Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nefertitka ak si mala 20 dc ovulku a teraz si 36 dc ... tak ti cca 2 dni meska 🙂 Este moze ciarocka pekne zosilniet ;) Drzim siiilno palce ;) Skus iny testik ;) Tieto co si dala foto...malo komu ukazu peknu ciarku tak skoro ;)
@misicka35 testy si mala ukazkove .. Zajtra rano utekaj k Dr.!! Ak mas take krasne uplne tmave pozitivne testy ... ta sa nieco deje... Chod rano rovno k Dr . Ze mas pozitivne testy a krvacas. Mozno ti da nieco na zastavenie krvacania a mozno ta aj vysetri. Isto tam chod prosim 🙂 Drziiim palce 🙂 Ak ti to neda....skus aj pohotovost...
@nefertitka Digi nie je vhodny, kedze ti 10-kovy ukae ducha a digitalny je 25-kovy. Pockaj este 2 dni a testuj znova.
@veronikax Pojem zajtra k Dr a uvidim co mi povie. Ale v juli som mala presne to iste, len som mala testy trošku slabsie... a zobral mi HCG a za dva dni už mi kleslo, tak mi povedal, ze to bolo len biochemicke tehotenstvo a ze dostanem normálne Ms a ze sa vycistim a ze to bola len náhoda. Ale už viem, ze to nebola lem nahoda, tak nech to rieši už... Moc ti dakujem za podporu... Ale presne viem ako to dopadne... 😢
@meli8412 Dakujem... iba raz pri utreti, a teraz ružovo trošičku... Ale dosť ma bolia krize aj brucho ako na MS, len o nieco viac... Ale takto som to mala aj vo juli a po tom sa MS rozbehla a potratila som. Len teraz som mala test už uplne silný... Nechapem... A to som sa dnes 😢 tesila, lebo mi je už aj celý deň zle... No a zase nic z toho...
@veronikax Ahoj. No bola som u Dr a spravil mi sono a bolo vidiet dutinku, jasne, ze nic viac, lebo je skoro. Ale som rada, ze aspoň dutinku už bolo vidiet. Predpisal mi utrogestan, ci ako sa to vola a ascorutin mam brat aj magnézium. Samozrejme kludovy režim a za 2 tyzdne na kontrolu. Samozrejme keby som zacala krvácať, tak hneď. Tak straaaaaasne dufam, ze sa to podari zachrániť
Poznam to, moja dcera ma 5 a syn 2 a tiez stoja za vsetko 😀

My sme mali takychto duchov 🙂 ten biely test bol robeny na treti den meskania pri dcerke ten nad nim je robeny v treti den meskania teraz 🙂 takze cakam tych 10 dni a letim k dr drzkm Vam palceky baby 🙂