icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

radkatom
10. dec 2013

@majka_3 nechapem tie mrchove bolesti doteraz a ten vytok. Ze by som si to vsugerovala? Tazko povedat. Ak zajtra rano nebude nejaka ciarocka, uz netestujem. Mam z toho nervy ale ci to ja vydrzim? Som jasna testovvacia maniacka

lene27
10. dec 2013

@karmela papám... 🙂 ale lepí sa skôr na mm, ako na mňa. Povedal, že odkedy je so mnou, tak sa všetky jeho svaly pretransformovali na tuk a čokoládu...ale keď ja ho vždy na raňajky len tak nájdem, že : "Urobím ti chlebík?" a on : "už som sa obslúžil, dal som si tie koláče, čo sú napečené..." na raňajky... koláče idú vždy prvé, potom palacinky, ak sú a až potom čokoládové musli... chute ako tehotná žena.

radkatom
11. dec 2013

Ahojte nejde mi pridat dnesny testik 😵 idem do prace vecer pozriem tvoj maji hihihihi som stastna mam // kolajnickyyyy

bubu4125
11. dec 2013

Ahojte kočky! Tak aj dnes teplota nad 37 stupňov! Aj keď za posledné dni klesla,je tam 37,05 ! No uvidíme! Cítim sa na strašnú mrchu!

emilia25
11. dec 2013

baby prikladam poslednu fotecku tehu testikov.prvy je ten vcerajsi a druhy je dnesny z ranneho mocu.a uz sa naozaj nejdem testovat aj ked som si to hovorila uz vcera a jak zbadala lekaren uz som palila testy nove kupovat.ale uz nebudem sak vsetky co som do teraz robila vysli pekne pozitivne tak to uz aj musi tak byt. 🙂

karmela
11. dec 2013

@emilia25 moja ved to je jasne tehulkovanie 🙂
@radkatom no super mame ďalšiu tehulku,gratulujem 🙂
@majka
@lene tak este vy dve a mozno Valika moja zlata ona stále asi čaká na tu mrchu 😒 koceny vcera vecer sme sa odobrili s mm,tak uvidíme ako ďalej 😉 pekny den.Maji hod foto testiku

emilia25
11. dec 2013

@karmela dakujem moja to dufam aj ja ze je to jasne ved mi vsetky vsetky testiky vysli krasne pozitivne to len ten strach s tych predoslych pokusoch tam je.a strach z toho ze sa to moze zas koncit predcasne ale musim verit a tesit sa s toho ze je to krasne pozitivne a vsetky negativne myslienky hodit za hlavu a tesit sa na 20 juj dufam ze mi gynekolog urobbi ten ultrazvuk.ja mam takeho starsieho gynekologa co mi ani fotky nikdy nechcel urobit pri druhom synovi som ho krkala na fotku 3 mesiace a pri tretom som uz nemala ani odvahy.ale zas si robi svoju pracu precizne.a vzdy mi aj maleho na sone pekne poukazoval. 🙂

majkuska
11. dec 2013

Ahojte baby co si myslite o tomto. Dnes som 33 DC pred dvoma dnami bol tento isty test( mama test) uplne cisty.

laska1982
11. dec 2013

@majkuska nieco slabulilinke tam vidim..skus o par dni testnut...drzim palce 🙂

majkuska
11. dec 2013

Este vas chcem upozornit ze to nieje z ranneho mocu ale teraz.A comu nechapem ked teb test schne tak to menej uz vidno toho ducha

ivanka58
11. dec 2013

@majkuska podľa mňa Gratulujem, keď som zistila, že som tehu tiež som mala prvý testík asi takýto, ja tam tu čiaročku vidím 🙂

karmela
11. dec 2013

@majkuska si tehulka ta ciarka bude podla mna silniet,uvidis zajtra. 🙂

majka_3
11. dec 2013

@karmela ano pridam len to musim pofotit ked mala zaspi 😉 nic inak noveee 😖 😖 😖 😖
@radkatom vaaazne sa ukazal na ovu teste kolajnicky? a su rovnako silne? 🙂 to je jedno hlavne ze sa tam zjavila..a tehu test si neskusala?
@majkuska je tam duuusik 😉 sprav zajtra z ranneho a bude to lepsie vidiet. 😉

majka_3
11. dec 2013

@karmela
@lene27 tak baby asi s toho nic nebude... ovu vyzeraju takto... a tehu test negat 😖

bubu4125
11. dec 2013

@majka_3 krásne odfotene,no žiaľ pozitívne nie sú... Ani jeden....

majka_3
11. dec 2013

@bubu4125 este je skoro nato aby boli pozitivne ako mi napisala aj laurika...ale postupne by mohli tmavnuut do mrchy...

bubu4125
11. dec 2013

@majka_3 a kedy máš mať mrchu?

majka_3
11. dec 2013

@bubu4125 15.12 aj ty si 10dpo nie? neskusala si ovu test?

bubu4125
11. dec 2013

@majka_3 robils dom ovu test...no, nezdá sa mi to....bol robený o 14.00hod, ale som nič nepila od rána a cikať som bola len ráno, keďže som bola u dr...tu je aj foto...neviem, na ktorom vidieť lepšie...je to ten istý, len inak odfotený... 😖
ináč ja som mala dostať mrchu dnes...

majka_3
11. dec 2013

@bubu4125 no vyzera dobre ale nieje pozit. cize uz len cakat aby stmavol 😉

bubu4125
11. dec 2013

@majka_3 len čakať...počkám ešte, ako s tou teplotou...som zvedavá....jááááj......nervoš mám...možno keby vydržím a robím z ranného moču, je silnejšia čiarka...

majka_3
11. dec 2013

@bubu4125 no mozno tak ved ked budes opakovat test daj vediet 😉

bubu4125
11. dec 2013

@majka_3 zajtra asi nie...zmeriam teplotu a podľa toho spravím piatok...teda ak nedostanem dovtedy ms...

karmela
11. dec 2013

@majka_3 ahojky moja kolko máš do tej druhotermonovej ms? Ovulacny dnešný je ten prvy z vrchu?sa mi vidia rovnaké ci neskôr si fotila.?Este nieje nic stratené 😉
@emilia25 uzivaj si tehulkovanie neboj nic 😉 a nemáš chut skúsiť ovu test aby sme vedeli ake čiarky ukážu tehulke? 😉

lene27
11. dec 2013

@majka_3
@karmela
ahojte, no prešiel ďalší deň ...takže sme všetky o deň bližšie, či už k ovu, ms alebo k čiarkam na testíku. 🙂 ja som dnes 8 DPO, takže času na testíky ešte mám a teplota sa drží hore, takže minimálne dozajtra tú mrchu mrchavú nečakám. a vlastne...ja ju nečakám vôbec, nech sa neunúva...🙂 je mi dobre aj bez nej.
karmela, no konečne ste sa uzmierili, škoda, že nie pred pár dňami, ale chápem...to by ste nemali chuť ani jeden, ani druhý... takže aj tak by z toho asi nič nebolo. :( škoda...tie testíky boli krásne... 🙂
Maji, ešte 4 dni a budeme vedieť, na čom si. No už sa to blíži. 🙂 ešte nič nevidno, ale vieš ako to je...pri prvom ti ukázalo tú peknú čiarku po koľkých dňoch meškania?

karmela
11. dec 2013

@lene27 ahoooj správne rozmýšľas mrchu necakaj 😉 ja uz mam pred ms syndróm začínajú bolieť prsia a uz mam chúťky na sladké ako vždy,zase priberem kilo 😕 Nabuduci mesiac snáď tiez vijdu pekne čiarky a budeme k sebe aj dobry dúfam,lebo dovtedy je všetko možné 😝 Ty máš mat mrchu tak nejako ako ja však?ja ju čakám,ze mozno pride aj skor ako min.mediac 😒 Ale co uz nech aspon vianočné sviatky budem bez nej 🙂 Ako sa inac cítiš ? 😉

lene27
11. dec 2013

@karmela ty si mala ms po mne a dostaneš ju predo mnou, ja 17.-18.12...:) 😀 😀 😀 😀 no vidíš ako to je s tými cyklami... no určite, že vyjdu pekné čiarky 🙂 a budete sa mať k sebe, ja som ráno dostala takú chuť na slané, keď som videla jedny čipsy, že som ich spráskala a ešte jedny by som si za tým také isté dala...a prišiel po mňa mm a že hádaj, čo som ti doniesol na večeru?...a ja že PIZZU!!! ☹ zase slané... a on že sladké...sladké nechcem ani vidieť. Tak som hádala asi 10 minút čo to bolo a ovocné gule som neuhádla, aj keď som som sa skoro rozkrájala... a teba chytá sladké? hmmmm... ja by som pred mrchou zjedla hocičo, len nech je toho veľa, jedno čo je v chladničke...
neboj, cez sviatky sa pekne povenujete jeden druhému, a bábo sa hneď prihlási 🙂

radkatom
11. dec 2013

Ahojte som smutna zacala som krvacat. ☹ lahla som si dufam ze sa to nerozbehne

lene27
11. dec 2013

@radkatom ja som naposledy na začiatku tiež len tak špinila, a potom sa tak ms rozbehla...a tiež som dúfala, že to len také, ale snáď u teba to bude len špinenie 🙂 držím place

radkatom
11. dec 2013

Pri prvom som nemala ziadne krvacanie. Uvidim co bude ale mam strach. Mate niekto skusenost keby to bol taky vcasny potrat ako to prebieha? Ten test mi zastavi na 56% a nie a nie pridat fotku. Nechapem to asi je to nejake znamenie.