icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikijur
15. okt 2015

@ivy84 hlvane treba myslieť pozitívne 🙂 a ono to príde toto je naše prvé babenko ...

cassie2323
15. okt 2015

@veronikax nie.. len mi povedal ze tomu mam dat cas.... ale stale mi mrcha nedosla... tak neviem

adika84
15. okt 2015

@veronikax no ja to od minuleho meisaca testujem ovu testami tak som si aspon na cca 100% ista kedy mam ovu
@nikijur gratulujem krasne kolajnice aj ja by som uz chcela...ale snad sa dockam coskoro. a to je super ze na prvy krat sa podarilo to som si myslela aj ja ze na prvu supu sa podari a zatiaol nic

veronikax
15. okt 2015

@adika84 tak bud to nechate na nahodu 🙂 Alebo budes dalej testovat 🙂 No raz sa to podari ;) Drzim palce 🙂

nikijur
15. okt 2015

@adika84 neboj sa keď nie na prvú tak na tú druhú určite ...držím palce a ďakujem teším sa

ibojita72
15. okt 2015

@meli8412 dneska mi dosiel test Clearblue a vyšlo mi plusko..silnejšie ako pre par dnami na obyčajnych testoch. takze sa mam začat tešiť? 😅

meli8412
15. okt 2015

@ibojita72 Vies dat fotku?

meli8412
15. okt 2015

@ibojita72 Tisko ti gratulujem, ale zatial tisko. Kolko ti meska ms?

ibojita72
15. okt 2015

@meli8412 neviem dat fotku lebo mam poskrabany fotak na mobile 😒 ms mi meškala tyzden a potom dosla...ale aj napriek ms mi test ukazuje pozitivitu...naschval som si objednala drahší test aby som vedela nacom som. a predsa su tam dve // mam nechut k jedlu 😔

meli8412
15. okt 2015

@ibojita72 Objednaj sa k dr, ona, on ti to moze potvrdit alebo vyvratit tehotenstvo. Aj to je mozne, ze si mala biochemicke tehotenstvo, alebo si tehu. Drzim ti palce!!!

ibojita72
15. okt 2015

@meli8412 objednana som ale az 27meho 😒 dakujem ti 🙂

meli8412
15. okt 2015

@ibojita72 Skus objednat ten domaci test z krvi, alebo urcite aj tvoja obvodna robi odber, nech ti ona zobere krv.

nynyky
15. okt 2015

@ivy84 ja som tiez takeho msla dusika 5 dni pred ms. Drzim palce

ivy84
15. okt 2015

@nynyky ahoj a potom ti silnel dusik?

nynyky
15. okt 2015

@ivy84 ano uz mam pekne //

ivy84
15. okt 2015

@nynyky skusim testnut o par dni ak to vydrzim 😉 .toto som testovala poobede nebolo to z raneho mocu.ja mam nepravidelnu ms ale skor mi meskava nikdy nepride skor.mala by som mat teraz okolo 22 ale uz mam priznaky ako keby sa mala pustit co chvila.minuli mesiac mi meskala 10 dni,tiez sa mi na jednom teste objavil dusik ale nakoniec ms dosla.Bola som z toho sklamana:(

nynyky
15. okt 2015

@ivy84 tie sklamania poznam :( uvidis o par dni.drzim palce

ivy84
15. okt 2015

@nynyky dakujem pekne aj tebe drzim palce aby vsetko dopadlo dobre.uzi si krasne tehu 🙂

leto79
16. okt 2015

baby, mam taky dotaz, vcera a dnes som testla s mamatestami, pred 2 dnami s gravitestami (vyzeraju presne rovnako): Ciarocka nesilnie, vybehne, ale je slabucka, v porovnani s tym gravitesom z predvcera je trosku slabsia. Ale o dost slabsia je aj kokntrolna ciarka. Vsimla som si to az dnes. Myslite, ze to moze zavazit pri porovnani pozitivity testu?

meli8412
16. okt 2015

@leto79 Záleží koľko farbiva ma v sebe. Ale zas na druhej strane kazdy druhy den by mala silniet a byt viditelnejsia. Ja som testovala po et od 7. dna kazdy den a mne ciarocky silneli kazdym dnom a 10. den mi aj digy ukazal, ze som tehu. 🙂 Kolkaty den ti meska ms a kolkaty den si po et?

piacere
16. okt 2015

@leto79 ak testuješ rôznymi testami, tak áno, jeden je citlivejší, druhý menej, jeden má v sebe viac farbiva, druhý menej, ale čo je pri zdravom tehu veľmi podstatné, tak cca každý druhý-tretí deň musí byť vidieť v kontrolnej čiarke rozdiel, musí byť vidieť, že hcg podskočilo a tam už je jedno, či sú to testy rovnaké alebo nie.

leto79
16. okt 2015

@meli8412 ano, meli som realistka, uz by mi to ukazalo dnes, som 9. po KET, myslim, ze mrchu brzdi len utrogestan, uz vcera som mala take ruzovkaste, cervenkaste na toaletaku a poobede veeeeelmi silne bolesti (ako som bola v obchode), ze som myslela, ze mrcha isto je tu. Tak som volala do CAR, tak mi kazali hodit sa do klidu a zvysit davku utrošu. Tak som aplikovala 2 utrogestany a asi do hodinky to preslo.

piacere
16. okt 2015

@leto79 pozri, ja som mala pri druhom takéto testy... Ten 13dpo bol tuším Mamatest, 14dpo (neviem značku) a 15-16dpo sú Pepino testy... a napriek rozdielnym značkám vidno rapídny vzostup hcg. 😨

leto79
16. okt 2015

@piacere nemyslim, ze KET vysiel, ako hovoris, uz by bola palicka krajsia, isto. Len mi nejde do hlavy, preco furt ukaze palicku, teda test je furt slabo pozitivny, uz par dni, uz som cakala ze dnes bude uplne biely

piacere
16. okt 2015

@leto79 no ja som mala pri biochemickom tehu slabo pozitívny tehu test aj po mrche... dokonca aj v krvi bolo stále prítomné hcg, takže ešte po mrche mi robili dva kontrolné odbery krvi po dvoch dňoch, kým to nekleslo na nulu 😔

leto79
16. okt 2015

@piacere ano, sak ja to dobre poznam, kukni do mojho albumu, tam vidis, ake ukazkove som to mala pri ET pred 4 rokmi

piacere
16. okt 2015

@leto79 pozrela som a veru, parádne, takto to má byť pri zdravom tehu. Veľmi ma to mrzí, že to (zrejme) nevyšlo... ale hlavu hore ♥

leto79
16. okt 2015

@piacere jasne, mame este 6 mrazakov! tak hadam sa podari este. Neberiem to ako tragediu.

leto79
16. okt 2015

Len pre ilustraciu ako to nema vyzerat

bianka...
16. okt 2015

Ahojte,asi ku vam uz nepatrim...moj duch na testoch sa zmenil na // zacinali sa mi aj priznaky tehotenstva. Dnes som zacala krvacat...hod.ma vysetroval Dr.Tehotna niesom,zrejme mimomaternic.teh.😢😢cakam na vysledky a pojdem na velke sono...uz teraz nech som ja o.k.