icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juland
9. nov 2015

@snazilka1983 dakujem 🙂

wewe25
9. nov 2015

Ahojte baby. Mrcha mešká už tretí deň a ja mam stále jednu čiarku 🙁 Môjmu manželovi sa zdá že mi rastu prsia a mne zas že mi moc nechuti jesť. V nedeľu ráno mi bolo zle od žalúdka, ale stále ma štve že test je negatívny. Už sa bojím či si to nezamýšľam 🤔 Poraďte ...

veronikax
9. nov 2015

@juland anooooooooo anooooooooooooooo 🙂)))))) Tak toto je kraaaaaasnucka ciarocka 🙂))) Paraaaada 🙂)) Gratulujem :-*****

juland
9. nov 2015

@veronikax dakujem pekne :-*****, taku prajem aj tebeeee 🙂 Kedy mam ist k doktorovi?

veronikax
9. nov 2015

@juland vacsinou cca 2 tyzdne k

veronikax
9. nov 2015

@juland vacsinou cca 2 tyzdne ked bude ms meskat 🙂 Alebo ked bude uz ms meskat...zavolaj gyn....ze kedy by si mala prist 🙂 Kazdy Dr.to ma inak;)

malibu21
9. nov 2015

@juland gratulujem krásna ciarocka 🙂

termoska15
9. nov 2015

Babulky poradte mi prosim...ja uz neviem co si mam mysliet. Podbrusko ma boli ako pred ms, zaludok mam ako na vode, uz treti den je mi blbo, aj ma ponatahovalo par krat, bolia ma prsia, krize a pred par dnami ma pichalo v pravom vajecniku...moze to byt znak tehotenstva? Ms som este nemala ale urobila som si dva testy zn. Rapiclear, jeden negativny a na druhom duch..babatko by som velmi chcela. co si o tom myslite? Bolo to skoro na testovanie? Mali ste niektora podobne priznaky alebo skusenost? Dakujem za kazdu radu.

veronikax
9. nov 2015

@termoska15 ahoj 🙂 Kedy mas termin ms ?? Mozes nam ukazat ducha ? ;)

termoska15
9. nov 2015

@veronikax ahoj, termin najblizsej ms mam 20.11. cize za 11 dni. Test som bohuzial vyhodila...☹ robila som si Rapiclear, citala som ale , ze nie su tie najlepsie, no bohuzial iny v lekarni nemali... 🙄

juland
9. nov 2015

@malibu21 dakujem pekne 🙂

veronikax
9. nov 2015

@termoska15 ak si mala ovu pred 3-4 dnami ... tak tehu priznaky este nemozes mat ... kedze sa ti vajko este ani nezahriza 🙂 Este je na to skoro ;) Takze tie stavy si mala mozno len koli ovulacii 🙂 Niekto ma take aj cez ovulku...aj cez ms... aj pri tehu 🙂 A na testiku tipujem...ze skor bol kanalik ako duch ;) Kedze v tele ti ziadne hcg este ani nekoluje ;) Nema z coho 🙂 Drzim palce...ale testovat odporucam oooovela neskor ;)

termoska15
9. nov 2015

@veronikax ovulku som mala cca pred tyzdnom. Takze asi mas pravdu je to skoro a moc sa sledujem...len ja som taky nedockavec 🙂 pockam, tento tyzden sa uz testovat nebudem a vyskusam to az dalsi, to by mi mala prist aj ms (20.11), tak uvidim, ci mrcha pride alebo nie 🙂 😎 a dakujem za nazor a radu 😉

metoyou12
9. nov 2015

Ahojte baby, chcela by som sa s vami podeliť o moj testik 🙂 snažíme sa už vyše roka a pol, mala som jeden potrat v 6tt :( ... ale dnes som 30DC, kedy by mi mal prist menzes a v noci sa mi snivalo,ze bol pozit...tak som rano vstala, spravila a tu zrazu...co myslite?

vikis5
9. nov 2015

@metoyou12 myslim si ze na ducha az moc viditelna :D

metoyou12
9. nov 2015

@vikis5 vsak? duchov som uz zazila az az :D ale tieto vidi aj priatel :D nemusime to naklanat dolava a doprava :D ani pod oknom ci lampou stat :D som v soku...

zuzannaaa
9. nov 2015

@juland gratulujemmmmmm moja

zuzannaaa
9. nov 2015

@malibu21 ahoj tak ako co mas nove co povedala dr

zuzannaaa
9. nov 2015

@metoyou12 vyzera to tak ze je tam palicka este slada ale je tam ... gratulujem .-

veronikax
9. nov 2015

@termoska15 medzi ovu a ms.... je LF 14 dni ... Takze ak si mala ovu pred 7 dnami .... o 7 dni by si mala dos

veronikax
9. nov 2015

@termoska15 dostat ms 🙂) na 7 dpo ducha neuvidis 🙂 pockaj aspon par dni este 🙂

veronikax
9. nov 2015

@metoyou12 jejoooo to vyzera pekne ;)

juland
9. nov 2015

@zuzannaaa Ďakujem 🙂))

bersi757
9. nov 2015

@wewe25 ja mám to isté, neviem čo robiť, meška 4dni, robila som síce len pepino test ale negatívny, zle mi je, hlavu mi ide rozdrapiť....tak neviem čo robiť ... :/

juland
9. nov 2015

Ahojte baby 🙂 Dnes mi prišla aj krvný test a teraz som robila aj one step znova. Prikladam aj tie testy. Neuveriteľne sa teším, a dúfam že všetko bude OK. 🙂 Takú čiarku prajem aj každým snažilkám 🙂))

bersi757
9. nov 2015

baby ktorý test je najspoľahlivejší?

meli8412
9. nov 2015

@bersi757 Ten z krvi, ktory si robila
@juland

meli8412
9. nov 2015

@juland Krasny test, krasna ciarka, ja som mala troska bledsi, ale to nevadi, mas to tam, dufam, ze to bude silniet, ci si spravis este dalsi, alebo nie. 🙂 Este ti ostal jeden?

veronikax
9. nov 2015

@juland juj kraaaaaasne 🙂)) len sa potvrdilo...ze ten z krvi je najspolahlivejsi 🙂)) Normalne sa tesim ako male decko z tvojich testikoch 🙂))))

juland
9. nov 2015

@meli8412 Ďakujem pekne. Ano, ostal mi ešte jeden krvný, ale už ten nespravím. Zmeny, resp. silnenie budem sledovať na prúžkových 🙂))