icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

radqa
4. okt 2015

My sme mali takychto duchov 🙂 ten biely test bol robeny na treti den meskania pri dcerke ten nad nim je robeny v treti den meskania teraz 🙂 takze cakam tych 10 dni a letim k dr drzkm Vam palceky baby 🙂

veronikax
4. okt 2015

@nefertitka ak si mala 20 dc ovulku a teraz si 36 dc ... tak ti cca 2 dni meska 🙂 Este moze ciarocka pekne zosilniet ;) Drzim siiilno palce ;) Skus iny testik ;) Tieto co si dala foto...malo komu ukazu peknu ciarku tak skoro ;)

barborka0
4. okt 2015

@ivca88 nie druhy som nerobila,skusim rano

veronikax
4. okt 2015

@radqa gratulujem ;)

misicka35
4. okt 2015

@veronikax Tak test síce stmavol, ale zase zacinam krvacat, takže zase nic... 😢 Ja už neviem co to... 😢

veronikax
4. okt 2015

@misicka35 testy si mala ukazkove .. Zajtra rano utekaj k Dr.!! Ak mas take krasne uplne tmave pozitivne testy ... ta sa nieco deje... Chod rano rovno k Dr . Ze mas pozitivne testy a krvacas. Mozno ti da nieco na zastavenie krvacania a mozno ta aj vysetri. Isto tam chod prosim 🙂 Drziiim palce 🙂 Ak ti to neda....skus aj pohotovost...

meli8412
4. okt 2015

@nefertitka Digi nie je vhodny, kedze ti 10-kovy ukae ducha a digitalny je 25-kovy. Pockaj este 2 dni a testuj znova.

meli8412
4. okt 2015

@radqa Gratulujem, to veru nie je duch 😀 !!!!!!

misicka35
4. okt 2015

@veronikax Pojem zajtra k Dr a uvidim co mi povie. Ale v juli som mala presne to iste, len som mala testy trošku slabsie... a zobral mi HCG a za dva dni už mi kleslo, tak mi povedal, ze to bolo len biochemicke tehotenstvo a ze dostanem normálne Ms a ze sa vycistim a ze to bola len náhoda. Ale už viem, ze to nebola lem nahoda, tak nech to rieši už... Moc ti dakujem za podporu... Ale presne viem ako to dopadne... 😢

meli8412
4. okt 2015

@misicka35 drzim palce. a ako silno krvacas?

misicka35
4. okt 2015

@meli8412 Dakujem... iba raz pri utreti, a teraz ružovo trošičku... Ale dosť ma bolia krize aj brucho ako na MS, len o nieco viac... Ale takto som to mala aj vo juli a po tom sa MS rozbehla a potratila som. Len teraz som mala test už uplne silný... Nechapem... A to som sa dnes 😢 tesila, lebo mi je už aj celý deň zle... No a zase nic z toho...

meli8412
4. okt 2015

@misicka35 Hlavne bud kludna a vyrovnana, neviem si predstavit co prezivas, len momentale viem dat podporu, dufam, ze vsetko dobre dopadne.

meli8412
4. okt 2015

Aj ja som mala nieco podobne, dost som krvacala, v prvom trimestri, kedze som bola po IUI, aj tak som brala utorgestan, a lekar ma poslal s tym domov, ajtak nic nezmoze, a teraz doma cupita maly Adam, ktory uz bude mat 2 🙂
@misicka35

misicka35
4. okt 2015

@meli8412 Dakujem ti pekne. Som kludna, lebo už viem, co ma čaka... Ved doteraz don si este ani nepripustala, ze som tehu, aby som zas nebola sklamana...Len dufam, ze sa zase vycistim sama... Je dobre, ze nevies, co prezivam a dufam, ze ani nikdy nezazijes 😉

misicka35
4. okt 2015

@meli8412 Tak to je super, ze ti to takto dopadlo 🙂 Len mňa už sakra dosť boli aj brucho...

veronikax
4. okt 2015

@misicka35 dufam....ze to uz Dr.nenecha len tak ;) Ale urobi poriadne vysetrenia. Lepsie je vediet ze je uplne vsetko v poriadku .....aj ked sa nedari...no priroda vie co robi. Drzim silno palce...aby sa este podarilo zachranit ;)

luta13
4. okt 2015

@radqa krasne //...gratulujem...🙂

meli8412
5. okt 2015

@misicka35 Drzim strasne päste!!!!
@veronikax ma pravdu, ech ta Dr. poriadne vysetri.

misicka35
5. okt 2015

@veronikax Dakujem moc. No presne, radšej nech porobi vyšetrenia, lebo toto je už moc... Predtým 2 x MA a teraz zas takto... Priroda vie, co robi, ale toto sa mi už nezda o prirode... Dam po tom vediet

misicka35
5. okt 2015

@meli8412 Dakujem. Neboj, určite mu poviem

eliska811
5. okt 2015

@katy31 Ahoj meriam aj teplotu teda merala som tento mesiac som sa na to vykašlala. Mrcha ešte neprišla ale nič z toho nebude 🙂

veronikax
5. okt 2015

@misicka35 ako tu prirodu som myslela... keby nahodou vsetky testy vysli .. ze ste obaja uplne v poriadku 🙂 Cakam na informacie... mozno si ta tam nechali 🙂 Duuuufam ze to dobre skonci 🙂

misicka35
5. okt 2015

@veronikax Ahoj. No bola som u Dr a spravil mi sono a bolo vidiet dutinku, jasne, ze nic viac, lebo je skoro. Ale som rada, ze aspoň dutinku už bolo vidiet. Predpisal mi utrogestan, ci ako sa to vola a ascorutin mam brat aj magnézium. Samozrejme kludovy režim a za 2 tyzdne na kontrolu. Samozrejme keby som zacala krvácať, tak hneď. Tak straaaaaasne dufam, ze sa to podari zachrániť

meli8412
5. okt 2015

@misicka35 Aspon je tam nadej, drzim palce!!!! Vela oddychuj, vykasli sa na vsetko a koncentruj na seba a na ten malinky zazrak. 🙂

misicka35
5. okt 2015

@meli8412 Presne aspoň aký taký nádej mi dal. Snazim sa fakt robiť minimum, ale pri dvoch detoch to moc nejde, ale robim len to najpodstatnejsie a na ostatné kaslem... nic mi neujde. Len chcem aby už všetko dobre dopadlo.

meli8412
5. okt 2015

@misicka35 Tak to chápem, 2 deti vedia dat zabrat. Kolko maju rokov?

misicka35
5. okt 2015

@meli8412 dcera 9 a syn 6... ale ten je za 3 dalsich 😝

meli8412
5. okt 2015

Poznam to, moja dcera ma 5 a syn 2 a tiez stoja za vsetko 😀

misicka35
5. okt 2015

@meli8412 Tak to mas tiež vesele 😀 Ale aspoň vieme, ze,ich mame, no nie 🙂

meli8412
5. okt 2015

@misicka35 Presne tak, nevymenila by som ich ani za tie naaaajlepsie deti na svete. 🙂