icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bambuska1234
17. sep 2015

@lavinis co nejake?

steinarka
17. sep 2015

@bambuska1234 no lavinis ti pise, ze sa nepovie ze "mam NIJAKE otazky", ale "mam NEJAKE otazky" 😉

bambuska1234
17. sep 2015

@steinarka prepacte kazdy sa moze pomylit 🙂 nikto neni dokonaly ;) som si myslela ze su tu zeny ktore mi poradia ale prisla som nato ze sa tu len zosmiesnuje 🙂)) dakujem za par novych informacii az na ten koniec 🙂 ahojte

steinarka
17. sep 2015

@bambuska1234 ale ved nikto ta nezosmiesnuje.. lavinis ti len poradila.. ale ved je to na tebe 😉

bambuska1234
17. sep 2015

@steinarka dakujem este raz 🙂

stratenanajdena
17. sep 2015

@baaambulkaa vcera som to tu vysvetlovala ze mna boleli skor ako mi ukazal test 2 ciarky. mm ma chytil a som vykrikla od bolesti! sama som z toho ostala prekvapena. kazde tehu je ine a kazda sme ina. a tiez som to pri dalsom tehu nemala tak citlive... to sa neda predsa generalizovat.

steinarka
17. sep 2015

@bambuska1234 nemas za co, rado sa stalo 🙂

baaambulkaa
17. sep 2015

@bambuska1234 nebud taka vztahovacna nikto ti tu nechce zle len jednoducho naco sa dookola pytas ked chces aj tak pocut svoje...momentalne asi len tvoja maternica vie ci si tehotna, tak pockaj par dni a uvidis....

stratenanajdena
17. sep 2015

@bambuska1234 pozri na moje testy, ako to zacalo, prvy slabunky, a teraz mi konci 11-ty tyzden tehu. Nadej mas len ide o to ak tam babatko je, aby sa udrzalo. ja neviem ci sa nejakych 50% nepusti ze sa nezachytia dobre, nepamatam si tie statistiky ale viem, ze to bolo vysoke cislo...
tu su moje testy:
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/

kudusko
17. sep 2015

Ahojte baby zeby sa uz po roku zadarilo vidite to aj vy diki 😉 Pripajam graf 🙂

nynyky
17. sep 2015

@kudusko nieco tam je zlatko.drzim palce nech sa to podari

hannah_
17. sep 2015

@kudusko podla mna krasne viditelne ciarocky, tisko gratuluje, len nech pekne silneju 🙂

kudusko
17. sep 2015

@hannah_
@nynyky diki baby je tam ale u mna je stale problem aby bola silnejsia uz 3x sa mi to stalo ze nesilnela ale naopak bledla tak uvidíme 🙂

miselkaqqqq
17. sep 2015

A to uz si dostala svoje dni ci este nie ?

nynyky
17. sep 2015

@kudusko a uz ti meska ms?

kudusko
17. sep 2015

@nynyky nie vsak tam mám graf som 25 dc

nynyky
17. sep 2015

@kudusko len som nevedela ake mas dlhe cykly

silvijak
18. sep 2015

Ahojte, dnes som si robila test, zdá sa mi tam slaba ciarocka. Možno si len nahováram! Vo februari som mala mimomaternicove tehu. Vaše názory si rada prečítam.

veronikax
18. sep 2015

@silvijak nieco tam vykukuje 🙂)) uz ti aj meska ? 🙂

silvijak
18. sep 2015

@veronikax od laparky sa mi menzes trochu upravil ale nikdy ho nemám presne ale ešte mi nemeškal toľko. Naposledy som mala 11 augusta. Mám 7 ročnú dcéru po 4 rokoch sme sa začali pokúšať o ďalšie babo ale sa nedarilo až na to mimomaternicove pri ktorom som došla o ľavý vajcovod

steinarka
18. sep 2015

@silvijak drzim palce, cosi tam vidno, ale toto nevyzera, ze by ti uz meskala ms.. mozno sa ti len posunula ovulacia.. skus o dva dni, ci silnie..

emuska08
18. sep 2015

Ahojte kocky, som tu zas :P dnes 1. den meska a ranny testik vyzera takto... Podla vas??

nynyky
18. sep 2015

@emuska08 budes maminou 🙂

emuska08
18. sep 2015

nedalo mi to tak som si urobila jeden digitalny 🙂

janaochi
18. sep 2015

@kudusko držím palce, nech silnie.🙂

vlasze
18. sep 2015

@emuska08 jej a kolky den si po ovu?rozmyslam že si kupim

emuska08
18. sep 2015

@vlasze 14-15 den asi a nebol robeny z prveho ranneho :-P Kup urcite je to istejsie ako patrat po ciarke. Dnes mi meska prvy den, mam kratky cyklus, len 26 dnovy... Potom napis ako ti dopadol. Robila si uz nejaky?

vlasze
18. sep 2015

@emuska08 ano dnes prvy ale tak obycajny gravitest tuším sa vola, mam zatial špinenie ak sa mi nespusti mrcha v pondelok urobim urcite a napisem dakujem

emuska08
18. sep 2015

@vlasze Drzim palce 🙂

katy31
18. sep 2015

@kudusko tie testy sú 11 DPO? gratulujem, vyzerá to, že to tam je.... nech silnejú čiaročky a nech ste zdraví... 🙂