Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 Ano moja sme zasa o den blizsie 🙂 nooo ms mam dostat az 15.12 ked som to pocitala..ved ovu test bol pozit 1.12 cize neviem ci od toho dna sa to rata alebo od 1dpo. 😀 takze bud 14-15.12 noo vtedy mi vysiel duch den po ocakavanej ms a tyzden predtym som robila test a nic cize ano je tam naadej. 🙂 veru ty mas este cas...ale vydrz 🙂 a dufam ze nepriide ta necakana mrcha... 😉
@karmela moja som rada ze ste udobrenyyy 🙂 dobra spraaava 🙂 takze dalsiii cyklus bude uz hadam ten s // 🙂 nie, ten prvy nieje dnesny...ten na spodu je dnesny...v strede vcerajsi a na vrchu ten predvcerajsi... mam pocit ze su rovnake nie??? uz mam skulaveee oci 😀 neverila by si...vazne.... 😀
baby uz ani nedufam ms bolesti presli....vcera som mala vecer take krce nie na ms.... a vtedy som si povedala ze urcite som tehotna...lebo tieto krce som mala ked som bola tehu a kvoli tym krcom som ostala na Pn. cize dobre som si ich pamatala...len tieto krce u mna nastali v prvom tehu az ked mii ms meskala a vedela som ze uz som tehu...takze teraz to asi neznamena tehu... nevadi...inak teraz mam zasa nejake bolesti... a ktomu sa dostavil vytok...biely a bolo tam aj ruzove...cize predpokladam ze ms je za dverami.... hm...aj ked ms mi nikdy nezacinala ruzovim vytokom skor hnedym..ale tak ziadna ms nieje rovnaka...a ani bolesti...cize uz som zmierena s tym... 🙂 nevadi.... dufam ze aspon vam to vide...
@radkatom too vazne??? a aky si si to robila test? ovu ci tehu...kde boli // no a ako krvacas? nieje ta krv taka bleda??? alebo len trochu...akurat som vysie pisala ze mam vytok..a nieco ruzovee... 😒
@majka_3 no 1DPO je 1.deň po ovu, takže ty si 10 DPO, ja 8 DPO... a teda kŕče prestali...ja by som sa nebála, oni sa možno ešte objavia.. ja som dnes mala zatiaľ najvyššiu teplotu, čo si meriam... 36,9 C... takže zajtra by nič nemalo prísť... a mám aj kŕče, aj mi nie je celkom dobre, ale na to sa už nespolieham. a kŕče sem.tam mávam aj 2 týždne pred ms... keď máš biely výtok, je to dobré znamenie? má byť alebo nemá? ty sa vyznáš viac... 🙂
@lene27 nieje skoro na mrchu..lebo od ovu mozes dostat hoci kedy do 14 dni nieje pravidlo ze ten 14 den... iny..no proste ten prvy uz si nepamatem viem ze bol biely a bolelo ma presne brucho na mrchu a chodila som z vlozkou a cakala kedy sa mrcha rozbehne...neviem ako ti to mam opisat 🙂
Baby to je fakt divne ten test ked vyschol ducha nikde bol tam, objavil sa tam asi po troch minutach. Tak mi nedalo a urobila som si este jeden a nic. No este skusim rano, predsa rany, ak nebude tak niesom a mrcha sarapati zo stresu.
Radkatom ja som pri mojom drhom tehu krvacala v piatom a siestom tyzdni jasnu krv a prudom a sme tu. Tazko povedat ako sa co vyvinie asi nam ukaze len cas. Ale drzim palce. A ja tam tu ciarku vidim aj ked sa ti slabazda na fotke ale ja ju vidim normalne nemusim vykukavat
@radkatom dakujem. Dnes mi druhy den meska mrcha. O babo sa snazime od septembra ale ja mam stale pocit v bruchu ako na MS. Tento mes.som bola aj chora, brala som antib.,bolo to asi tyzden po ovu ked mi ich doktor predpisal a ja som ich nechcela brat, lebo co ak by (akoby som tusila) potom mi vsak bolo tak zle ze som musela zacat uzivat, tak dufam ze vsetko bude ok...
Ahojky babule
@radkatom máš este testik?vidiet Nanom este ducha?ak ano vezmi ho zo sebov a zbehni k lekárovi vezmú ti krv aspon takto budes vediet.Na sone nieco vidiet až 5-6tt
@majonezka ano podarilo sa 🙂 Gratulujem
@majka_3 este nic nieje stratené 😉 vela žien sa cíti na mrchu a nakoniec nedôjde a prídu //
@lene27 hehe no umna moze byt ze mrcha dôjde skor,takze mozno ta aj predbehnem 😀 A potom nam napíšeš,ze mrcha nechodí stále nechodí 😀
@karmela ahoj moja mam a vidno poriadnu ruzovu duchovsku ciarku asi teda pojdem na tu pohotovost podla toho co som citala nemusi byt este vsetkemu koniec a uvidime. Samozrejme nechcem tlacit na pilu. Priroda vie co robi ale aspon budem vediet. Co myslis? Cakam na mm ked pride z prace
Tazko povedat ak som tak v ktorom tt. Posledna mrcha bola 5.11. Ale kedze som mala posunutu ovulku na 30.11. Tak netusim ako sa to rata

@lene27 nevidim to dobre. ☹