icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

radkatom
11. dec 2013

S malym by zostal mm a sla by so mnou kamoska. Neviem ci ist. Este sa rozhodnem. Urcite vam dam vediet ako som dopadla. Drzte palce. A dakujem za radY a povzbudenia.

radkatom
11. dec 2013

@karmela ja som ako hodinky ale november december som asie xtremne plodna aj maly sa takto zadaril. Vtedy mam posunutu ovulku na 24-25 den cyklu

karmela
11. dec 2013

@radkatom tak držím palce ozvy sa potom a zatial bud v klude

radkatom
11. dec 2013

Takze sliznica je vysoka a pravdepodobne islo o biochemicke tehotenstvo ale asi sa neuchytilo no neviem nic mi nepovedali lebo sami nevedeli. Hcg je negativne co nechapem lebo aspon nejake zbytky ak aj islo o mikropotrat by tam malo byt. Kazdopadne sa to asi rozbieha. Uvidim co bude, nchavam to na prirodu. Rano stastna a vecer smutna. Ach jo. Kazdoadne dzim vsetkym palce. Budem vas tu sledovat ako sa dari testikom. Pokracujeme dalsi cyklus. A uz netestujeeeeeem 😀

majkuska
12. dec 2013

No tak u mna islo o blbnutie testu. Dnes rano uplne cisty.Asi najblizsi cyklus skusim tie ovu testy uz lennech mrcha dorazi a nenatahuje. Ak mate skusenosti vysvetlite mi niektora tie ovu testy
Radkatom tak to ma mrzi☹

majka_3
12. dec 2013

@radkatom joooj moja ☹ to mi je moooc luuuto ☹ dúfam ze ten dalsi cyklus uz bude víťazný 😉

karmela
12. dec 2013

@radkatom je mi to ľúto,skončí mrcha a budete úspešný potom 😉
@majkuska no aj naše testiky sa tak blaznili,škoda ale ked mrcha stále meska skús ranný zajtra,pozajtra.

karmela
12. dec 2013

@majonezka neboj všetko bude ok ja som bola v narkoze aj brala atb, netušila som,ze Som tehu aj ked sme sa snažili.A všetko dobre dopadlo 😉

karmela
12. dec 2013

@majka_3 ahoj moja ako si natom?testik dnes bude? Držím ti palceky

majkuska
12. dec 2013

@karmela zbytocne budem skusat prave som vysla od gynekologa mam cystu na lavom vajecniku 27 mm ako neprasknuty folikul.Neviem co sa deje ja som taketo problemy s ovu nikdy nemala.Pichol mi agolutin ak do utorka nepride mrcha mam prist znova skontrolovat co sa deje, ale aj ked ta cysta praskne tak, tak to vajicko je nefunkcne. Ja mam zvysenu teplotu uz niekolko dni myslite ze moze byt z toho? Este ale vravel ze slyznica je
poriadne vysoka,ze ak dojde mrcha tak sa mam naco tesit

majka_3
12. dec 2013

@karmela Ahoj moja..no som na tom biedne 😠 😠 😠 ... ved sa pozri...ten spodny je dnesny.. 😖 😖 😖 😖

majka_3
12. dec 2013

@valika1210 Ahoj..no co ako sa mas? mrcha neprisla? testy neskusas? 😖

karmela
12. dec 2013

@majka_3 a mrcha by mala dôjsť o dva dni ak si dobre pamätám nie?Testik taky istý ako posledne.Ja som teraz vyskúšala len tak a ja som nemala skoro vôbec druhu čiarku.A tebe ju vidiet stále,no v každom prípade stále ti držím palce

karmela
12. dec 2013

@majkuska to mi je ľúto,to akoze kvoly cyste vijde test s dvoma ciarkami? 😲 Tak nech sa to rychle da do normálu aby nebol žiaden problém

majkuska
12. dec 2013

@karmela skvor to beriem tak ze zblbol test. Ale kazal mi pre istotu si skontrolovat test za nejake 2 dni, nebol si 100 % isty ci nejde o mimomaternicove tehu. Ale skvor ze sa to podoba na cystu.Ale radsej sa mat na pozore.Preto mam prist v utorok co sa deje.Ja som sa hodila na marodku riaditel totalne nadseny ale tak co zdravie prvorade a deticky chcem este mat mam aj zvysene teploty

lene27
12. dec 2013

@majka_3
@karmela
ahojte moje 🙂
už som tu 🙂 Dnešná debata mojej mamy a mojej sestry: "Si vedela, že suseda čaká druhé bábo?" "Nie, a odkedy?" "Termín má v júni." ...potom chvíľu o niečom inom a že "A v buse som stretla tú a tú, tá sa nám dobre rozrástla, kedy mali svadbu? V máji? no, takže to už bude aspoň v 5.-6 mesiaci, (podľa rozmerov)"... a ja na to: "bože, to som tu jediná, čo nie je tehotná????" PS: ďalšia 22 ročná suseda je v 2.mesiaci a že vraj už dlho chceli bábo... Ten bocian netrafil len k NÁM!!! na porazenie. Taký nerv som dostala. :(((( A potom mi sestra hovorí, že tá a tá nie je - bývalá spolužiačka...no jasné, že nie je, keď nikoho nemá a nikam nechodí... Duch svätý by sa u nej musel zaangažovať, tak ako u Panny Márie, aby bola ... 🙂 tým nechcem nikoho uraziť.
Maji, ale tie testíky ti stále ukazujú jeden výsledok...divné. Nepôjdeš kúpiť aspoň jeden,čo nie je po záruke? 🙂 Na 12 DPO by už podľa mňa mohlo aj niečo ukázať...a ak z toho niečo bude, tak sa už môžeme vytešovať 🙂

karmela
12. dec 2013

@lene27 ahojky moja 🙂 neboj nic aj k vam pride bocian ak uz predsa len neni na ceste k tvojej maternici 😉 Bude s teba dobra maminka uz čoskoro neboj sa nic.Teraz je velmi vela párov co skúšajú a nedarí sa ☹ mam kamosku 26r uz tri roky sa snažia o babo podstúpila všetko možné,prefuk vajecnikov aj endimetriozu jej zistili,a v januári ide na umelé oplodnenie.Ono to pride uvidis,ani sa nenazdas a budu na testiku // 🙂 a prajem ti aby tak bolo o tyzden 🙂

karmela
12. dec 2013

@lene27 @majka mna uz začali fajne bolieť prsia aj brucho začína no neviem,neviem ci mrcha nedorazi skor 😒 no nevadi aspon sa budeme môcť potom aj skor posnazit 😀 všetko zle je na niečo dobre 😉

karmela
12. dec 2013

@majkuska tak verim,ze mimomater.to nebude a všetko bude ok

lene27
12. dec 2013

@karmela no tak to vyzerá na ms... mňa práve teraz začalo pichať v boku, smerom ku krížom... a ráno ma pichalo na druhej strane a potom ti pozriem a tam modrina 🙂 zase som bola šikovná a dakde som nevybrala zákrutu pred nejakým nábytkom 🙂 ktorý deň máš DPO? ja 10 ... už to začína byť zaujímavé 🙂 ale aj tak skoro na testy :( ja viem, že bocian je na ceste, ale aká dlhá tá cesta je? ... už som ako oslík v Shrekovi: "Už tam budeme? Už tam budeme?" asi sa bojím, že to nepríde nikdy... :(

karmela
12. dec 2013

@lene27 ale pride moja a skoro pride.tak minuly tyzden v piatok mi vyšiel pozitivny ovu test ked počítam od soboty tak 6 dpo.no uvidíme kedy pride ale očakávam ju od 17.12 to by bol 23 dňový cyklus

karmela
12. dec 2013

@lene27 davaj pozor na seba,nie modriny zbieraj 😉 No ked ta pobolieva bruško tak je to dobre.Ty nemáš pred ms syndróm nie?Co ak sa uhniezdilo bábätko uz 😵 Mna v pondelok začali bolieť kríže,utorok svalovka na nohy až som myslela,ze nebodaj chrípka namna ide a vcera u nic.Len prsia a žravosť 😒 Ty koky mi ženy mame fantastické telo co s nami dokáže robit a potom nam da aj to najkrajšie na svete dieta 😵

karmela
12. dec 2013

@lene27 skús testik v nedeľu to uz budes 13 Dpo to by uz nieco mohlo ukázať 😉

lene27
12. dec 2013

@karmela tak to budeme mať predpokladaný termín ms naraz... ja mám dnes už 31 deň cyklu, tak už sa mi to zdá dlho...zvyčajne som už vedela, na čom som... :( ale jednoducho, tak mi to dnes prišlo ľúto s tým bábätko, že nič :( asi ma už chytá PMS.

lene27
12. dec 2013

@karmela nedeľa... hm. to je pravda, skúsim v nedeľu. To by už malo ukázať...ale to je dovtedy ešte času...:( len čakať, ako vždy. :(a ty budeš až budúci mesiac skúšať, čo? ako s manželom? dúfam, že ste sa znovu nepohádali.

karmela
12. dec 2013

@lene27 zatial sa udobrujeme od pondelka tak snáď nam to vydrží dlho 😀 Ty uz máš 31 den cyklu fuha no ja by som uz asi test vyskúšala aj.Lebo Za tie roky som mala vždy 26 dňový aj ked až teraz som vedela kedy mam plodné dni.ty máš inac 28 dňový ako hodinky si pisala nie?

lene27
12. dec 2013

@karmela no presne...28 dňový, ale netuším prečo sa posunul...a je to aj tak jedno. ešte že viem, kedy bola ovu, ináč by som sa márne nervačila od pondelka, utorka... 🙂 už by som kúpila kadejaké testy...ale ten zajtra nie je zlý nápad...ibaže... by som už dostala chuť urobiť si ho v sobotu...keby som ho mala už zajtra doma...
to už od pondelka sa udobrujete? Dobre 🙂 škoda, že v zlom termíne...

majka_3
12. dec 2013

@lene27 mas pravdu 😀 zajtra kupim ovu test a aj teu test 😀 a uvidiime co to da...ale ozvem sa vam az vecer....s mm idem na kontrolu a nakupy ..dnes mal operaciu oci...
inak mam sa tak isto...obcasne bolesti na mrchu...a vytok... nervozna som jak pes.... len stekam... 😀 😀 😀 😀
neboj moja ty uz duufam tehotna praave si 😉
@karmela noo su stale rovnake a mrcha az v nedelu...teda DO nedele....to nieje presny termin ale DO vtedy...
a skusala si z ranneho mocu ten ovu test? lebo cez den aj ja ked spravim tak skoro nic tam nieje,...

karmela
12. dec 2013

@lene27 nevadi,ze v zlom termíne ja proste tuším ze sa budeme snažiť aspon pol roka až potom to pride.Aj pri malej sme dosiahli pozitivny vysledok až po 8 mes. 😉 No ja neviem ale podla mna by sa cyklus menil takto? Ale asi je všetko možné.Ja by som sa uz tešila,ze mešká kebyze ho čakám na 26 den a prešiel by 29 a nic 😀

karmela
12. dec 2013

@majka_3 nie z ranného poobede som skúšala.Tak vecer kukneme fotecky.Mm skóre zotavenie.Takze do nedele no aby nedošla 🙂