Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@emuska08 asi hej...kukni na stranku http://www.supermamicka.sk/prve-priznaky-tehote...
Tak uz som trochu kludnejsia...
@smejka033 len sono zospodu a uz bolo vidieť pekne,boli to ako keby len obrysy ale je to úžasný pocit to vidieť,,o 4 tyzdne mi budu brať krv a robiť triple test,,tak zase čakať 😒 to fakt tak len den mame rozdiel 😀 teším sa,,držím palce 😉
@smejka033 vsak som zvedavá a termín mam na jeho narodeniny 😀
vazne ??????? kkso asi budem revat 😅 😅 dlhsie sme sa snazili, no nechcem byt sklamana...to be sure spravim rano este jeden 😎
@kikiballa kolko mas do ms? ci uz meska?
@agathachristie mala prist 17teho a este stale nic...tak som si spravila, aby som vedela na com som
@kikiballa gratulujem 🙂
@nynyky ajoj robila som posielam1 den meska posielam aj graf http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko
@kudusko oooo potichucky gratulujem
@kudusko je tam... drzim palce nech silnie.
@parvinka0001 dakujem baby to teraz potrebujem 🙂
@agathachristie
@nefertitka nieco sa tam crta ale zatial slabulinke. kolko dpo?
@agathachristie nie ze by som sa bezne az takto ponahlala s testovanim, tento krat sa mi ale zadarilo 😅 , som len 23. DC, mi to je divne.
@agathachristie a ovu bola asi na 17ty DC
@nefertitka takze si 7dpo? tak to je velmi nezvykle skoro ciarocka...mozno je to kanalik. daj tomu este cas aspon tak 3 dni. alebo bola ovu skor.
@agathachristie pravdepodobne bola skor...inak si to neviem vysvetlit, ta ciarka nabehla hned a aj som ju celkom videla...no ved uvidim, cas ukaze;)
@kudusko mojkaaaaa to faaaaakt?? Pridem do tejto temy po 100rokoch a aka krasna sprava ma tu cakaaaaaa 🙂
Potichucky grarzlujem a drzim veeeelmi silno prsteky aby silnela 😵
Tesim sa z teba veeeeelmi 😉
@nicolettka2126 ďakujem ešte sa neteším
@kikiballa aj ja som tak mala a čiarka každým dňom silnela,,držím palce 😉
@kikiballa kraaaasna 🙂 Len nech pekne silnie 🙂 sa nam este pochval ....zajtra alebo pozajtra...ako pekne tmavne ;)
@kudusko 💟💟💟💟
@nefertitka zatial to vyzera ako kanalik 🙂 Ak chces vediet nazor na testik...treba davat neupraveny. Lebo upravou vytiahnes aj vnutornosti testika 🙂 Siiilno drzim palce.. ..aby ciarocka zduzovela 🙂
@nike8 nemas nejaku lepsiu fotku? ;) ale nieco tam kukuckuje ;)

@emuska08 ono na sone najsor vidno v 5tt dutinku