icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

renata1981
29. okt 2015

@nynyky ahoj ja som mala v 5tt tiez len vak a nic ine nebolo vidiet a az v 10tt mi robila doktorka ultrazvuk a uz tam bolo pekne vidiet nasu piskotku.Bud kludna oddychuj a pri najblizsom ultrazvuku urcite uvidis ten maly zazrak 😉

nikijur
29. okt 2015

@nynyky ahoj, fuha ale nevešaj hlavu všetko bude v poriadku. no ja sa stále cítim velmi nesvoja, bolavy zaludok a celkova nepohoda zo mna robi len nervoznu stvoru...podla vsetkeho by som dnes mala byt 6+2tt ale zjavne to je len moj odhad a lekar povie inak. talze asi buduci tyzdne uz navstivim lekára. ja mam etraz dva dni dovolenku kedze su prazdniny a tiež sa snažím zrelaxovať kedže sa vôbec necítim dobre ...držím palce budúci týžden poriadene oddychuj. Ja sa idem dlaej trapit so svojou nepohodou :( dufam ze to prejde a nebude sa nonstop citit ako po opici

nicolevr
29. okt 2015

Juuuuuuuuuuuuuuu :D babyyyyyyyyy, pridavam ten slubeny digiiiiiiii 🙂 akurat prisieeeeeel :D to su pocityyyy, zelamlam kazdej :D aj moj sa so mnou tesiiii :D 😵 😵

nicolevr
29. okt 2015

@eleonora2705 test robim cca z tretieho ;)

nicolevr
29. okt 2015

@meli8412
@eleonora2705
Dakujeeeeem baby za priania 🙂 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, neviem co mam robiiiiiiiiiit, tak sa tesiiiiiiiiim :D :D sisne maaaaaaaaaaaa!!! 😵

dijuri
29. okt 2015

Kočky ahojte nejde mi pridať fotku sem lebo telefón mi nechce ani akciu hodiť na vyber

meli8412
29. okt 2015

@nicolevr Tak este navstivit dr. a bude to oficiálne 🙂 Gratulujeeeem!!!!!!!!!!!!

nicolevr
29. okt 2015

@meli8412 anoooooooooooo 😀 dakujeeeeeeeeem 😵

nynyky
29. okt 2015

@renata1981 dakujem 🙂

nynyky
29. okt 2015

@nikijur mi volala doktora ze hcg je v poriadku riadne vysoke.a sa pytala ci spinim a ako sa citim.chvalabohu nespinim uz vobec a citim sa hrozne. Rano som lezala s lavorom co ma napinalo a teraz mam take nechutenstvo v ustach.

nikijur
29. okt 2015

@nynyky chudatko vydrz dako ja tiez trpim ale vidis hcg je ok tak to bude len podunutou ovulaciou neboj nic. Aktualne som si lahla bo ma priserne boliet hlava zacala k tomu vsetkemu. Nuz snazme sa mysliet optimisticky. Nic ine nam neostava.

nynyky
29. okt 2015

@nikijur hlava aj mna boli. My sme silne zeny a vydrzime vsetko. Skus si pospat mne to pomaha.

dijuri
29. okt 2015

Žienky všetkým ktoré si našli // srdečne gratulujem, potrebujem od vás vedieť, či tam niečo vidíte.Videla som.že sa tu dávali fotky do negativu to ja neviem dať.
MS som mala dostať 26.10. Momentálne som nachkadnuta, čo bol jeden z prvých príznakov tehu u mňa vždy.Včera som sa kúpila v horúcej vode a stále nič.Test som robila včera ráno z druhého moču ten bol negatívny tak ze ani len náznak.Dnes ráno z prvého moču a tu sú vyfotene, potom.sommslravila ešte jeden o hodinu a pol asi a už z druhého moču a tiež ani náznak
Vždy je na tých testoch vidieť tieň druhej čiarky kde by mala byť?Alebo tu sa niečo črtá?Brucho má boli na ms ale to ma.tiež vždy bolelo pri tehu,akurát prsia má pri ms nebolia a teraz áno

meli8412
29. okt 2015

@nynyky Nebooooj, o par tyzdnov ta prejde nevolnost. Neviem, preco tomu hovoria ranna nevolnost, ja mam namiesto rannej nevolnosti poobednu a niekto celodennu, mozno ty si ten posledny pripad.

meli8412
29. okt 2015

@dijuri Skus dat vsetky testy na biely papier a odfotit ich naraz, mozno tam bude vidiet rozdie. Mozno tam je nieco, al enie som si ista.

dijuri
29. okt 2015

Odfotim ale tie sú úplne biele

meli8412
29. okt 2015

@dijuri Nevadi, ale bude tam rozdiel, ak je tento test slabulinko poz.

misada
29. okt 2015

Babule tak ducha sa stalo toto 🙂 asi zacnem setrit na vybavičku 😉))))

meli8412
29. okt 2015

@misada Gratulujem!!!!! Krasne kolajnicky 🙂

veronikax
29. okt 2015

@nicolevr naaaaadherny testik 🙂)) Kazdy jeden 🙂)))) Pripijem si za teba na vase zdraviiiicko 🙂))))))
@misada gratulujem....ciarocka je kraaaaasnucka 🙂))
@dijuri suhlasim...daj si testiky na biely papier...a tak za sebou...ako si ich robila ;) Negativ je zbytocne robit...lebo ten ti ukaze aj kanalik 🙂)

dijuri
29. okt 2015

Tak tu sú.Spodný je vcerajsi ráno z druhého cikania, stredný dnes z prvého a vrchný dnes z druhého cikania

dijuri
29. okt 2015

Ja som.úplne na.nervy.Nech už je ráno a spravím ďalší.To bude posledný.Mňa boli brucho na ms ale nastupuje sa.bolest.A niekedy ma pichá v podbrušku a to si pamätám že keď som riešila keď som bola tehu že čo to je a všetci že sa mi roztrahuje maternica.Lenže ja nemôžem byť tehotná.Lekári má zabijú, muž to nepozdáva,ja si niečo tým naplnim ale ak by šok bola,nechápem to šťastie a znova by to bolo ako naposledy, to vám nebudem radšej opisovať ako sa to stalo ale s ochranou

nicolevr
29. okt 2015

@veronikax Dakujem 🙂
@misada gratulkaaaaaaa 🙂

nicolevr
29. okt 2015

@meli8412 nooooo, dnes sme vybavili druheho gynekologa. 🙂 ten ma objednal na PIATOK 13teho :D veriiiim, ze to je peeeeekny datum 🙂 a prinesie veeeeeeeeela stasticka 🙂 😵

veronikax
29. okt 2015

@dijuri precco by ta lekari mali zabit ? 🙂 Si po cisarskom? 🙂))

nikijur
29. okt 2015

@nynyky veru som zdruemla. Hlava presla zaludok nie ☹ takze opica pretrvava 🙂)))

nynyky
29. okt 2015

@meli8412 no to ano mne je cely den zle. Zaludok mam ako na vode a o chuti v ustach nehovorim. Ale vsetko vydrzim len nech je malicke v poriadku

veronikax
29. okt 2015

@nicolevr paradaa 🙂) gratulujem 🙂) piatok 13 su pre mna najkrajsie dni 🙂))

nynyky
29. okt 2015

@nikijur tiez som teraz sa zobudila :D a zaludok si zase plava. Ale utechov mi je ze kazdy vravi ze ked je ti zle tak vsetko je v poriadku

veronikax
29. okt 2015

@dijuri nechcem ta strasit...ale mne sa tam nieco zda na tych testikoch 🙂))) Tieto akurat asi neskor ukazuju ciarocky ... nechces skusit iny druh testu? Nooo nieco tam vykukuje 🙂))))