icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
6. okt 2015

@juland Ahoj, ja som som mala pozitívne testy len po termíne MS 2-3 dni, pravda je že som ich skôr ani nerobila. Ale 14.dni po ovulacii by sa tam uz mala črtať nejaká čiaročka. Uvidíš zajtra, daj vedieť ako to dopadlo 🙂

juland
7. okt 2015

Ahojte baby. Dnes mám deň neočakávanej menštruácie. Robila som test hneď ráno, ale bohužiaľ žiadnu duchu na teste nevidím. ☹ ☹ ☹ Tak asi nie som teho. Keď menzes do piatku nepríde, zopkaujem test...

bianka...
7. okt 2015

@looola ja si myslim, ze som tehotna 🙂 ta unava...to som mala aj pri mojom syncekovi. Tesim sa, ked mu to poviem bude stastim bez seba...vemi chce surodenca 🙂 ale no nejdem este predbiehat...zopakujem si test, ale este pockam par dni.

natalianr
7. okt 2015

baby prosim Vas poradte mi, mesiac co mesiac hladam duchov, samozrejme vzdy na bielych testoch..no tento mesiac meriam aj bt, a podla toho by som mala byt 11dpo ..test bol pepino ,rano..je toto kanalik ? je to upravene pre lepsiu viditelnost..

veronikax
7. okt 2015

@juland mozem sa opytat? Uzivala si hormonalnu antikoncepciu a robila si si tehu testy? Ze ste pracovali na babatku ??

@kllamarka je tam !! 🙂) Drzim palce ;).
@bianka... nieco sa tam crta ;) tak isto drzim palce ;)

veronikax
7. okt 2015

@natalianr ahoj ;) Ta ciarocka co tam je ... asi nebude tehu ciarocka ... lebo je dost daleko ;) Testik mas uz suchy? Skus zajtra rano.... ci nebude tento vadny ;)

natalianr
7. okt 2015

@veronikax dakujem za potvrdenie, tiez si myslim ze je to daleko,len ma to prekvapilo ze ,,nieco"

juland
7. okt 2015

@veronikax Posledný kus HAK som mala 6.9., menzes 9.9., ovu 23.9.....Prestala som užívať HAK pred mesiacom, a podľa doktora netreba počkať s otehotnením.

micha_ella
7. okt 2015

Ahojte dievcata. Dnes rano som si robila test a toto mi vyslo. Co myslite? Vidite to tam aj vy? Cyklus mam mat od zajtra, test som si robila preto, ze ma sem-tam hlavne v noci bolieva brucho a mam taky cudny pocit, akoby som mala vracat, ale nic sa nedeje. Viem, mozno to riesim priskoro a treba este pockat, ale neda mi to...vdaka za rady 🙂

eliska811
7. okt 2015

@micha_ella ja osobne ju tam vidím pekne 🙂 Kedy si mala ovu? skús etše chvílu počkať o dva dni testni či je duch silnejší a potom sprav digitálny a budeš to mať isté.

bianka...
7. okt 2015

@micha_ella je to iste 🙂 si tehulka

micha_ella
7. okt 2015

@bianka @eliska811 vdaka baby, urcite zopakujem. AJ ked teda uprimne, som taka nabudena, ze sa bojim, aby to nebol len plany poplach. Hoci babatko velmi chceme, co sa tyka ovulacie, plodnych/neplodnych dni, absolutne som si nic neratala a nechali sme to na nahodu, aby sme to zbytocne neprezivali a neboli sklamani. Menzes mam dostat zajtra, takze mi zatial nemeska. Robila som to len na zaklade svojho vnutorneho pocitu, tak uvidime. Kazdopadne bolo by super, keby to vyslo. O tyzden mame s muzom 1.vyrocie svadby a myslim, ze lepsi darcek by som vymysliet ani nemohla 🙂

kllamarka
7. okt 2015

No tak u mna to uz silnie 🙂

meli8412
7. okt 2015

@micha_ella Mozme povedat, to uz ani nie je duch. V tichucku ti gratulujem.

meli8412
7. okt 2015

@kllamarka Krasne 2 //, drzim palce!!!

ivushka14
7. okt 2015

zajtra idem na krv snad by uz mohli nieco namerat.. drzte mi palce.. 😅
nech uz je to konecne tu... aj pre vsetky ostatne baby... moc prajem... ♥

kllamarka
7. okt 2015

Dakujem!. Ja som skor bola prekvapena, ze to islo bez snazenia na prvy sup. A to ani neviem presne kedy ovulujem, kedze mam "vesely" cyklus 30-40 dni 🙂...praca stresy a k tomu 34 rokov na krku 🙂 Tesim sa na Jun.

stratenanajdena
7. okt 2015

@juland ahoj, nehcem ti davat falosne nadeje, pretoze na tesenie sa je este velmi skoro, aj keby uz druhu ciarku bolo vidno. Nikdy nie je na uplnom zaciatku istota, ci sa babo udrzi. ☹
Ale... ja tam NIECO vidim. Velmi velmi slabulinke, ale tu fotku som si priblizila a vytiahla kontrast a na vrchnej casti testu, kde ma byt druha ciarka, sa zacinaju okraje zafarbovat, len vrchna cast a zatial okraje.
Nedalo mi to, lebo som to videla uz volnym okom a po zavcseni a zvyrazneni fotky sa mi to potvrdilo. Tak mozno tam babätko naozaj je a test piatok by ti uz mohol ukazat celeho ducha. (Alebo to je vadny test).
Ak to je biochem tehotenstvo, to sa dozvies, ak ti pride ms. V kazdom pripade drzim palce (nech uz to vyjde teraz alebo nabuduce)!

katy31
7. okt 2015

@kllamarka ahoj, tíško gratulujem, koľko TI mešká m, a ktorý DPO si?

kllamarka
7. okt 2015

@katy31 Dakujem 🙂 neviem ci meska..kedze mam rozmedzie cyklu 30-40 dni. Ako sa tomu chce. Dnes je 30ty. Ale uz asi tyzden sa citim velmi malatne, zavrate a slabot...az velmi neprijemne.

juland
7. okt 2015

@stratenanajdena Ďakujem Ti krásne!!! Si veľmi zlatá, že si popozerala ten test podrobnejšie. Ja som s tým už nič nerobila...Nerátam koľko testov som už urobila - príliš skoro. Dnes by som mala dostať mrchu, ale zatiaľ nič. Nevydržím do piatku, zajtra ráno musím test zopakovať.

veronikax
7. okt 2015

@kllamarka kraaaasa ;) gratulujem 🙂))
@ivushka14 gratulujem 😉

juland
8. okt 2015

Baby, pomozte mi! Aj vy tam vidite velmi velmi slabehu (tazko viditelnu) duchu? Alebo som si to len predstavila?

veronikax
8. okt 2015

@juland ja tam zatial nevidim nic :/ ak tam vidis nieco ... tak ci to nebude skor len kanalik 🙂 Drziiim palce aby ciarka vyskocila este 🙂

kristina_1
8. okt 2015

Ano je tam 🙂 blahozelam. Akokolvrk je slaba v moci je hormon HCG.

kristina_1
8. okt 2015

Ano je tam 🙂 blahozelam. Akokolvrk je slaba v moci je hormon HCG.

looola
8. okt 2015

@juland veľmi slabú čiarku vidím. Neskúšala si ešte digitálny test? Ten by vypísal výsledok.

eliska1986
8. okt 2015

Ja tam taktiež nič nevidím.

meli8412
8. okt 2015

@juland Žiaľ tam nič nevidím, ale koľkokrát fotka nie je taká kvalitna, aby bol na nej vidiet ciarka. Skús dať ten test na bieli papier, možno to bude viditeľnejšie. Digy ešte neskúšaj, má citlivosť 25, možno by ti ešte nič neukázal.

cvakatko
8. okt 2015

@juland s tymto testom mam zle skusenosti... digitalny mi ukazal najskor 1-2 tyzdne, potom o tyzden som skusla a uz bolo 2-3 tyzdne...spravila som si tento a neukazal nic.... a o dva dni na to som si robila zas tento test a uuuuplne slabucku ciarku mi ukazalo... ze dobre ju bolo vidiet az po uschnuti... takze ja by som mu neverila..,. ja mam dobru skusenost s digitalnym 🙂