icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ivca88
18. sep 2015

@kudusko jeeej.... no vypada to nadejne !.🙂

nynyky
18. sep 2015

@kudusko tak ako zlatko skusala si testovat?

kudusko
18. sep 2015

@katy31 áno ďakujem pekne uz by sa patrilo🙂po kyrete a nedarilo ppu roku a predtým na prvý šup🙂

kudusko
18. sep 2015

@ivca88 ďakujem pekne 🙂
@nynyky dnes nie len ovu a ten pekne stmavol skoro pozitívny ja pred ms mám / ovu zajtra poobede budem ale sme odcestovani potom dám vediet🙂

nynyky
18. sep 2015

@kudusko budem netrpezlivo cakat na krasne kolajnice 🙂

mawiya
18. sep 2015

@kudusko cicuška micuška moja zlatá, ani nevieš akú mám radosť. Len nech pekne mimi poslúcha a rastie a rastie a rastie. Hneď mám lepšiu náladu. Juj teším na ďalší testík. Cmuky

kudusko
18. sep 2015

@mawiya Jaj dala som to len sem ked to bude tmavnut tak potom to dam aj so grafov🙂

veronikax
19. sep 2015

@jaruska18 teraz ma napadlo .. nemala si asi pred 2 mesiacmi pozitivny tehu testik ?? nieco sa stalo ???

jaruska18
19. sep 2015

@veronikax juuj bodak by som mala 🙂 nie nemalaa 🙂

1lucka13
19. sep 2015

Ahojte Žienky 🙂 tak čo poviete dnes ... silnie ten testík... prvý som robila na 8 dpo a bol duch... na rapiclear a tento druhý je na 10 dpo- mamatest. tak neviem...poradte prosím...či sa môžem trošku viac tešiť 🙂

nefertitka
19. sep 2015

@1lucka13 podla mna mozes🙂

steinarka
19. sep 2015

@1lucka13 tak ak si 8 dpo, tak to je celkom slusny duch 🙂 skus o dva dni, drzim palce 🙂

1lucka13
19. sep 2015

@steinarka Ahoj no fotka kde sú dva testy... tak ten vrchný je z 8 dpo a ten pod tým je z 10dpo

steinarka
19. sep 2015

@1lucka13 no vyzera to, ze to silnie.. uz len verit, ze sa to udrzi 🙂 vela stastia

veronikax
19. sep 2015

@1lucka13 mozes sa tesit 🙂 A zbytocne porovnavas dve rozne znacky 🙂 To sa neda 🙂)) Krasne tehulkovanie prajem ;)

1lucka13
19. sep 2015

@veronikax ďakujem 🙂

1lucka13
19. sep 2015

@steinarka ďakujem 🙂

1lucka13
20. sep 2015

Ahojte...včera som sem písala... dávala som sem fotky... včera tehu test slabo pozitívny a dnes na teste nič... až na dvoch nič...a to som dnes 11dpo :(

agathachristie
20. sep 2015

@1lucka13 pouzila si na oba testy ranny moc? boli to tie iste druhy testov?

steinarka
20. sep 2015

@1lucka13 tak ako pise @agathachristie ide o to, ci si pouzila rovnake testy, alebo ci tie dnesne boli ine, ci neboli nahodou dvadsiatkove.. a rovnako, ci si pouzila ranny moc..

1lucka13
20. sep 2015

@steinarka Ahoj použila som ranný moč... ten druhý test som použila ale o tri hodiny neskor... tri hodiny som nepila a necikala ... a nič... a test bol ten istý ako ten prvý čo som sem d´ávala na fotke... rapidclear zelená krabička... a nič... za začiatku sa tam črtal len kanálik... a dosť viditeľný, ale test zostal biely

steinarka
20. sep 2015

@1lucka13 kanalik sa zvykne crtat, ale to neznamena tehotenstvo.. niekomu vidno kanalik aj po vyschnuti testu.. tak su dve moznosti.. bud nejaky blby test, alebo to vajko vzdalo, alebo tie predosle testy boli vadne.. ktovie.. skus este zajtra, pripadne pozajtra otestovat, ak nedojde ms

katka1274
20. sep 2015

@kudusko drzim palce

katy31
20. sep 2015

@1lucka13 to isté som mala ja pred nedávnom, aj mama testy robia kanáliky a vyzerajú ako duch.... porovnávala som si to s mama testami, ktoré mám po mojom synovi z pred štyroch rokov.... jeden deň slabo pozitívny a na druhý biely, nič.... poobede mi robili ešte aj HCG krvi a bolo to negatívne, v ten istý deň som večer začala špiniť a druhý deň mrcha... o 3 dni skôr ako obvykle... tak neviem,č o to bolo, ale každopádne nesmúť, kým nie je mrcha, tie tvoje fotky boli pekne viditeľné... tak neviem... 😒

agathachristie
20. sep 2015

@1lucka13 urob zajtra z prvého cikania test a uvidíš. Držím palce.

janulka11789
21. sep 2015

@smejka033 ahoj tak uz to mam za sebou,,dneska mam 7tt+2..uz som spokojnejsia a šťastnejšia ked som to videla na tej obrazovke,,juuj 😉 o 4 tyzdne idem znova a dostanem uz aj knižku 🙂 buduci víkend príde priateľ domov,strašne sa teším ,, 🙂

janulka11789
21. sep 2015

@smejka033 teraz si musime dávať pozor a hlavne aby išlo vsetko tak ako ma 😉

smejka033
21. sep 2015

@janulka11789 joj to si ma strašne potešila, dufam, že je budem mať bud.týžden také isté správy. A robili ti len sono a vyš.zo spodu, alebo aj nieco ine (krv,moč...)? Joj musis byt ako blska cooo? Podla mojej apky co mam v mob. mne ukazuje 7 + 1 tt, tak my sme to fakt odstartovali spolu, bud.týžden ta budem zase ja informovať 😀
no musime si dávať a hlavne veriť, že všetko pojde tak ako má isť a že bude všetko super 😉
a priateľ ten isto odpadne od radosti 😀 😀 😀 😀

emuska08
21. sep 2015

Ahojte dievcata. Dnes som bola na gynde, na sone este nic nebolo vidiet, hcg z krvi bolo dnes 52, som na zaciatku 4 tt... Je to dost?

nynyky
21. sep 2015

@kudusko tak ako si na tom draha? Stale cakam a nic :/