Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela papám... 🙂 ale lepí sa skôr na mm, ako na mňa. Povedal, že odkedy je so mnou, tak sa všetky jeho svaly pretransformovali na tuk a čokoládu...ale keď ja ho vždy na raňajky len tak nájdem, že : "Urobím ti chlebík?" a on : "už som sa obslúžil, dal som si tie koláče, čo sú napečené..." na raňajky... koláče idú vždy prvé, potom palacinky, ak sú a až potom čokoládové musli... chute ako tehotná žena.
Ahojte nejde mi pridat dnesny testik 😵 idem do prace vecer pozriem tvoj maji hihihihi som stastna mam // kolajnickyyyy
Ahojte kočky! Tak aj dnes teplota nad 37 stupňov! Aj keď za posledné dni klesla,je tam 37,05 ! No uvidíme! Cítim sa na strašnú mrchu!
baby prikladam poslednu fotecku tehu testikov.prvy je ten vcerajsi a druhy je dnesny z ranneho mocu.a uz sa naozaj nejdem testovat aj ked som si to hovorila uz vcera a jak zbadala lekaren uz som palila testy nove kupovat.ale uz nebudem sak vsetky co som do teraz robila vysli pekne pozitivne tak to uz aj musi tak byt. 🙂
@karmela dakujem moja to dufam aj ja ze je to jasne ved mi vsetky vsetky testiky vysli krasne pozitivne to len ten strach s tych predoslych pokusoch tam je.a strach z toho ze sa to moze zas koncit predcasne ale musim verit a tesit sa s toho ze je to krasne pozitivne a vsetky negativne myslienky hodit za hlavu a tesit sa na 20 juj dufam ze mi gynekolog urobbi ten ultrazvuk.ja mam takeho starsieho gynekologa co mi ani fotky nikdy nechcel urobit pri druhom synovi som ho krkala na fotku 3 mesiace a pri tretom som uz nemala ani odvahy.ale zas si robi svoju pracu precizne.a vzdy mi aj maleho na sone pekne poukazoval. 🙂
Este vas chcem upozornit ze to nieje z ranneho mocu ale teraz.A comu nechapem ked teb test schne tak to menej uz vidno toho ducha
@majka_3
@karmela
ahojte, no prešiel ďalší deň ...takže sme všetky o deň bližšie, či už k ovu, ms alebo k čiarkam na testíku. 🙂 ja som dnes 8 DPO, takže času na testíky ešte mám a teplota sa drží hore, takže minimálne dozajtra tú mrchu mrchavú nečakám. a vlastne...ja ju nečakám vôbec, nech sa neunúva...🙂 je mi dobre aj bez nej.
karmela, no konečne ste sa uzmierili, škoda, že nie pred pár dňami, ale chápem...to by ste nemali chuť ani jeden, ani druhý... takže aj tak by z toho asi nič nebolo. :( škoda...tie testíky boli krásne... 🙂
Maji, ešte 4 dni a budeme vedieť, na čom si. No už sa to blíži. 🙂 ešte nič nevidno, ale vieš ako to je...pri prvom ti ukázalo tú peknú čiarku po koľkých dňoch meškania?
@lene27 ahoooj správne rozmýšľas mrchu necakaj 😉 ja uz mam pred ms syndróm začínajú bolieť prsia a uz mam chúťky na sladké ako vždy,zase priberem kilo 😕 Nabuduci mesiac snáď tiez vijdu pekne čiarky a budeme k sebe aj dobry dúfam,lebo dovtedy je všetko možné 😝 Ty máš mat mrchu tak nejako ako ja však?ja ju čakám,ze mozno pride aj skor ako min.mediac 😒 Ale co uz nech aspon vianočné sviatky budem bez nej 🙂 Ako sa inac cítiš ? 😉
@karmela ty si mala ms po mne a dostaneš ju predo mnou, ja 17.-18.12...:) 😀 😀 😀 😀 no vidíš ako to je s tými cyklami... no určite, že vyjdu pekné čiarky 🙂 a budete sa mať k sebe, ja som ráno dostala takú chuť na slané, keď som videla jedny čipsy, že som ich spráskala a ešte jedny by som si za tým také isté dala...a prišiel po mňa mm a že hádaj, čo som ti doniesol na večeru?...a ja že PIZZU!!! ☹ zase slané... a on že sladké...sladké nechcem ani vidieť. Tak som hádala asi 10 minút čo to bolo a ovocné gule som neuhádla, aj keď som som sa skoro rozkrájala... a teba chytá sladké? hmmmm... ja by som pred mrchou zjedla hocičo, len nech je toho veľa, jedno čo je v chladničke...
neboj, cez sviatky sa pekne povenujete jeden druhému, a bábo sa hneď prihlási 🙂
Pri prvom som nemala ziadne krvacanie. Uvidim co bude ale mam strach. Mate niekto skusenost keby to bol taky vcasny potrat ako to prebieha? Ten test mi zastavi na 56% a nie a nie pridat fotku. Nechapem to asi je to nejake znamenie.

@majka_3 nechapem tie mrchove bolesti doteraz a ten vytok. Ze by som si to vsugerovala? Tazko povedat. Ak zajtra rano nebude nejaka ciarocka, uz netestujem. Mam z toho nervy ale ci to ja vydrzim? Som jasna testovvacia maniacka