icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

denisa87
9. nov 2013

horny dnes rano,dolny vcera ,trosku nesilnie?a mozno tam ani nic nebudete vidiet 😝

lene27
9. nov 2013

Na tom hornom niečo trochu vidno, ja už tri dni pozerám na svoje, ktoré sú dosť podobné, len asi silnejšie. Dnes som mala dostať MS, ale od pondelka mám akoby knedlík v krku, niekedy mám strašné bolesti hlavy a taký pocit na odpadnutie, takže dúfam, že po roku a pol čo sa snažíme to už konečne vyšlo. Ale musela som zmeniť prácu a prestať sa stresovať 🙂 Urobila som negatív, už po troch minútach sa mi spravil taký slabší duch.
Čo poviete?

maribell
10. nov 2013

dnes robený test IntiMed, ..6 dni mi meska ms ..je tam ten duch? 🙂

isabella22
10. nov 2013

@maribell vyzera ze nieco sa tam risuje 🙂

lene27
10. nov 2013

@maribell je tam niečo, ale na 6 deň po tom, čo si mala mať ms by to nemalo byť silnejšie? A máš aj nejaké iné príznaky? držím palčeky. 🙂

maribell
10. nov 2013

@lene27 ale ked som si robila test pri synovi tak mi vysiel pozitivny az 2 tyzdne po ocakavanej ms..takze u mna uz toto je uspech po 6tich dnoch 😀 ..uvidime mam kupene dalsie testy takze budem urcite pridavat ...ale ine priznaky zatial nemam... akurat 😀 mazel mi v sprche povedal ze sa akosi zacinam prsit 😀

lene27
10. nov 2013

@maribell tak dúfam, že to vyjde. Pekné od neho, že "prsiť". Sa určite potešil. Ja si idem urobiť zajtra ďalší, tak dúfam, že druhá palička už bude silnejšia, lebo mám podobného ducha ako ty, ale to som mala len včera dostať ms. Ale už rok a pol sa s manželom snažíme a aj keď mi meškali, tak po paličke ani chýru. Pridaj fotku, keď budeš mať ďalší test. 🙂

lene27
11. nov 2013

@maribell dnes mi druhý pásik vyšiel slabší, ms 3 dni mešká (nezvykne), rozmýšľam, že skúsim inú značku testu a urobím si ho až v piatok...:( len dovtedy ma od čakania asi porazí...:(((

kormelia11
11. nov 2013

@lene27 a aka znacka testov bola?

sue
11. nov 2013

Babule,tak ja nič :( mrcha síce zatiaľ neprišla,ale robila som si dnes mamatest a po duchovi zo štvrtka ani chýru ani slychu :( je mi tak smutno :(

donna11
11. nov 2013

Baby kaslite na taketo testy, to nic neznamena, akurat sa nervujete..ciarocky by musela byt ruzova, aby to bolo iste a na testoch co davate je skoro ziadna.ozaj si radsej pockajte, kym ms nebude meskat!

majka_3
11. nov 2013

@donna11 ma pravdu.....stalo sa mi to par tyzdnov dozadu..duchovia na teste a teraz beham s vlozku 😀 😀 😀 cize ...nedat si velku nadej....aby ste neboli potom sklamanee ... ☹ ☹ drziim vam palce aby silneli 😅

lene27
11. nov 2013

mate pravdu baby@donna11 a @majka_3, ale keď to dokáže tak potešiť....a potom sklamať :(((( a doteraz mi neukázal ani len toho ducha.
@kormelia11 pepino z dm, ale zatiaľ vždy ukázalo pravdu... keby to bol jeden test...ale 5! Dnes som kúpila rapiclear, tak uvidíme, ale skúsim až zajtra... keď ma tá krabička samozrejme, že nezačne trápiť...čo začne. Tipujem o pol hodinu...
@sue držím place, aby meškala aj ďalej.

csikike
11. nov 2013

@esperanzita ahoj, tak ako? mrcha nedorazila?

4katarinakralova5
11. nov 2013

ahojte,baby vidíte tam čosi? môžte mi to dať do negatívu? MS mám mať 16.11. ďakujém 🙂

kormelia11
11. nov 2013

@donna11 u man duch stale znamenal tehotenstvo zalezi aj od znacky testu 🙂
@lene27 tak sprav a pridaj fotku 🙂

csikike
11. nov 2013
csikike
11. nov 2013

@maribell tu je podla mna zretelne vidiet //

miska030
11. nov 2013

@4katarinakralova5 Ano,urcite su tam //

23petka
11. nov 2013

@4katarinakralova5 ahoj aj ja tam vidim //...robila si si test este pred ms alebo ti meska?

majka_3
11. nov 2013

@lene27
@lene27 to chaapem ze taky duch dokaze dpbre rozbusit srdco 🙂 ale aj dokaze pekne sklamat 😒 😒 co dufam ze nebude tvoj pripad 😉 a bude silniet 😉

4katarinakralova5
11. nov 2013

@23petka menzes mam dostat az 16.11. ale uz som to nemohla skratka vydrzat 🙂 som 11DPO

23petka
11. nov 2013

@4katarinakralova5 ja som tiez strasne nedockava,ale neviem ci to ma zmysel si robit test pred ms,niekto povie ze ano a niekto povie pockaj...

lene27
11. nov 2013

@majka_3 :((( tak žiadna druhá palička, nevydržala som to, ale ms nikde, len také tlaky v bruchu, sem tam také pichanie na jednej, potom na druhej strane. Budúci utorok som sa objednala na prehliadku ku gyn., tak budem múdrejšia. Možno by som nad tým ani nerozmýšľala, keby ma minulý týždeň nezačalo napínať na vracanie, nemala som závraty, bolesti hlavy, divný pocit v ústach, čo v podstate pretrváva do dnes... a nikdy predtým sa mi to nestalo, chorá nie som. A potom si človek nemá robiť nádeje... ☹
@maribell a @4katarinakralova5 držím palce, nech to vyjde

4katarinakralova5
11. nov 2013

@23petka no ved ano aby nebolo sklamanie...ale mam takeho tusaka ze sa to zas podarilo na prvy sup 😉 - dufam😀

majka_3
11. nov 2013

@lene27 si robila z ranneho mocu? ci teraz.....

23petka
11. nov 2013

@4katarinakralova5 my sa snazime skoro 2mesiace a zatial nic...viem ze su zeny ktore cakaju ovela dlhsie,ale ja som strasne nedockava a bojim sa ze cim dlhsie budem cakat tym to bude horsie 😒

lene27
11. nov 2013

@majka_3 teraz poobede, okolo 16.00 a na tom rannom bol len taký duch. v sobotu bol o dosť silnejší, skoro ako taká slabšia čiarka, žiaden duch. Bolo to vidno hneď po pár minútach. A dnes zase nič... snáď ultrazvuk niečo ukáže. Môže už niečo ukázať v 4 tt?
@23petka najhoršie je, keď sa ťa každý po svadbe pýta, že kedy bude bábo...nás sa to pýtajú už skoro rok a pol a snažiť sme sa začali niekoľko mesiacov pred svadbou.

majka_3
11. nov 2013

@lene27 nie v 4 tt urcite nie... ja ked som bola nic nevidel...musle asom prist o 2tyzdne a az ppotom bolo nieco vidno... sprav si rano test... 😉 pridaj foto ranneho a toho sobotnajsieho.

23petka
11. nov 2013

@lene27 ja ani nie som vydata a uz sa ma to vela kolegovcov pyta v robote,ale my chceme ci by sa nas pytali alebo nie...ale myslim ze aj moj priatel si myslel ze to bude jednoduchsie...kolko zien ani nechce a na prvy sup otehotnia a tie ktore by chceli,tym sa nedari...