icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
10. dec 2013

@bubu4125 taak vela stastia 🙂 a daj vediet co a ako 🙂
@karmela si myslis ze som moc naivna? ked vidim na tych hnusnych testoch co sa pretlacala druha ciarka ruzovkaste?? som spravila aj ten stary a nieco staaale ruzovee tam vidim..ci na slnku v tieny stale to vidim ale je to veeeelmi slabunkeee...

bubu4125
10. dec 2013

@majka_3 určite sa ozvem...som zvedavá ako to bude...

karmela
10. dec 2013

@majka_3 nemyslím ze si naivná,je to dost pravdepodobne,ze môžeš byt tehulka,ved ste mali tutu muťu aj pocas plodných dni 😉 aj pred nimi aj po.Takze nic nieje stratené 😉

lene27
10. dec 2013

@karmela
@majka_3
ahojte, tak maji, dúfam, že teraz to vyjde... 🙂 a tá čiarka na ovu sa mi zdá silnejšia ako včera, hoci, sú oba testíky uschnuté? ak hej, tak to vyzerá dobre 🙂 na 9 DPO... 🙂
ja som 7DPO, ale som kľudná ... pôvodný termín ms bol dnes...takže je jasné že cyklus mám už zase posunutý a ten druhý termín ovu je pravdepdoobnejší aj teplotu mám 36,8 C, čo je u mňa najvyššia poovu teplota, ja nemám až také vysoké teploty...že nad 37 C. Takže ešte stále je skoro na testovanie a poznáte to...príznaky = prízraky, ma hocičo chytá, ale nejako sa tým nezaťažujem. 🙂 karmela bude mať skôr druhú ms ako ja testovať. A apropo, karmelka, ako s manželom? už je to lepšie, či stále na bode mrazu? 😒

karmela
10. dec 2013

@lene27 ahojky ty si podarena 😀 Priznaky=prizraky 😀 Dakujem za opytanie,začali sme sa dnes bavit kvoly práci ale nic viac. 😒 Aj ked si myslím otom všetkom svoje.Nevadi.Preco myslis,ze vam sa to nepodarilo moja.Sexik-keksik bol takze všetko je možné 😉 🙂 no ja ms pred vianocami a som zvedava ci dôjde na 23 den či 26 😝

lene27
10. dec 2013

@karmela ja tipujem, že na 22 DC .. 🙂 aby ťa mrcha prekvapila 🙂 ale neviem, či my dačo... síce bolo, ale tak majka to poistila lepšie, ja som myslela, že my sme už po ovu, takže len tak bežne 🙂 a možno to je práve dobre. bol by krásny vianočný darček, hoci mm mi chcel dať telefón (ten, čo mám, som resuscitovala po tom, čo mi spadol do WC... a to som si myslela, že to sa podarí len naozaj šikovným 😝 ... ale ožil...ale z klávesnice mu vypadlo S ako keksík - lebo mám taký ten s QWERTY klávesnicou, takže nemôžem písať mm ani oplzlé SmS) ale bábätko by bolo o dosť lepší darček 🙂 😎

karmela
10. dec 2013

@lene27 tak ti Drzkam prsty aby bol pekny jezisko a doniesol vam obom pekny darcek 🙂 ja som predtým ani nevedela kedy mam ovu.a mala sa zadarila síce po čase,ale splnilo to účel 🙂 Ze na 22dc no hovorim,ze mne sa to pomaly a isto bude skracovať tak,ze hned po ivulacii dôjde ms 😒 😀

emilia25
10. dec 2013

baby dalsie tehu testy vam prikladam jeden je vcerajsi a druhy je dnesny 🙂

emilia25
10. dec 2013

a toto je tiez dnesny ale pre istotu inej znacky.

karmela
10. dec 2013

@emilia25 gratulujem 🙂 🙂 si tehulka

emilia25
10. dec 2013

@karmela dakujem este mam jeden ten si necham asi na zajtra a uz netestujem uz ich mam kopu pozitivnych uz len cakat do 20. 🙂

lene27
10. dec 2013

@emilia25 že gratulujeme 🙂 a ty by si si už mala digitálny urobiť a preventívne ísť k lekárovi, aby sa všetko podarilo 🙂 aj ja chcem takú druhú čiarku :( nech sa všetko podarí. krásny darček.

@karmela za chvíľu budeš ovulovať každý druhý týždeň...jej to bude pokusov na otehotnenie 🙂 zatiaľ čo ja raz za dva mesiace...:( ja viem, že 38 dní sa ne= dva mesiace...ale pripadá mi to tak a ešte nech sa to o pár dní natiahne a už vážne bude dvojmesačný...:( mne s tou bazálkou išlo o to, že po tom, čo mi naposledy meškali, som už naozaj nevedela, či ju nemám nejako dopoposúvanú a aj som dobre urobila, lebo už sa vidím, ako by som dnes šalela, že už mala ms byť a nič z toho.... to by ste tu nemali 1 test, ale pre istotu 3 ...ranný, obedný a večerný. 🙂 a zajtra to isté. :( a takto som kľudná, lebo teplota je vyššia, to znamená, že zajtra ms nepríde...
ale tým pádom máš ovuláciu tesne po ms...nie pred ms. Ms by mala byť zhruba 14 dní pred ms...takže to znamená, že ty s tvojím 26 dňovým cyklusom by si ju mala mať na zhruba na 12-13 DC, čo ti aj vyšlo. ale keď ho budeš mať 23 denný, tak to môže byť na 9-10 DC...čo je tesne po ms. a to nespomínam všetky tie divné výnimky, čo otehotneli cez ms...poprípade tesne po ms. 🙂 fuj, nejako mi je teraz na zvracanie, ale to je len taký divný pocit v krku, ale aj minulý mesiac mi tak bolo, a nič z toho :(... predýchavam. keby to tak chcelo byť tehu.

emilia25
10. dec 2013

@lene27 dakujem pojdem k doktorovi 20. som objednana na preventivku som sa objednavala novembri a pritom dofala ze ked sa objednam neskor pekne to spojim aj s potvrdenim tak hadam to tak bude. 🙂

karmela
10. dec 2013

@lene27 joooj moja zo srdca ti to želám aby si bola tehulka aj Majka aj ostatne.To by boli krásne Vianoce 😵 Ty ma normalne vždy rozosmejes s tvojimi hláškami 😀 Poviem pravdu,ze nebyť vas nevedela by som,ze cyklus sa posúva až tak 😲 No moja ked si merias bazalnu teplotu a máš vyššiu dlhšie tak vraj aj to naznačuje tehu.Tak som čítala 😉 no a s mojim cyklusom máš pravdu teraz mi vyšli plod.dni cca na 11-12 den.No a ked sa to bude naďalej skracovať tak prisam veru ja hned po mrche budem plodna.

karmela
10. dec 2013

@emilia25 bude to tak neboj nic povie ti krásnu pozitívnu správu 🙂

emilia25
10. dec 2013

@karmela to dufam juj sa tesim uz nech je 20.

majka_3
10. dec 2013

@lene27
@karmela takze baby bola som v meste a nekupiila som ani jeden test 😀 ked budem mat chut tak spravim tie smejdy...ved uz viem rozoznat ruzovu od sedej 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lene27 to vaaazne ti je tak zle? 🙂 no ze by? 🙂 nebudeme sa predcasne tesit... 🙂 😉

lene27
10. dec 2013

@karmela vidíš...tak tak...🙂 som rada, že ťa viem pobaviť, aspoň nemyslíš na nepríjemné veci 😉 hej, teplota je vyššia, aj keď si tehu...ale nie na 7 DPO...tam je to normálne. ale keď ostane aj po 13-14 DPO, tak to je čas na testíky 🙂 to je ešte dlho... aj ja by som bola rada, keby nám to teraz v najbližšej dobe všetkým vyšlo. 🙂 a dúfam, že sa s mangelom začneš do budúcej ovu zase baviť...škoda premeškať ďalšiu ovu. Nech pekne spolupracuje, lebo ešte sme sa nedostali na takú úroveň, že by chlapi vedeli oplodňovať bez styku, len myšlienkami...CHVALABOHU... alebo my ženy by sme si pomysleli, že bude dieťa, pozreli na chlapa a už by bolo vymaľované 🙂

radkatom
10. dec 2013

@majka_3 ahojte maji tak ja na teste vidim ruzovy tienik. Super. Som zvedava na dalsi testik. Kedy budes testovat? Ja nic ani rano ani teraz takze ani nepridavam fotku. ☹ a navyse uz dnes zrazu nemam mrchovske bolesti. Uz jedine to pichanie v boku jednom druhom. Uz to nevidim ruzovo.

lene27
10. dec 2013

@majka_3 gratulujem maji 🙂 si odolala. neteším, neteším, však aj valike bolo kadejako zle a nič z toho, ktovie ako sa má, keď ani nenapíše. Ale tak mi je, že nič som poriadne poobede nejedla...iba čo som si dala dva riadky tej úžasnej orion čokolády s brusnicami, nie tej veľkej 300 g...malej 🙂 takže mi nemá z čoho byť zle... skryla som pred mm...teda neskryla, položila do stolíka, tam kde je miesto na vysúvaciu klávesnicu od počítača...to ešte dnes objaví a budú otázky...a potom zje zvyšok, ako ho poznám. 🙂

majka_3
10. dec 2013

@radkatom Akoze nic? mala si oba praaazdne testy? 😖 😖 😖 😖 hm..ale kym nieje mrcha nic nieje stratenee...aj ja mam uz menej bolesti ako napriklad vcera.... raz ma boli jedna strana raz druha..spodok..vytok... citlive bradavky a to je vsetko...
@lene27 hehheh ze skovala 😀 hehe ty pazros 😉 😀 srandujem..no odolala len uvidiime do kedy 🙂 zajtra uz kuupim 🙂 hehe
veru netes sa to nieje dobre 😉

karmela
10. dec 2013

@lene27 no snáď sa bavit uz čoskoro budeme,len naposledy sme si pri výmene názorov povedali,ze druhe dieta v takom stave tak skoro nebude. 😔 Aj ked je pravda,ze po mrche sme to skúšali ale potom uz nie 🙄 nevadi uvidíme ako to bude cas ukaze.Jedine keby bez styku a len mysľou 😀 Ty si podarena moja 🙂 Tak verim,ze tento mesiac dostanem ms len ja a ty s Majkov nam sem nalepíte testiky // 😉 a ostatne sa posnazia hned za vami 🙂

karmela
10. dec 2013

@majka_3 no ja som dnes vybehla do obchodaku a vzala som si ovu testy na další mesiac keby náhodou 😉 ak mi nebude treba tak snáď majú záruku aspon rok 😀 a ty si odolala hej,máš tie pozarucne 🙂 Kedy robíš ďalšie uz som zvedavko 😉 O chvíľku aj Lene začne

majka_3
10. dec 2013

@karmela noo samozrejme ze ovu test zajtra nech vidim ako to bude...a tehu? no mozno sa zmozem aj na ten staryy..ale tak neberiem ani pepino a ani tieto do uvahy...vlastne ani neviem naco to robim...jedine ze by tam nebol duch ale nieco normalne viditelnee 🙂
takze si vyzbrojena na dalsi cyklus 😉 super..dufam ze ich vyuzijes 😉 a ticha domacnost zanikne ....toto by som ja neprezila takto mat tichu domacnost..este ze to nemame zauzivane....kto je viac nasraty? 😀

karmela
10. dec 2013

@majka_3 ani my sme to nemali zaužívané predtým vôbec,bola hádka A o dve hodky nato udobrovanie.Len my sme spolu od detstva 18r asi aj to robi nieco,škoda.No Na ovu test sa zajtra pozriem a verim ze bude zase silnejšia ciarka.A robíš to preto lebo veris,ze môžeš bit tehu ved to nieje zo vzduchu 😀 A s mm ste sa laskali 🙂

majka_3
10. dec 2013

@karmela kraasne si to napisala 😉
noo aj my sme od detstva 🙂 od 15ky 🙂 a kolko mas vlastne rokov ? 🙂 priznas sa nam ? 🙂 😉

bubu4125
10. dec 2013

dievčatá, čo sa týka tých ovu testov...takto to nemá vyzerať, takto príde ms....
tieto foto robené minulý cyklus...s blížiacou sa ms, by to malo byť tmavé....

karmela
10. dec 2013

@majka_3 tak sa priznám o pol roka 32 😀 dali sme sa dokopy v mojich 13r nik neveril,ze nam to vydrží tak dlho 🙂 a druhe babo by som chcela stihnúť splodiť do 33 potom uz nie.Tak uvidíme

karmela
10. dec 2013

@lene27 a ty papaj,inac aj ja som taka cokoladkova ako ty ci bisťu a ako.Ale mesiac odolavam,lebo sa namna začala lepiť ☹ tak aby som nevyzerala ako Kravička Milka 😀

radkatom
10. dec 2013

No som z toho taka trosku smutna ale tak ako vravite este tu neni mrcha takze sanca este je. Aj my sme spolu od 18tky 😀 maji drzim palce nech uz silnie. Som zvedava na zajtrajsiu fotku 😉