Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 mam sacelkom sa da dakujem.Zajtra rano sa chystam na krv kvoly hormonálnemu profilu a o tyzden budem vediet výsledky.Citala som,ze ovu testy sa majú robit hned rano.Ale ked Som si robila min.tyzden tak silneli a doobedu som robila.Drzim ti palce Máji aby mrcha nedošla a vyšiel pozitivny testik a Lene presne to iste 😵
@majka_3 maji, keby to tak bolo... že na ten jeden pokus, čo bol v tom období...akože neviem... tiež manželovi prajem skoro uzdravenie, že nech sa drží, obaja sa držte a dávajte na seba pozor 🙂 aj ja dnes štekám, to už z toho, že 31 deň, tak som nervná ...
@karmela ja si myslím, že teraz to príde skôr 🙂 fotečky? teším, teším...
Ahojte kočky! Tak ja zase nič.... 11DPO a testy negatívne! Aj ovu aj tehu... Ovu som robila inú značku a poobede...bolesti v podrusku a už aj prsia začínajú, chvíľu mi bolo blbo od žalúdka... Aaaaaaaaaaach!
@majka_3 a mávaš niekedy aj takéto dlhé, či to je taká výnimka? ...lebo u mňa výnimka. :( ja mávam 28 dňový presný, ešte aj na hodinu... :( a teraz neviem, čo to že ovu o 8 dní neskôr ako zvyčajne... sa zbláznila...
ale ty si pekne kúp testík, lebo zajtra 13 deň, to by už na 14 DPO z ranného malo byť pekne vidieť, hm? ja skúsim v nedeľu, hoci sa mi zdá ešte skoro. BT mi klesla o 0,1 C na 36,8 C, ale aj tak je to jedna z tých vyšších teplôt u mňa... takže zajtra ms nebude, to by musela ísť prudko dole...na 36,5 C alebo tak nejako...
@lene27
@lene27 nooo mavam takyto hnusny cyklus..dlhy ako maria 😀 😀 😀 😀
no moja zajtra som len 12dpo 🙂 kokos aku naaadej si mi dala ked kupim nove testy...ako mm ked zbada ze kupujem testy ma asi hned neha v nakupnom centre 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
moja nechces vyskusat skor ten nejaky testiiik? 🙂 ked mavas pravidelny cyklus a ovu sa posunula ..hmmm???? 🙂
@majka_3 včera som robila kazetový RapiClear...neviem akú má citlivosť...a dnes DR.Max tyčinkový...
robila som z poobedného moču....tehu test z ranného ,ten je negatívny...no tyčinkový je úplne bledý oproti včerajšiemu kazetovému...som 31DC a 11DPO a nič...ešte nikdy som nemala taký dlhý cyklus...buď presne alebo skôr...foto som nerobila, však načo...
Ahojte tak ja mrchujem straaaasne. Uz som s tym vyrovnana ako malo byt tak aj je. Dalsi mesiac ideme odznova a zamiesimee plus minus ako prveho 😀 to je optimizmus... Zacnem merat asi bt idem uspat a pozriem si vase testiky.
@majka_3 neviem, či zajtra poobede niečo vyjde... lebo teraz nemám testík a zajtra by som urobila, až keď by som bola v práci... bože zase budem omrkávať neviditeľné ružové paličky...:( psychiatria. vážne.. 12 DPO.. ja už vidím , teda skôr nevidím, lebo ma hlava bolí...nedostatok tekutín. idem sa napiť, lebo mi to zjavne nerobí dobre na hlavu 🙂
@bubu4125 31 DC, tak ako ty... ale mám asi 9 DC, hoci môže byť 10 DC, ten deň som si nemerala a bola som skalopevne presvedčená, že som mala ovu 14 DC...výtokovo sedelo...teplotne nie...a ono to bolo až o 8 dní neskôr...keby som si nemerala, tak už od utorka nervačím s testami...🙂
@majka_3 vidíš 🙂 no dobre...na jeden si ma presvedčila...hoci mám pocit, že je to strašne skoro...kúpim dva a druhý vyskúšam v nedeľu ráno... 🙂 len najbližšia lekáreň otvára až o 7.00 ... ja som v práci už o 6:40, zajtra budem ešte skôr, lebo idem zaviesť mm do práce...zvyčajne on vozí mňa, ale zajtra majú kapustnicu, takže som skončila ako šofér 🙂 no nič, vybehnem von a kúpim. Ale naposledy tam mali tuším len RapiClear... aj ten robí duchov?
@lene27 bud mama test alebo aky mi poradia...dobryyy...aa neviem ci ho budem zajtra robit..podla toho kedy prideme domov...ale ked prideme poobede tak uz radsej vydrziim do soboty..budem to mat predsa istejsie v sobotu ako zajtra...
dobre kocky utekaam..taka som hladna ze nevidiiim 😀

@karmela noo tak cez den mam aj ja slabucku moja 😉 dakujem za mm za zotavenie 😉 noo aby do nedele nedosla...a mas sa inak ako? 🙂