Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax nie.. len mi povedal ze tomu mam dat cas.... ale stale mi mrcha nedosla... tak neviem
@veronikax no ja to od minuleho meisaca testujem ovu testami tak som si aspon na cca 100% ista kedy mam ovu
@nikijur gratulujem krasne kolajnice aj ja by som uz chcela...ale snad sa dockam coskoro. a to je super ze na prvy krat sa podarilo to som si myslela aj ja ze na prvu supu sa podari a zatiaol nic
@nynyky skusim testnut o par dni ak to vydrzim 😉 .toto som testovala poobede nebolo to z raneho mocu.ja mam nepravidelnu ms ale skor mi meskava nikdy nepride skor.mala by som mat teraz okolo 22 ale uz mam priznaky ako keby sa mala pustit co chvila.minuli mesiac mi meskala 10 dni,tiez sa mi na jednom teste objavil dusik ale nakoniec ms dosla.Bola som z toho sklamana:(
baby, mam taky dotaz, vcera a dnes som testla s mamatestami, pred 2 dnami s gravitestami (vyzeraju presne rovnako): Ciarocka nesilnie, vybehne, ale je slabucka, v porovnani s tym gravitesom z predvcera je trosku slabsia. Ale o dost slabsia je aj kokntrolna ciarka. Vsimla som si to az dnes. Myslite, ze to moze zavazit pri porovnani pozitivity testu?
@leto79 Záleží koľko farbiva ma v sebe. Ale zas na druhej strane kazdy druhy den by mala silniet a byt viditelnejsia. Ja som testovala po et od 7. dna kazdy den a mne ciarocky silneli kazdym dnom a 10. den mi aj digy ukazal, ze som tehu. 🙂 Kolkaty den ti meska ms a kolkaty den si po et?
@leto79 ak testuješ rôznymi testami, tak áno, jeden je citlivejší, druhý menej, jeden má v sebe viac farbiva, druhý menej, ale čo je pri zdravom tehu veľmi podstatné, tak cca každý druhý-tretí deň musí byť vidieť v kontrolnej čiarke rozdiel, musí byť vidieť, že hcg podskočilo a tam už je jedno, či sú to testy rovnaké alebo nie.
@meli8412 ano, meli som realistka, uz by mi to ukazalo dnes, som 9. po KET, myslim, ze mrchu brzdi len utrogestan, uz vcera som mala take ruzovkaste, cervenkaste na toaletaku a poobede veeeeelmi silne bolesti (ako som bola v obchode), ze som myslela, ze mrcha isto je tu. Tak som volala do CAR, tak mi kazali hodit sa do klidu a zvysit davku utrošu. Tak som aplikovala 2 utrogestany a asi do hodinky to preslo.
Ahojte,asi ku vam uz nepatrim...moj duch na testoch sa zmenil na // zacinali sa mi aj priznaky tehotenstva. Dnes som zacala krvacat...hod.ma vysetroval Dr.Tehotna niesom,zrejme mimomaternic.teh.😢😢cakam na vysledky a pojdem na velke sono...uz teraz nech som ja o.k.

@ivy84 hlvane treba myslieť pozitívne 🙂 a ono to príde toto je naše prvé babenko ...