icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bianka...
12. okt 2015

@nikijur jej gratulujem. Ani ja som to necakala,ze tak skoro sa to podari 😊

adika84
12. okt 2015

baby meska mi MS 2.den a test negativny...nikdy mi nemeskala tak neviem co to je

meli8412
12. okt 2015

@adika84 Mozno stres alebo pockaj este 2-3 dni a ked ti nepride ms, tak testni znova. Ja som s prvym tehu robila 7. den meskania a vtedy mi uz ukazalo kolajnicky 🙂

veronikax
12. okt 2015

@nikijur aj nam sa dcerka tak podarila 🙂 hned 🙂)) teraz uz ma 3 a pol roka 🙂)) Tak si to kraaaasne uzivaj ;)

veronikax
12. okt 2015

@adika84 mozno tehu...a mozno sa ti len ovu omeskala...a tym padom aj ms ;) No drzim palce...aby to bolo to tehu ;) a presne ako @meli pisala...pockaj 2 dni a testni znovu ;)

adika84
12. okt 2015

ja mam stale 28-29 dnove cykly . Teraz som zacala testovat s ovu testami a vyslo mi 20DC ovu, tak teraz mam MS posunuty?

nikijur
12. okt 2015

@veronikax no v praci v skole si to velmi neuzijem ....musim si nervy strazit na uzde 🙂

juland
12. okt 2015

Ahojte baby! U nas urcite nebolo babo, mrcha prisla 5 dnovym meskanim.Ale nevadi, urcite sa podari neskor 🙂 No a testovat uz nikdy viac nebudem pred terminom ms.Drzim palce vsetkym snazilkam 😉

nynyky
12. okt 2015

Tak baby ja neviem neako to nesilnie sa mi zda :/ posledne dva posdne su dnesne. Uz viac netestujem pockam do ms

eleonora2705
12. okt 2015

@juland to mi je luto ☹ ja budem mat zajtra vysledky z krvi.som zvedava..

juland
12. okt 2015

@eleonora2705 Držím Ti palce 😉

eleonora2705
12. okt 2015

@juland dakujem 🙂

veronikax
12. okt 2015

@adika84 ak si mala 20 dc ovu ... tak k tomu prirataj 14-15 dni ;) a tak budes mat termin ms ;)
@juland nevadiii ;) Ide sa na dalsi mesiac ;) drzim palce ;)

veronikax
12. okt 2015

@nynyky pockaj si radsej do ms ;) mozno bude prekvapenie 🙂

veronikax
12. okt 2015

@nynyky ja mavam poslednu dobu taketo kanaliky 🙂)) asi budu nejake nove testiky ;))) Takze asi vazne treba cakat aspon do dna ms 🙂 ak sa sleduje ovu ;)

nynyky
12. okt 2015

@veronikax len ja som skusila viac znaciek a vsetky ukazali ruzovu ciarku nie kanalik :/

meli8412
12. okt 2015

@juland ☹ Držím palce, nech sa zadari.

adika84
12. okt 2015

@veronikax ok tak pockam este do konca tyzdna 🙂 asi sa mi to posunulo

veronikax
12. okt 2015

@nynyky ak su ruzove... tak to je dobre 🙂 skus pockat do terminu : ) ak su toto tehu ciarocky... tak este chytia peknu farbu 🙂
@adika84 drzim palce 🙂

looola
12. okt 2015

@juland , aspoň ušetríš nervy a peniaze 🙂. A možno budúci mesiac Ti na teste po vynechaní MS objavia 2 koľajničky .

juland
12. okt 2015

@looola Nech si mala pravdu 🙂 🙂 🙂 Dakujem

snazilka1983
12. okt 2015

@nynyky toto bude biochemické tehu

veronikax
12. okt 2015

@nynyky este nemusi byt ziadne biochemicke...ezotronicke ani nijake "icke" tehu ;) Len klud...a dalsi urob v den ms 🙂 Mozno ta testik prekvapi ;) ... testiky si si robila kazdy den..nie obden 🙂 Takze este sa moze ciarka pekne ukazat 🙂 Len klud ;)

steinarka
12. okt 2015

@snazilka1983 nemusi to byt biochemicke.. mozno ze to nie je ziadne a toto su len kanaliky 🙂

veronikax
12. okt 2015

@steinarka uz ti to nedalo...co ;))))))

steinarka
12. okt 2015

@veronikax 😀 😀 😀

snazilka1983
12. okt 2015

@steinarka ta farba ducha je ruzovkasta takže kanáliky isto nie a duplom nie takto viditeľné

chmurkaxy
12. okt 2015

Baby,chcem sa spýtať,keď mám mikroducha/mikrokanalik a presvietim test baterkou a je tam čiarka doručovanie,je to stále kanalik? Je slabá,nie nejak strašne sýta,ale stále ružová. Na bielom podklade len taky kanalikoduch. Nie je z prvého moču,dnes som 11dni po pozitívnom ovu teste (čiže 9-10dpo).

steinarka
12. okt 2015

@snazilka1983 pozri si test, ktory sem davala napriklad @veronikax
alebo si prelistuj nejake strany dozadu.. by si sa cudovala ake dokazu byt kanaliky.. a ktovie, mozno sa z toho vykluje zdrave tehotenstvo.. niekedy su "mudre knizky" nic oproti sile prirody..

steinarka
12. okt 2015

@chmurkaxy poviem ti to takto: ak je na teste DUCH, tak nie je potrebne test presvietit baterkou, pripadne davat test do negativu, alebo ho nejak inak upravovat v programoch na to urcenych.. DUCH je viditelny volnym okom a nemusi sa test naklanat zo strany na stranu, pripadne hladat pod "lupou".. odporucam ti pockat dva-tri dni a test zopakovat..

ja osobne totiz na tomto teste nevidim ani ten kanalik 😅