu ??? ved si jasne tehu... tes sa 🙂 gratulujem... 🙂))

hannah_
3. sep 2015

@smejka033 gratulujeeem, krasne ciarocky. Mozes sa tesit 🙂

smejka033
3. sep 2015

@1234lubka
Viem,ze je tam obrazok ale ciarky su rovnake. Mne ale jedna vysla bledsia. Na nete som sa docitala,ze slaba ciarka vobec nemusi znamenat tehotenstvo. Preto ma napadlo,ci nemate niekto skusenost.

smejka033
3. sep 2015

@reva6
Joj bola by som rada,keby to tak bolo,len ma zaskocila ta slabsia farba,mozno je to len tym,ze je to skoro,ci?

smejka033
3. sep 2015

@hannah_ dakujem dodala si mi nadej,bola by som velmi statsna ☺ dakujem

1234lubka
3. sep 2015

@smejka033 no, to jejedno aku intenzitu ma druhaciarka, staci ze je volne viditelna. Toto uz je čiariska ako hrom

smejka033
3. sep 2015

@1234lubka dakujem za usmernenie,no od nedele mam aj bolesti ako pred menst.nic strasne,len take pocity ako pred menst.preto ten jelen v prispevku. ☺ ale ak by to bolo takto bola by som statsna 😊

1234lubka
3. sep 2015

@smejka033 to je jasny pozitiv ved si popozeraj ostatne testy ake tam su ciarky....

mawiya
3. sep 2015

@smejka033 len pri ovulačných testoch sa rozlišuje intenzita farby čiaročiek. Pri tehu nie. Si tehu a máš krásny pozitívny testík. zo srdiečka gratulujem.

smejka033
3. sep 2015

@mawiya
Ďakujem ☺ veľmi som šťastná, manželovi som radšej nič nehovorila, nech sa nesklame, večer môžme teda oslavovať ☺ ja zo ♥ ďakujem

ivca88
3. sep 2015

@smejka033 robnaku intenzitu ciarok mas az 18-25 dpo 😉 ...toto je jasne tehotenstvo ,.. 🙂 keby skusis test o 3 dni tak je uz rovnaka 🙂
a k tym pocitom na menzes - to budes mat este dlho ..
Kup si galvex magmexium a daj si 1 tab denne ,..a povoli ti to 🙂 magnexium je velmi potrebne v tehotenstve...a posoby proti krcom ( tym padom aj potratu)

smejka033
3. sep 2015

@ivca88 ďakujeeeeem si zlatučka, ach normalne som ako kanarik vyskerená ☺
naozaj ma tie podbruškové bolesti dosť zaskočili, preto som ako puk pozerala na ten test ☺ nie že by som bola daky pako...
čo som čítala na nete, mám si kupiť ak kys.listovú...myslíš, že to môžem kombinovať a tým galvexom? či mám počkať, kým pojdem k doktorovi?

ivca88
3. sep 2015

@smejka033 moj prvy a jediny tehu priznak bolo to..ze som si nonstop kukala gatky ci MS neprisla 😀
Ta bolest podbruska je normalna.... a ty si urcite tehu 🙂
Ano mozes to kombinovat ...🙂 ja som jedla femibion 800 a (4-5 tabletiek ) magnezia od galvexu ...
Ale zo zaciatku som si davala tiez iba 1-2 tabletky.... zvysila som davku az v 14 tt... kvoli krcom do litok ...a teraz aby brusko netvrdlo 🙂
uziva to tak XY tehuliek zo skupiny..cize sa neboj

smejka033
3. sep 2015

@ivca88
veľmi pekne ďakujem za vzácne rady, je dobré, že vás vie niekto usmerniť...dnes utekám do lekarne a kúpim si aj ja 🙂 kedy si asi išla k doktor. moj má bud.týžden dovolenku, tach chcem ist 14.9. myslím, že to bude tak asi 2 týždn.po meskaní...co som čítala je to tak v norme..☺

smejka033
3. sep 2015

@ivca88 a tie gatky kukam aj ja ☻

ivca88
3. sep 2015

@smejka033 odporuca sa ist najskor ked MS 2 tyzdne meska ... 🙂 predsa len na sone je babo velki malicke,..a keby ides skor..tak ti mozno ani gestacny cak neuvidi...nie to este srdiecko...
Cize kym neni problem..tak chod aj neskor.... ved to ze ti dr povie ze si tehotna nic nezmeni ... 🙂 aspon ti toho krpceka nebudu tak skoro sonom pozerat... 🙂
ale pokial budes mat bolestive krce ci nedajboze spinenie...okamzite smer pohotovost !
Vela stastia a pekne tehulkovanie 🙂