Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 aj ja dúfam, že niečo z toho bude...ak to má byť mrcha, tak nech dorazí čím skôr, lebo ma asi ........ !!!!!!! vrrrrrrrr.... 😠
@lene27 😀 pochopila 😀 ja som bola presvedčená, že cez ovu sme nemali keks podľa teplôt...no ukázalo sa, že teploty prišli ešte vyššie a to sme presne na ovu aj deň po ovu dali....neviem, som z toho zmätená...
všetky tri tehu som mala také, že hneď v deň meškania ms mi vyšiel pozitívny, síce slabo ale predsa
@maji182 no aj ja tam vidim dve ciarky.. pri prvom tehu som to mala rovnake isla som aj hned k dr ale ani on tam este nic neviel tak mi dal vyvolavacku a stale nic bola som odcestovana a po troch tyzdnoch ked som sa vratila tak uz boli jasne obidve ciarky a aj na usg uz bolo krasne vidiet babo.. tak myslim ze ti mozem gratulovat 🙂
no uvidime nechcem sa dopredu tesit 🙂 pockam par dni ze co a uvidi sa 🙂 Ale zatial dakujem 🙂)
@majka_3 ahoj no mrcha nedosla ale este stale cakam tie dva tyzdne ci dojde.......ale inak sa necitim nijak skusam sem-tam testik no minule som mala slabucku ciarocku uz som sa tesila ze bude silniet a zase nic.....
@valika1210 ahoj ja som mala dostat v piatok minuly tyzden urobila som si test a ja so susedou sme videli slabulilinku ciarocku ale fakt slabulinku a odvtedy testy biele su a ms neprisla este,mavam aj silne bolesti v podbrusku,mensie zachvaty...krce,pichanie...
@bubu4125
@karmela
@valika1210
@majka_3
baby, na teste bolo ráno slabšia druhá čiarka. mala by som byť 11 DPO 🙂 no ešte sa neteším, beriem to s rezervou. Bol to mamatest a už po 2 minútach bola slabá čiarka. Teraz keď vyschol je slabšia, ale mám kúpené ešte 3 ďalšie, 2 Dr. Max a ešte jeden mamatest, takže do nedele budem testovať 🙂 No ale dúfam, že to nie je len duch... teplota vysoká 37 C...takže tak, ozvem sa keď prídem domov...ahojte zatiaľ
@lene27
@bubu4125
@karmela baby takze dnes to podla ovu vyzera tak isto..leeeen mensia zmena s tehu testom 😀 je to sice ten staryyy..ale je tam ruzovaa.nnie pretlacena.po zachnuti..cize uvidiime...ked kupim dnes poobede...co na to hovorite? ako som namocila do mocu a zacal ruzovet sa mi tam zdalo nieco..prva foto....potom druha foto ako to zacalo blednut.a tretia uz ked to je suchee...
co si o tom myslite???
@majka_3 ahojky moja no rysuje sa tam nieco 🙂 vyzera to fakt dost nádejne .Kup nové testiky a zajtra rano urob.
@lene27 jej to je super nie,urob zajtra tiez aj v nedeľu ja si myslím,ze ti ostane pekna pamiatka ako si postupne zistila,ze čakáte mimi 😵 kocky držím vam silno palce aby sa to potvrdilo a rástlo vo vas malé mimi 😵
@valika1210 ahoj moja,este stále mrcha nedošla a testik slabucka druha ciarka.Ta co to,nech sa uz pekne ukaze a nehrá stebov taku dlhu schovávačku.Drzim prstiky

ahojte prosím čo vidíte na tomto teste ?