Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@julka82 no vsak uvidime pockam do MS,alebo si este o 2dni spravim dalsi testik 😀 ale asi to bude ta druha moznost 😀 😀
@4katarinakralova5 ja som mala ducha na tom istom teste a na druhy den mi vysla krasna kolajnica,ale uz na inom.teraz som v 10tt. 😉 gratulujem! 😅
@afrika Ahoj, tak MS teda dosla ☹ Test si najblizsie budem kupovat az vtedy, ked mi bude MS meskat, verim ze to bude coskoro 🙂 A ty ako? Vsetko oki? 🙂
@maribell ked meska ms, tak jasne, ze treba spravit test a hlavne po tych 6 dnoch by uz ciarka mala byt pekne viditelna, nie len slabulinka..mam aj ja skusenosti, preto sem pisem, ze su to vyhodene peniaze..a a pokial meska ms a tehu test je uuuuplne slabunky, treba skusit ovu test a pokial tam nabehne rovnako silna ciarka al silnejsia, tak je to tehu, inak nie..
drzim vsetkym palce 🙂
@horalocka Ahoj, chcela som sa opytat, ked Ti test nesilnel tych par dni...ako to nakoniec dopadlo? Prosperovalo tehotenstvo? Ja som mala dostat MS 9.11., robila som si vtedy rano test a bol tam duch, rovnako aj 10 aj 11 (skusala som rano). Dnes 12. rano som nestihla a urobila som si test az teraz po obede a opat je tam duch (vsetko to boli testy s citlivostou 10). Vcera vecer som navyse aj velmi malinko spinila, preslo to (zatial). Myslis, ze je sanca, ze sa tehu bude vyvijat dobre? Alebo to mozu byt znaky toho, ze HCG nestupa ako ma?
Ahojte 🙂 nie som tu nová, len sa bojím vkladat testy pod vlastným nickom, lebo z môjho mesta je nás tu dosť.. Baby vidíte na tých testoch niečo (test je ten istý, len fotení pod iným uhlom) ? mne sa sem tam zdá, že tam vidím a potom zas nie... ms má prist v utorok. neviete mi to prosim dat do negatívu??? dakujem!
Na fotkach naozaj nic nevidno. Ale ak to tam vidis tak to tam mozno aj je... tak len pekne zdravo zi, pockaj do piatku a ked sa MS nedostavy tak test zopakuj.. 🙂 Drzim palec...
@maribell presne tak... a keď ešte od toľkých mamičiek počuješ, že duch už pobehuje niekde po byte a má pol roka... tak dúfaš, že aj ty si podobný prípad. Aj mne došla ms, tak sme s manželom z toho smutní. ☹ ale držím palce všetkým, ktoré sa snažia a dúfajú. Nech to aspoň vám vyjde a nie ste sklamané.
A baby, nevšimli ste si, že tých testov s duchmi je v poslednej dobe nejako veľa?
@majka_3 ahoj, nerobila som ho, ráno došla ms. :( Tak zase z toho nič nie je. Ale keď ťa vlastné telo takto oklame... keby neboli žiadne príznaky, tak z toho nerobím vedu a som na to pripravená, tak ako stále doteraz. Ale toto je ešte horšie, lebo ti to dáva nádej. Psychicky ťa to povzbudí. A potom z toho vytriezveš. Uf. Zajtra mi bude určite lepšie. ďakujem za podporu, veľmi mi to pomohlo. 🙂
ahojte baby, no neviem co si mam o mojom teste mysliet, co poviete vidiet tam nieco? snazime sa uz dlhsie, ale sme si povedali ze to nebudeme siliť. mavam dlhe cykly niekedy aj 45 dni. boleste v podbrusku ako keby som mala MS dostat a teraz som si spravila test zo zvedavosti a tam toto. poradte ci tam nieco aj vy vidite, alebo si to uz len ja nahovaram 🙂

@4katarinakralova5 tak ta prvá fotečka (nie negatív) je jasná. Ja som mala rovnakého ducha a bolo to tehu, gratulujem 😵