icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katy31
8. okt 2015

@juland ahoj, ktorý deň cyklu si? DPO? mešká Ti už mrcha? Ja tam tiež vidím niečo slabé, ale veľmi slabé 😒

piacere
8. okt 2015

@looola pri taktomto prúžkovom teste (kde ja osobne nevidím ani ducha) je digitálny iba vyhodením peňazí do luftu, bude určite s -

meli8412
8. okt 2015

@juland Skús ešte na prúd moču, možno budeš mat šťastie.

looola
8. okt 2015

@piacere , ja nemám skúsenosti s digitálnym ale kolegyni 4 dni pred MS ukázal pozit.1-2ty a prúžkové vrátane ten u lekára bol negatívny este aj 5 dni po vynechaní MS. Ja som sa pri tehotenstvách testovala ked mi meškal min.2-3 dni a tam som nemusela naháňať žiadne druhé čiarky lebo boli krásne viditeľné hneď.

juland
8. okt 2015

Ahojte.Dakujem vam kazdy za odpoved.Vcera by som mala dostat mrchu, ale zatial nic.Vcera som citala jednu clanku, kde pisali o hcg hodnotach.Podla toho 3-4 t. je minimalna hodnota 5, maximalnu neviem.Od 5.t ma byt vyssia...No uvidime...

looola
8. okt 2015

@piacere , inak keď to berieme z finančného hľadiska tak každé testovanie pred vynechaním MS sú len vyhodené peniaze :-/

cvakatko
8. okt 2015

@piacere mne tiez nebolo vidiet (dokonca na tomto istom teste) druhu ciarku skoro vobec a digi bol uz 2-3 🙂 takze za mna rozhodne ano 🙂 ale moze to byt individualne

piacere
8. okt 2015

@looola to áno, ale tie prúžkové (napr. Pepino v DMke stojí 1,50€ a sú tam dva testy) rozhodne nie je finančne tak náročné, ako digi test 🙂 A treba myslieť aj na to, že digi test je tuším citlivosť až 25.

@cvakatko jasné, možné je všetko, ale napr. ja osobne na tejto fotke nevidím ani ducha 😕

cvakatko
8. okt 2015

@juland
@piacere

no kuknite toto bol ten moj ked mi uz digitalny ukazal 2-3 tak na tomto taketo slabotinky

katy31
8. okt 2015

@cvakatko a ty si už bola u doktora? už máš potvrdené tehu aj sonom?

piacere
8. okt 2015

@cvakatko ale na tomto tvojom vidím jasného ružového ducha aj bez približovania fotky 🙂

lzusak
8. okt 2015

@cvakatko a kedy si testovala keď už bolo na teste vidieť aspoň slabulinkú čiarku? koľko dní do ms?

veronikax
8. okt 2015

@juland o termin ms ani tak nejde. Zaklad je kedy bola ovulka 🙂 ak sa ti ovulka posunula...tak ti bud ms meska alebo pride skor 🙂 Testovala si ovulku? Ci nie ? 🙂 Skusis zajtra testik zase ? 🙂

cvakatko
8. okt 2015

@katy31 idem zajtra na krv, este nechcem sono takto skoro...

@lzusak neviem povedat kolko dni po meskani, pretoze som po potrate (spontanny, bez kyretu) nemala MS ale rovno tehu... teda predpokladam kedze to silnie...

bianka...
8. okt 2015

Nerobila som si dalsi test,manzel mi vravi pockajme este...ale ze na tom teste je jemne druha ciarka. Tesime sa...inak ja som hrozne unavena. Vcera som cez obed spala skoro 2 hodiny,vecer som uz o 21 spala a rano tazko o 7 vstavala...dnes ma zacalo pobolievat v podbrusku ako pred MS... a moj manzel dnes uz mena vymysla 😊 vravim pockaj mame cas 😊😊

katy31
8. okt 2015

@cvakatko tak držím palce, potom daj vedieť, akú máš hodnotu HCG

cvakatko
8. okt 2015

@katy31 jasne napisem ked budem vediet 🙂 existuju nejake tabulky podla coho v kolkom tyzdni su hodnoty take ake maju byt?

katy31
8. okt 2015

@cvakatko áno, nájdeš ich na nete, ale majú dosť veľké hranice, napríklad od 40 do 2500 cca, daj si to do googla.. ja som mala pri synovi v taký čas HCG 400, potom 860, ale to má každá žena iné.. no držím palce.... som čítala, že ty si mala mikropotrat... a bez mrchy? a tak si otehotnela? tak držím palce, aby to bolo všetko ok....

cvakatko
8. okt 2015

@katy31 no v 7tt som potratila, doma, len som viac krvacala, chodila som kazdy den za primarom do partizanskeho ( po zlej skusenosti v Bojnickej nemocnici) a samo sa to pekne vycistilo, na poslednej kontrole mi povedal ze otehotniet mozem aj o tyzden ( som sa tak vduchu zasmiala ze no iste...) potom som este bola 3 tyzdne po potrate na kontrole tam mi povedal ze ms kazdu chvilu pride a nejako ms nechodila, potom divne pocity tak som robila test... a zvysok uz poznas 🙂

katy31
8. okt 2015

@cvakatko no ok, takže v podstate si krvácala po potrate.. to mi trošku ušlo.. tak už rozumiem... 🙂

bambulalala
8. okt 2015

@cvakatko ahoj,nesnazilkujem,len vas citam a drzim palce.tiez som ajola v takej situacii ako ty,samovolny potrat,bez cistenia a mrcha uz neprisla,bolo rovno tehotenstvo-aj ma doktor troska strasil ze to nemusi dobre dopadnut ale vsetko bolo ok a uz ma tu jeduje 4 rocna slecna 🙂 to len na povzbudenie

luta13
8. okt 2015

@nicolevr az teraz citam, co si mi minule pisala...aj ja zijem v zahranici a mam objednane ovu a aj tehu testy z amazonu...a tiez 10-tkove...su super a vysledok zaruceny...ak testnes, daj sem foto...budem rada...zatial sa maj... 😉

luta13
8. okt 2015

@ivushka14 krasne // ...gratulujem...uzivaj tehu...😉

luta13
8. okt 2015

@kllamarka krasne //, gratulujem, uzivaj 😉

luta13
8. okt 2015

@micha_ella nadherny testik...😉...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...

juland
8. okt 2015

@veronikax Ovulku som vtedy netestovala, ale zajtra ráno znova robím teho test... Ďakujem za podporu a všetky odpovede 😉

veronikax
8. okt 2015

@juland by bolo super...keby zajtra vyskocila uz potvora jedna 🙂))) (ciarka) 😉 drziim palce 🙂

bianka...
8. okt 2015

Bola som DM-ke a kupila som si test. Ze si urobim po vikende. No nevydrzala som. A hned urobila. Akoby si viac ciarka ukazovala...alebo je to moj klam?

veronikax
8. okt 2015

@bianka... ms si mala dostat vcera ? 🙂 Je tazke porovnavat dve rozdielne testy a este ten druhy s poobednym mocom 🙂 Urob si este rano 🙂 Ze budes porovnavat aspon medzi dvomi rovnakymi znackami 🙂

veronikax
8. okt 2015

@bianka... a je testik uz suchy? Lebo je nejako na kraji ciarocka 🙂