Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Moje prvé tehu,prestalo bit srdiečko v 11 tt.Nebola mi pichnuta RHEGa. Syn v pohode.krvácanie len počas tehu a mal žltačku dlhšie.Druhý syn komplikácie jak.hovado protilátky celého tehu ja som.o tom.nevedela.bolesti každý deň
V 28 tt som.skoro porodila
Všetko sa zvrhlo od 36 tt a 38 tt som porodila.Malý na jiske a na.4 deň mu menili krv.O tri roky som otehotnela ani neviem ako s kondómom.ja neviem ako.alebo prerušované styk. Protilátky som mala odnzaciatku také ako pri konci s predošlým synom.Už sa.vedelo že.je zle.Ale nikto ti nedá na.papier že bude poškodené všetko bolo na mne či zvládnem porodiť neskôr s tými problémami. Išlo o to ze co sa.stane ak porodiť od 24 tt. Vedela som ze do 24tt neprežije. Malo mať veľké poškodenia. Lenže mňa tlačil čas 12 tt.
@nynyky doma by som sa zblaznila hoci by mi to dobre padlo musim vydrzat ...menila som robotu...nuz aj ked zmluva len na dobu urcitu...rada by som pokial sa bude dat ostala v praci...ak to nepojde nebudem riskovat a pojdem na Pn. V ktorom tyzdni si prisla o babiky? Prepac za otazku...kazda druha zena v okoli v poslednej dobe potrati...smutne ...
@veronikax v utorok tam mam gynekologicku a čím skôr by sa mali spraviť odbery na protilátky Rh.Ak sú pozitívne treba urobiť o.týždeň ďalšie lebo to môže byť zostatková hodnota z pred dvoch rokov.Ak to stúpať nebude tak je to dobre ak to stupne tak sa všetko opakuje len tento krát to bude ešte horšie.Moje telo vlastne sa bude chcieť zbaviť toho plodu takže, bolesť brucha,špinenie,krvácanie to všetko s tým môže súvisieť.A bolesti bruška mam aj kríze ale keďže to už poznám není to menštruácna bolest.Musím prísť na iné myšlienky. len ja som.aj chorá veľmi.Takže stále len ležím.Najhoršie je ze som z nádchy stratila chuť aj čuch. Takže ani nejem ved na čo keď necítim
A najlepšie je ze nedeľu sme mali hody robili sme fašírky okrem iného a mne strašne smrdelo mäso. Nikomu nesmrdelo len mne.Natália som cítila v dome a to máme novostavbu. Sranda
Baby chcem sa opytat v podbrusku mam neuveriteľnú bolest ako kebych mala ms dostat je to normálne ? Pri malej som nič toto nemala :( a bojim sa trochu
@lili2013 bodava bolest?
@veronikax my sme naplánovali.Tak isto ako pred dvomi rokmi sme neplanovali.Podarilo sa to asi tak,že máme kondóm ale nie celú dobu až tesne pred....sa dá a hotovo.Takto som otehotnela minule a takto aj teraz.Ak teda som.Minule sme si.to chceli nechať, ale okolností to zariadili inak a ja.som sa rozhodla pre interupciu v 11+6. Naše zdravotníctvo zlyhalo a ja som si to odsrala.Viem určite, tento krát na žiadnu interupciu nepojdem pokiaľ nastanú problémy. Najviac sa bojím muža.Ten nechcel ďalšie kvôli tomu aby sa bezopakovalo to co naposledy. A financie.Máme úver.Škola škôlka dráha.Je to ťažké.Ale nikdy by som nešla kvôli tomuto na potrat.Naposledy som absolvovala odber krvy v 10tt na určenie krvnej skupiny dieťaťa.Keby malo negatív tak vieme protilátky sú zostatkove ale výsledok bol že má pozitív a to bol koniec všetkým nádejam.Ja si teraz vravím že a ani nie ze vravím aké momentálne žijem s tým že na zlé nemyslím
Proste bude krvná skupina po mne a vytúžené dievčatko.

Tento mam ešte na ráno. Skapem asi