icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dijuri
29. okt 2015

Tento mam ešte na ráno. Skapem asi

dijuri
29. okt 2015

@veronikax snposlednymnsynom sme mali inkompatibilitu Rh.V 12 tt som.bola na potrat lebo prognózy boli strašne.Šanca že bude.všetko ok je 30 na 70 pre mňa 30%. Ja som sa.dlho z toho spamatovavala. Aj túžim po.tom aj sa.bojím

veronikax
29. okt 2015

@dijuri a prve dve deti ... bolo v poriadku tehu ?

nikijur
29. okt 2015

@nynyky za vsetkym treba hlasat nieco pozitivne...no ked mam teraz fovolenku je to fajn no v skole ked ucim suvisle 5 hodin s doxorom sa citim ako keby zo mna vysali zivot....nuz zvladneme to ..musime

dijuri
29. okt 2015

Moje prvé tehu,prestalo bit srdiečko v 11 tt.Nebola mi pichnuta RHEGa. Syn v pohode.krvácanie len počas tehu a mal žltačku dlhšie.Druhý syn komplikácie jak.hovado protilátky celého tehu ja som.o tom.nevedela.bolesti každý deň
V 28 tt som.skoro porodila
Všetko sa zvrhlo od 36 tt a 38 tt som porodila.Malý na jiske a na.4 deň mu menili krv.O tri roky som otehotnela ani neviem ako s kondómom.ja neviem ako.alebo prerušované styk. Protilátky som mala odnzaciatku také ako pri konci s predošlým synom.Už sa.vedelo že.je zle.Ale nikto ti nedá na.papier že bude poškodené všetko bolo na mne či zvládnem porodiť neskôr s tými problémami. Išlo o to ze co sa.stane ak porodiť od 24 tt. Vedela som ze do 24tt neprežije. Malo mať veľké poškodenia. Lenže mňa tlačil čas 12 tt.

nicolevr
29. okt 2015

@veronikax aj pre mnaaaa :DDDDDDDDDD

misada
29. okt 2015

@veronikax
@nicolevr dakujem vam za kazdy jeden prispevok.ste velmi mile ako nam radite,dam info od dr 😉

veronikax
29. okt 2015

@dijuri fuha .... a nerozmyslala si o sterilizacii? Alebo Hak ? Alebo neviem co ..... Ale ak by toto bolo tehu...tak hned sa porobia testy...a cim skor...tym lepsie ? A da sa pomoct aby si donosila zdrave nie?

ada274
29. okt 2015

@dijuri Ahoj, ja uz mam tri dni rovnake ciarky presne take ako ty a dnes mi dosiel menzes. Ja som robila gravitest a mamatest, ciarky boli na oboch v limite jasne viditelne no a nic z toho.

nynyky
29. okt 2015

@nikijur a nerozmyslala si prvy trimester ostat doma?

dijuri
29. okt 2015

@veronikax hak mi nebude robot.dobre. Nemala by som.to brat a sterilizáciu. Žiť že som neplodna nechcem.Mám 29 rokov.

nikijur
29. okt 2015

@nynyky som v skusobnej dobe do konca novembra musim dako vydrzat...potom uvidim. Je fajn ze aspon mozem po vyucovani hned odist. Takze okolo 13 som vacsinou. Az na par vynimiek. Je pravda ze trpim nuz snazim sa dako prezivat.

nynyky
29. okt 2015

@nikijur moja zlata musis to mat tazke. Ja som v robote dala vypoved po 2potrate.nestali mi za to tie stresy a mm chcel nech som doma trosku aby som prisla na ine myslienky.

nikijur
29. okt 2015

@nynyky doma by som sa zblaznila hoci by mi to dobre padlo musim vydrzat ...menila som robotu...nuz aj ked zmluva len na dobu urcitu...rada by som pokial sa bude dat ostala v praci...ak to nepojde nebudem riskovat a pojdem na Pn. V ktorom tyzdni si prisla o babiky? Prepac za otazku...kazda druha zena v okoli v poslednej dobe potrati...smutne ...

nynyky
29. okt 2015

@nikijur prve v 12tt to bolo ukoncenie koli vyvojovym chybam a druhe v 7tt bol zamlcany potrat 2 tyz bolo vo mne mrtve a ani som to nevedela :( preto sa modlim nech toto uz sa podari.je to vymodlene babatko

veronikax
29. okt 2015

@nynyky urcite sa to podari ;) A vsetko bude v poriadku 🙂 💙 drzim ti palce ;)

nynyky
29. okt 2015

@veronikax dakujem 🙂

nikijur
29. okt 2015

@nynyky velmi ti drzim palce tersz to uz urcite dotishnete do uspesneho porodu 🙂

dijuri
29. okt 2015

@nynyky viem ako sa cítiš a čo prežívas. Držím.palce. Tento krát to vyjde

dijuri
30. okt 2015
veronikax
30. okt 2015

@dijuri cakas babatko 🙂 len teraz....neviem....blahozelam aj tak! A udem drzat palce....aby bolo vstko v poriadku 🙂 aj toto sa vam podarilo nahodne ???

nikijur
30. okt 2015

@nynyky ahoj tak som dnes volala doktorovi tak v utorok mám prisť som zvedavá či bude niečo vidieť podla poslednej Mš by som mala mať práve ukončený 7tt

dijuri
30. okt 2015

@veronikax presne tak ako naposledy. Nechápem to.je to len zázrak.vykúpenie asi lebo ten potratu mňa neviem zvládnuť dodnes

veronikax
30. okt 2015

@dijuri priroda urcite zariadila .. aby uz srdiecko nebolelo ;) Uvidis ze bude vsetko v poriadku 🙂 A zdrave babatko 🙂 Len v tvojom pripade asi treba ist cim skor k Dr. ? 🙂 Drzim palce 😉

dijuri
30. okt 2015

@veronikax v utorok tam mam gynekologicku a čím skôr by sa mali spraviť odbery na protilátky Rh.Ak sú pozitívne treba urobiť o.týždeň ďalšie lebo to môže byť zostatková hodnota z pred dvoch rokov.Ak to stúpať nebude tak je to dobre ak to stupne tak sa všetko opakuje len tento krát to bude ešte horšie.Moje telo vlastne sa bude chcieť zbaviť toho plodu takže, bolesť brucha,špinenie,krvácanie to všetko s tým môže súvisieť.A bolesti bruška mam aj kríze ale keďže to už poznám není to menštruácna bolest.Musím prísť na iné myšlienky. len ja som.aj chorá veľmi.Takže stále len ležím.Najhoršie je ze som z nádchy stratila chuť aj čuch. Takže ani nejem ved na čo keď necítim

dijuri
30. okt 2015

A najlepšie je ze nedeľu sme mali hody robili sme fašírky okrem iného a mne strašne smrdelo mäso. Nikomu nesmrdelo len mne.Natália som cítila v dome a to máme novostavbu. Sranda

lili2013
30. okt 2015

Baby chcem sa opytat v podbrusku mam neuveriteľnú bolest ako kebych mala ms dostat je to normálne ? Pri malej som nič toto nemala :( a bojim sa trochu

veronikax
30. okt 2015

@dijuri a ako sa vam vlastne podarilo? 🙂))) ci ste planovali? Asi nie...co 🙂

nynyky
30. okt 2015

@nikijur drzim palce a cakam na info 🙂

dijuri
30. okt 2015

@lili2013 bodava bolest?
@veronikax my sme naplánovali.Tak isto ako pred dvomi rokmi sme neplanovali.Podarilo sa to asi tak,že máme kondóm ale nie celú dobu až tesne pred....sa dá a hotovo.Takto som otehotnela minule a takto aj teraz.Ak teda som.Minule sme si.to chceli nechať, ale okolností to zariadili inak a ja.som sa rozhodla pre interupciu v 11+6. Naše zdravotníctvo zlyhalo a ja som si to odsrala.Viem určite, tento krát na žiadnu interupciu nepojdem pokiaľ nastanú problémy. Najviac sa bojím muža.Ten nechcel ďalšie kvôli tomu aby sa bezopakovalo to co naposledy. A financie.Máme úver.Škola škôlka dráha.Je to ťažké.Ale nikdy by som nešla kvôli tomuto na potrat.Naposledy som absolvovala odber krvy v 10tt na určenie krvnej skupiny dieťaťa.Keby malo negatív tak vieme protilátky sú zostatkove ale výsledok bol že má pozitív a to bol koniec všetkým nádejam.Ja si teraz vravím že a ani nie ze vravím aké momentálne žijem s tým že na zlé nemyslím
Proste bude krvná skupina po mne a vytúžené dievčatko.