Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby. Mrcha mešká už tretí deň a ja mam stále jednu čiarku 🙁 Môjmu manželovi sa zdá že mi rastu prsia a mne zas že mi moc nechuti jesť. V nedeľu ráno mi bolo zle od žalúdka, ale stále ma štve že test je negatívny. Už sa bojím či si to nezamýšľam 🤔 Poraďte ...
Babulky poradte mi prosim...ja uz neviem co si mam mysliet. Podbrusko ma boli ako pred ms, zaludok mam ako na vode, uz treti den je mi blbo, aj ma ponatahovalo par krat, bolia ma prsia, krize a pred par dnami ma pichalo v pravom vajecniku...moze to byt znak tehotenstva? Ms som este nemala ale urobila som si dva testy zn. Rapiclear, jeden negativny a na druhom duch..babatko by som velmi chcela. co si o tom myslite? Bolo to skoro na testovanie? Mali ste niektora podobne priznaky alebo skusenost? Dakujem za kazdu radu.
@termoska15 ahoj 🙂 Kedy mas termin ms ?? Mozes nam ukazat ducha ? ;)
@veronikax ahoj, termin najblizsej ms mam 20.11. cize za 11 dni. Test som bohuzial vyhodila...☹ robila som si Rapiclear, citala som ale , ze nie su tie najlepsie, no bohuzial iny v lekarni nemali... 🙄
@termoska15 ak si mala ovu pred 3-4 dnami ... tak tehu priznaky este nemozes mat ... kedze sa ti vajko este ani nezahriza 🙂 Este je na to skoro ;) Takze tie stavy si mala mozno len koli ovulacii 🙂 Niekto ma take aj cez ovulku...aj cez ms... aj pri tehu 🙂 A na testiku tipujem...ze skor bol kanalik ako duch ;) Kedze v tele ti ziadne hcg este ani nekoluje ;) Nema z coho 🙂 Drzim palce...ale testovat odporucam oooovela neskor ;)
@veronikax ovulku som mala cca pred tyzdnom. Takze asi mas pravdu je to skoro a moc sa sledujem...len ja som taky nedockavec 🙂 pockam, tento tyzden sa uz testovat nebudem a vyskusam to az dalsi, to by mi mala prist aj ms (20.11), tak uvidim, ci mrcha pride alebo nie 🙂 😎 a dakujem za nazor a radu 😉
@termoska15 medzi ovu a ms.... je LF 14 dni ... Takze ak si mala ovu pred 7 dnami .... o 7 dni by si mala dos
@termoska15 dostat ms 🙂) na 7 dpo ducha neuvidis 🙂 pockaj aspon par dni este 🙂
baby ktorý test je najspoľahlivejší?

@snazilka1983 dakujem 🙂