Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
baby meska mi MS 2.den a test negativny...nikdy mi nemeskala tak neviem co to je
ja mam stale 28-29 dnove cykly . Teraz som zacala testovat s ovu testami a vyslo mi 20DC ovu, tak teraz mam MS posunuty?
Ahojte baby! U nas urcite nebolo babo, mrcha prisla 5 dnovym meskanim.Ale nevadi, urcite sa podari neskor 🙂 No a testovat uz nikdy viac nebudem pred terminom ms.Drzim palce vsetkym snazilkam 😉
@juland to mi je luto ☹ ja budem mat zajtra vysledky z krvi.som zvedava..
@eleonora2705 Držím Ti palce 😉
@juland dakujem 🙂
@nynyky toto bude biochemické tehu
@snazilka1983 nemusi to byt biochemicke.. mozno ze to nie je ziadne a toto su len kanaliky 🙂
@steinarka ta farba ducha je ruzovkasta takže kanáliky isto nie a duplom nie takto viditeľné
@snazilka1983 pozri si test, ktory sem davala napriklad @veronikax
alebo si prelistuj nejake strany dozadu.. by si sa cudovala ake dokazu byt kanaliky.. a ktovie, mozno sa z toho vykluje zdrave tehotenstvo.. niekedy su "mudre knizky" nic oproti sile prirody..
@chmurkaxy poviem ti to takto: ak je na teste DUCH, tak nie je potrebne test presvietit baterkou, pripadne davat test do negativu, alebo ho nejak inak upravovat v programoch na to urcenych.. DUCH je viditelny volnym okom a nemusi sa test naklanat zo strany na stranu, pripadne hladat pod "lupou".. odporucam ti pockat dva-tri dni a test zopakovat..
ja osobne totiz na tomto teste nevidim ani ten kanalik 😅

@nikijur jej gratulujem. Ani ja som to necakala,ze tak skoro sa to podari 😊