icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meli8412
25. dec 2015

@mimcurik Nejak kazda tuzi po svojej princeznicke 🙂 Je to normalne. Ja som zavidela, ked znama otehotnela, popritom som mala uz 2 deti a ona cakala druhe. Mozno kvoli tomu, ze sa im podarilo nahodne, my aj planujeme a nic z toho, teraz som bola na ivf, nastastie sa podarilo 🙂

meli8412
25. dec 2015

@cvakatko To je super, ze to tak vnimas. Hovori sa, ze psychika vela veci ovplyvňuje.

mimcurik
25. dec 2015

meli8412 gratulujem

pepka123
25. dec 2015

Mňa už pobolievajú asi 5 dní prsia a býva mi nevoľno a chuť v ústach a o únave ani nehovorím...ms má prísť 1.1.2016 takže som zvedavá 😉

maja923
25. dec 2015

Dievcata prosim ja som sem pridavala foto mojich testov. Dnes som si robila-tej istej znacky ale dusik je fakt len o malo silnejsi. Ale nie riadne. Mam asi cas ms (chodi nepravidelne) a zajtra si aj idem kupit iny test. V lekarni aj povedala ze je menej citlivy ako rapid ale bolo mi to jendno..ani by som to neriesila ale fakt len o troosicku zosilnie po par dnoch? Je to znacka testov plus lekarne - maju daku svoju..ci to teda bude tym alebo prilis skprym testovanim?

medovka14
26. dec 2015

@maja923 ahoj, mozno skorým testovaním, ja som použila z DM testy pepino, tie ukázali dobre, alebo sa sa objednať z ČR test, ktorý sa robí z krvi. Alebo si mohla mať ovu neskôr... Ale ja by som si počkala až po dátume, kedy mala prísť MS 🙂 držím palce

senselinka
26. dec 2015

@maja923 tazko povedat, museli by sme vidiet testy... Ale vzdy sa pozri aj na intenzitu kontrolnej ciarky, lebo cely test moze obsahovat menej farbiva a potom aj testovacia vyzera bledunko

kristinka28
26. dec 2015

@pepka123 mne nema prist 4.1.2016 aj mna bolia prsia na dotyk dufam,ze si najdeme 2 kedy testujes ,,,,ake mas cykly vies kedy bola ovulka,,,,ja som teraz mala cyklus 26 inac mam od 28 do 33 taka nie netusim kedy ovulka bola

mimik84
26. dec 2015

@kristinka28 aj mne nemá prísť 4.1 🙂 tak dúfajme, verme. Ja ovu 20.12 a snažili sme sa. Ja cyklus 32.

sarinka23
26. dec 2015

Baby poradte ako mám chápať tomuto testu ?

zabka1987
26. dec 2015

@sarinka23 ze je to tam, gratulujeeem

ritamama
26. dec 2015

@sarinka23 vyzera to na slabu ciarku☺. Uz Ti meska ms?

sarinka23
26. dec 2015

@ritamama ono aj mešká len u mňa je to že ja beriem antikoncepciu minulý mesiac som mala krvacanie počas brania tabletok teraz počas 7 dňovej pauzy žiadne tak že skúsim test a takýto vyšiel čiarka je viditeľná len nepovedala by som že do ružová preto ma to zmiatlo min mesiac som bola aj kvôli krvácaniu na usg ale všetko bolo v poriadku tak už som Z toho mimo

kakatulik
26. dec 2015

@sarinka23 presne! je tam!

kakatulik
26. dec 2015

@sarinka23 tak este pockaj tak dva dni,opät sprav test a ak bude opät poz.,resp.nebudes krvacat,tak sup k doktorovi.😀

butterfly333
26. dec 2015

@sarinka23 je ta čiarka ružova_? Mne sa zda do siva. Nejde to lepšie odfotit z blízka ale vyzera že je tam.

zabka1987
26. dec 2015

@butterfly333 keby je to kanal nie je taky pekne viditelnz a hruby . Kanalik je uplne iny

janaochi
26. dec 2015

@sarinka23 ak je to rapi clear, tak by som bola opatrná. Poznám presne také isté čiarky ako máš ty a boli to kanále. Ak to, samozrejme, nie je ružové, čo sa mi nevidí na tej fotke.

piacere
26. dec 2015

@sarinka23 podľa mňa je to kanálik. Takto pekne ho vidno napr. aj na Pepine, keď schne, tak tá testovacia čiarka úplne preráža.... až tak, že keby si ho v tej chvíli odfotila, tak ti tu min. 10 žien napíše, že je to tam 🙂 Dôležité je, ako vyzerá test po úplnom uschnutí. Ak je to kanálik, ostane negatívny, ak "duch", tak ho tam vidno - je ružový... aj keď slabý, ale vidno....

sarinka23
26. dec 2015

@piacere Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie.
Tak aj po uschnuti to tam vedieť je, len by som nepovedala že je to do ružová. Test nie je ani Rapid ani Pepino ale potom podľa toho čo si napísala si myslím že to bude skôr kanalik

piacere
26. dec 2015

@sarinka23 ono pokiaľ máš pochybnosti a ostalo to tam aj po uschnutí a teda nevieš, čo si myslieť, tak skús test za dva dni z ranného moču. Ak si tehotná, tak bude na 100% už pekná viditeľná čiarka. Pokiaľ by ti to zase len takto "duchovalo", tak je to kanálik. Pri zdravom tehotenstve musí za dva dni podskočiť hcg a to už pekne na teste vidno 🙂

butterfly333
26. dec 2015

@zabka1987 ja som mavala taketo a na fotke je to tuším sive .

ritamama
26. dec 2015

@sarinka23 podla mna to nie je kanalik. Pokial si tento test nerobila z ranneho mocu, tak odporucam zajtra rano opakovat. Ked to bolo z ranneho, tak skus test pozajtra.

meli8412
26. dec 2015

@sarinka23 Tazko povedat, ci je to kanalik, alebo nie, ale ritamama ma pravdu, skus z ranneho mocu alebo pozajtra. Nebudes prva, ktora cez antiku otehotnie. Ziavot, vzdy najde cestu 🙂
Potom referuj a hod aj fotku.
Moji duchovia, tiez neboli uplne ruzove.

veronika1037
26. dec 2015

@sarinka23 ja som mala taku istu ciarku prvy raz testovania a teraz som v 11. tyzdni 🙂

blanch12
26. dec 2015

@sarinka23 ja som mala tiez takyto...a dokonca aj ruzovy bol - nebol sivy...aj po zaschnuti to tam ostalo - ten pasik...a ms prisla...a nie som tehotna ☹ ....este pockaj...skus o dva dni a z ranneho mocu...ak je to tam, tak ciarka bude silnejsia a jasnejsia...vydrz 🙂 a drziim palceky

sarinka23
26. dec 2015

Ďakujem baby za reakcie. Nebolo to testované z ranného. To len tak prišlo na mňa že mrcha nikde no skúsim test človek nikdy nevie.Prrto má zmiatlo ta čiarka už som zažila slabých duchov že okrem mňa ich asi nikto iný nevidel 🙂 ale boli s ružovým odtieňom preto som sem hodila foto že možno máte skúsenosti lebo takú ja vidím prvý krát. Ale skúsim počkať buď dôjde mrcha keď nie zopakujem pre istotu.

pepka123
26. dec 2015

@kristinka28 jej no dúfam že sme v tom 😉 ja budem testovať 6.1.2016 lebo ten dátum sa mi páči( som taká dátumová) 😀 ja vôbec ovulku neriešim lebo ja otehotniem hneď po ms 😀 cca 1-2 dni xixi a styk bol 6.12 tak to možno vyšlo ...som zvedavá či aj teraz otehotniem po ms... potom ti dám vedieť a ty kedy testuješ???

kristinka28
26. dec 2015

@pepka123 no ja som uz dnes ,ale nic neni heh ja skusim asi este v pondelok potom 30 ,,a ak nic nebude tak 4.1 uvidime ani ja neriesim ovu netusim kedy presne bola uvidime dufam,ze sa podarilo a najdeme si dve

veronikax
26. dec 2015

@zabka1987 pozri sa...taketo mavam ja kanaliky... takze kludne mozu byt hrubsie a dobre viditelne ;)
@sarinka23 ja mavam obcas take kanaliky 🙂 drzim palce...aby ti na testiku nabehla ruzova farba ;)