Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dievcata. Dnes rano som si robila test a toto mi vyslo. Co myslite? Vidite to tam aj vy? Cyklus mam mat od zajtra, test som si robila preto, ze ma sem-tam hlavne v noci bolieva brucho a mam taky cudny pocit, akoby som mala vracat, ale nic sa nedeje. Viem, mozno to riesim priskoro a treba este pockat, ale neda mi to...vdaka za rady 🙂
@micha_ella ja osobne ju tam vidím pekne 🙂 Kedy si mala ovu? skús etše chvílu počkať o dva dni testni či je duch silnejší a potom sprav digitálny a budeš to mať isté.
@micha_ella je to iste 🙂 si tehulka
@bianka @eliska811 vdaka baby, urcite zopakujem. AJ ked teda uprimne, som taka nabudena, ze sa bojim, aby to nebol len plany poplach. Hoci babatko velmi chceme, co sa tyka ovulacie, plodnych/neplodnych dni, absolutne som si nic neratala a nechali sme to na nahodu, aby sme to zbytocne neprezivali a neboli sklamani. Menzes mam dostat zajtra, takze mi zatial nemeska. Robila som to len na zaklade svojho vnutorneho pocitu, tak uvidime. Kazdopadne bolo by super, keby to vyslo. O tyzden mame s muzom 1.vyrocie svadby a myslim, ze lepsi darcek by som vymysliet ani nemohla 🙂
@micha_ella Mozme povedat, to uz ani nie je duch. V tichucku ti gratulujem.
Dakujem!. Ja som skor bola prekvapena, ze to islo bez snazenia na prvy sup. A to ani neviem presne kedy ovulujem, kedze mam "vesely" cyklus 30-40 dni 🙂...praca stresy a k tomu 34 rokov na krku 🙂 Tesim sa na Jun.
@juland ahoj, nehcem ti davat falosne nadeje, pretoze na tesenie sa je este velmi skoro, aj keby uz druhu ciarku bolo vidno. Nikdy nie je na uplnom zaciatku istota, ci sa babo udrzi. ☹
Ale... ja tam NIECO vidim. Velmi velmi slabulinke, ale tu fotku som si priblizila a vytiahla kontrast a na vrchnej casti testu, kde ma byt druha ciarka, sa zacinaju okraje zafarbovat, len vrchna cast a zatial okraje.
Nedalo mi to, lebo som to videla uz volnym okom a po zavcseni a zvyrazneni fotky sa mi to potvrdilo. Tak mozno tam babätko naozaj je a test piatok by ti uz mohol ukazat celeho ducha. (Alebo to je vadny test).
Ak to je biochem tehotenstvo, to sa dozvies, ak ti pride ms. V kazdom pripade drzim palce (nech uz to vyjde teraz alebo nabuduce)!
@stratenanajdena Ďakujem Ti krásne!!! Si veľmi zlatá, že si popozerala ten test podrobnejšie. Ja som s tým už nič nerobila...Nerátam koľko testov som už urobila - príliš skoro. Dnes by som mala dostať mrchu, ale zatiaľ nič. Nevydržím do piatku, zajtra ráno musím test zopakovať.
Ano je tam 🙂 blahozelam. Akokolvrk je slaba v moci je hormon HCG.
Ano je tam 🙂 blahozelam. Akokolvrk je slaba v moci je hormon HCG.
Ja tam taktiež nič nevidím.
@juland s tymto testom mam zle skusenosti... digitalny mi ukazal najskor 1-2 tyzdne, potom o tyzden som skusla a uz bolo 2-3 tyzdne...spravila som si tento a neukazal nic.... a o dva dni na to som si robila zas tento test a uuuuplne slabucku ciarku mi ukazalo... ze dobre ju bolo vidiet az po uschnuti... takze ja by som mu neverila..,. ja mam dobru skusenost s digitalnym 🙂

@juland Ahoj, ja som som mala pozitívne testy len po termíne MS 2-3 dni, pravda je že som ich skôr ani nerobila. Ale 14.dni po ovulacii by sa tam uz mala črtať nejaká čiaročka. Uvidíš zajtra, daj vedieť ako to dopadlo 🙂