Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ahoj no mrcha veri nikde.....dnes od rana prsia citlive krize trosku bolia a zase sa brusko ozyva takye asi uz pride...bolo by na case....a vyvolavacku mi dal utorok cize dnes je 4den......
@valika1210 JOJ moja tak ta naťahuje ta mrcha,ja ti verim ze to je na nervy.Ale neboj nic čoskoro vijdu // a mrcha nedôjde moja.
@karmela no dnes ráno bol taký silný ako včera poobede, takže ja asi ku večeru viacej pijem a potom to mám rozriedenejšie... 🙂 takže čiarka nezmizla, nie je síce silná, ale asi tam je. 🙂 ale to som len 11 DPO, takže ešte mi ani nemešká ms. ideme dnes do KE, takže tu nebudem, ale myslím na vás baby a idem si kúpiť ešte nejaké testíky 🙂 lebo už mám len jeden. :( dúfam, že neklamú, ale snáď by dve rôzne značky neklamali, no nie?
Babyyyyyy! Bojím sa aby som to nepreriekla, ranné testy som pozrela pred chvíľkou a na tehu slabulilinky dusik,ale hneď mi udrel do očí! A dosť po limite! Nebudem to fotiť ani upravovať! Síce mám hnedé hlieny,keď idem na wc a tá teplota! Počkám si! Nebudem už špekulovať!
ahojte kocky...no tak ja uz mam od rana mrchu v plnom prude :( no mozno o mesiac budem aj ja zasa testovat 🙂 a Idem si kupit Fytosoju forte, mozno sa mi troska upravi cyklus a bude to potom lepsie... A
@bubu4125 drzim silno prsteky, nech silnie druha ciarocka 🙂 majka3 cakame testik 🙂
@karmela dakujem pre istotu som si urobila doma este jeden clearblue testik 🙂 cize uz len cakat kym vecer pride chlap domov 😉
@adamnela neboj sa aj ja som bola sklamana z minuleho cyklu ale teraz ked vidim tu usmiatu tvar 🙂 poviem ti pravdu aj men pomohla fytosoja aj inofolic 🙂
@isabella22 ved ja nie som az tak velmi sklamana, pride to vtedy, ked to bude mat prist...treba mysliet pozitivne 🙂 A ja uz 2 deticky mam, takze pohodka 🙂
@maji182 no skoda :( a aj zo mna leje, ale brucho ma az tak velmi nastastie neboli...
@adamnela tak to potom hej..ja este nemam ziadne preto to tak trochu viac prezivam 😉
Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť pretože mrcha stále nedošla. Dnes som 38 DC. Nikdy som takéto problémy nemala ani s cystou. Tak ešte raz od začiatku. Posledná mrcha bola 8.11. Ovu som mala určite opozdenu, pretože ja ovuláciu cítim.(preto nechápem ako mi dr. našiel folikulárnu cystu, kedže ja také 2 dni cítim pobolievanie, potom prejde, predpokladám keď praskne folikul, tento mesiac to bolo takisto, akurát že neskôr. Som si istá že bola niekedy 30,1,2./dátumy/ Toho prvého sme išli naplno, čiže nejaké 13 dni dozadu. Od tohto utorka(10.12) si robím testy, stále negatívne až na ten jeden čo som tu v stredu pridala, ktorého táka slabulinká čiarka vybehla len v limite po vyschnutí zmizla.Vo štvrtok som bola pre istotu na uzv. Nerobil môj lekár, tak sa nezapodieval odobratím krvi, ale urobil mi uzv. Na ľavom vaječníku našiel tu cystu 27 mm, ale podotkol, že či nemôžem byť tehotná. Tak som mu vravela, že možnosť, tam bola, on, že ale maternica je čistá ale mám tu sliznicu už pekne hrubú. Ale som mu povedala, že ráno som si robila test a bol negatívny. Tak sa tým viac nezapodieval. Pichol mi agolutín mrcha dodnes nedošla. Už som niekoľkokrát mala pocit, že dôjde a nič. Len tak ma napadlo, keď nádej umiera posledná, či by tam ešte bola šanca, aby som bola tehu. Tiež rozmýšľam, či tá cysta nemohla ostať spred dvoch mesiacov. Prvý krát mi meškala mrcha jeden týždeň, ale sama od seba na 35 DC došla. Inač mam vždy mrchu v rozpäti od 27- maximum 32 aj to málokedy. Akurát to zašarapatilo prvý krát pred dvoma mesiacmi, minulý mesiac došla normálne a teraz toto. Ako pochopila by som, že tá ovu bola neskvôr tak na tom uzv v podstate na nejaký 12 DPO ešte nemuselo byť nič vidno, ale nevyšiel by mi už test pozitívny????Už by to teoreticky malo byť 14 DPO dnes a stále negatívny. Viem že u každej ženy stúpa to HCG inou rýchlosťou, čo si o tom myslite vy, mohla by byť ešte nejaká šanca?Ešte som chcela podotknúť, že už asi týždeň mám zvýšenú teplotu ale klasickú v podpazuší, bazálnu nemeriam. Ráno aj po obede ale len tak 37- 37,1. V utorok mám isť za svojím gynekológom ale mám pocit, že sa do vtedy asi zbláznim. Robí totižto iba jeden deň v týždni v našom okrese, ale je dobrý odborník.Asi ma porazí ak bude mať voľno. Obraciam sa na vás, pretože viem že mate kadečo za sebou. Niekedy už si želám nech dôjde, nech je to za mnou, inokedy mám pocit, že ešte nič nieje stratené. Poraďte mi prosím 😖
@majkuska. Si na tom podobne ako ja :| mrcha posledna 28.10....dostala som agolutin a uz 4ty den cakam....to sme sa snazili skoro kazdy druhy den....a testiky na par bol dusik inak negativne....a sono mam az 9januara takze stale neviem nacom som....teplota 37,2,prsia citlive krize sem-tam.....ale kedze agolutin moze zaucinkovat cca 10 dni tak neostava nic ine len cakat......
@valika1210 A máš takéto stavy častejšie? Alebo len tento cyklus, ja práve som nikdy problém nemala. Ale prsia mam tiež na dotyk citlivé, ale to som vždy mala aj pred mrchou aj keď som bola tehu.
@majkuska. No doteraz som brala hak takze prisli presne na den...ked nemam tabletky tak mam uuplne rozhadzany cyklus....no pri prvom som hned po vysadeni otehotnela....a testiky vysli pozitivne tyzden po meskani....u mna to bude skor cistou....
@julka82 na ebay som objednavala do 10 dni bol doma kupovala som v baleni bolo 20 a na eura ani nie 12 🙂
@julka82 je clearble aj tehu ale ukaze ti len bud plu ze si tehotna alebo je aj clearble s indikatorom pocatia a ukaze ti kolko si tehotna 🙂
@bubu4125
@karmela
@valika1210
@lene27 baby cize nic....skusila som vecer mama test a nic.... 😖 co uz ☹ ☹ ☹

@valika1210
Ahoj moja a ty ako mrcha stále nic.Drz sa nam a verim,ze aj ty budes mat čoskoro // 😵