Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby skusala som teraz ovulacný test.... Co vy nato? Nechapem tomu som zo vsetkeho uz jelen bradavky ma stale bolia jak slak :( ani dotknut sa ich nemozem :( neviem ciby to mohla byt bliziaca ovulacia lebo nikdy ma takto neboleli prsia :(
@smejka033 dakujem krásne 😉 mne tak bolo minuly tyzden a odvčera uz objimam wc misu,tiez dúfam ze to ustúpi,,aj ja podobne ☹ mne priateľ pride o 2 tyzdne tak uz sa newiem dočkať ked mu to oznámim a ako bude okolo mna behať 🙂
Niečo tam je 🙂 sprav si o par dni dalsi 🙂
@bambuska1234 povedala by som ze ovu test ti len potvrdil tehu... :D
@miselkaqqqq je tam dusik drzim palce 🙂
@mamjka preco myslis?
@bambuska1234 ako dlho po limite sa ti objavila tá čiarka? vieš ten návod tam ti jasne hovorí dokedy sa objaviť majú...a čo je potom je v podstate bezpredmetné...možno máš naozaj tú ovuláciu práve teraz...mala si pravidelné cykly? lebo tehotnú ženu nebolia bradavky hneď až neskôr, kedy už tehotenstvo zreteľne na teste vidieť....
@bambuska1234 ovulačný test býva v tehotenstve pozitívny ale tá testovacia čiarka je vtedy oveľa silnejšia ako tá prvá
@baaambulkaa a preco aj niektore zeny boli tehotne a ani test im nic neukazal? Neviem ja som pisala ze to tomu neverim ale ked som to zbadala tak som to sem hned dala 🙂 asi po pol hodine
@bambuska1234 nevolas sa ty nahodou Zuzka? 🙂 mozes a nemusis byt tehotna.. ovulacny test ukaze casto tehotenstvo, ale len vtedy, ak su obe ciarky rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia nez kontrolna 😉 skus tehotensky test inej znacky
@bambuska1234 ja netvrdím že naisto tehotná nie si ale na základe tých testov sa ani nedá povedať že tehotná si, keďže tá čiarka sa má ukázať v oveľa kratšom limite toto je skôr kanálik... 🙂 tak ako hovorí steinarka ovulačný test by musel mať veľmi silné čiarky obidve...ak máš pravidelný cyklus a MS ti mešká 4. či 5. deň tak to už nemá byť duch ale zreteľná čiarka....jednoducho to pár dní nerieš a uvidíš...darmo to teraz budeš riešiť
@steinarka Myslíš že by to bola TÁ Zuzka? :D
@baaambulkaa
@veronikax tak ako nechcem sa nikoho dotknut, ale je to vcera vytvoreny nick.... 😅 a Zuzanka medzi nami dlho nebola
@steinarka tak ak ju to ešte baví tak klobúk dole :D
@baaambulkaa tak vies, ked sa snazi a potrebuje odpovede na svoje otazky, no tak po tom incidente, ktory sa tu minule stal, jej nic ine nezostavalo, len vytvorit si novy nick.. 🙂 🙂 ale mozno sa mylim a je to len nahoda.. bohvie
@steinarka neni som ziadna zuzka :D :D :D :D boze zeny :D ako clovek sa len pyta na niake nejasnosti a hned si robite srandu :D a ano zaregistrovala som sa vcera lebo sa mi to nezdalo a chcela som vediet vase nazory preto som sa sem zaregistrovala 🙂 nemam duchov na teste kazdy mesiac tak preto a davam sem prispevky aby ste mi poradili lebo v niakych veciach nemam jasno 🙂 ale s tou zuzkou ste ma teda prekvapkali :D :D a ano mylis sa neni som zuzka :D a zeny ja zato nemozem ze vy ste tu zaregistrovane uz niekolko rokov 🙂 ci ako modrykonik je len pre tie co su tu uz dlhsie?? Ja si myslim ze kazda nova snazilka sa sem moze zaregistrovat aby ziskala nove informacie 🙂 a toto forum je o tom aby jedna druhej poradila a nie aby sa tu niekto s niakej zuzky smial to svedci a vasej inteligencii ;) dakujem za pochopenie 🙂
@bambuska1234 ale ved nieeee, s babami sme to nemysleli vobec zle, len sme polemizovali 🙂 vies o aku Zuzku ide?
Kazdopadne si urob test inej znacky a hned rano po zobudeni..
@steinarka ako to asi mozem vediet ked som sa len vcera zaregistrovala 🙂 takze neviem o aku zuzku ide 🙂
@bambuska1234 🙂 🙂 🙂 len som sa spytala..
@steinarka a ako ste nato prisli ze som zuzka? :D :D ci mam take sproste otazky ako ona alebo ako???? Lebo sa ma to dotklo ked sa pytam na niake veci a vy sa hned natom bavite 🙂
@bambuska1234 nejaké

@nynyky jej fakt? snažíme sa o mimi už tri roky 🙂 tak konečne 🙂 normálne som neverila a chodila som ten test o rána obzerať 🙂