Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rysavka55555 snazili sme sa asi 4ty mesiac a nikdy si nerobim testy skor ale teraz ma tiez nejak pobolievalo podbrusko a hlavne prsia jeden vecer az tak ako keby som mala poskriabane bradavky.. sprav si ked to tak citia a ked nic uvidis ci ti bude meskat a zopakujes 😊 a tie krize a podbrusko nemavas pred ms normalne?
@sewie mavam ale tyzden pred ms nie ako teraz ...v pondelok ma bolelo rano aj aj, v stredu a v piatok a dnes zase, divne, uplne ine ako pred ms. 🙂 skusim asi na konci tyzdna testnut 🙂 ako myslis ako poskriabane bradavky?
@rysavka55555 tie bradavky som mala take uplne citlive ze ma bolelo aj tricko mat len tak bez podprdy 🙂 som zvedava daj vediet ako si dopadla drzim palceky na //
@sewie jaaj tak, tak ja zatial bradavky a prsia nic len to podbrusko a krize aj ako keby na mna nieco liezlo no stale to prejde, dakujem, dam vediet ;)
@rysavka55555 ja som tiez ochorela pred tyzdnom a vcera mi ukazal clearblue uz + 2-3 a to mam este nejake 4 dni pred ms... drzkaj sa 🙂 kolko sa snazite?
Tak to Ti pekne ukazalo 🙂 tak sa drzte tiez 🙂 mech je vsetko v uuuplnom poriadku 🙂 nooo to je v tom, ze my sa nesnazime, takze sa nekontrolujwm ani nic no akurat aom spozorovala ze sa so mnou nieco deje divne ...
@rysavka55555 ahaaa ja ze sa snazite a potesilo by ta keby sa podarilo?🙂
@sewie potesilo by nas oboch 🙂
Baby chcem sa opytat.Dnes som 20 DC a BT sa mi stale drzi nizko okolo 36,6-36,7.Biely vytok mam uz druhy den ako po skonceni plodnych dni no na grafe sa mi neukazuje ziadny teplotny rozdiel.Mam si to vysvetlovat tak ze ovulacia mi tento cyklus neprebehla?Cyklus mavam nepravidelny 24-36 DC.
Ďakujem
@mimsbee aky krasny testík moooc gratulujeeem
Aj ja ;)
Dievcata ak by som bola v druhom tyzdni ukazal by to digitalny na 100%?
@lusynka4444 digy ma citlivost 25, podla mna nie, ale clovek nikdy nevie. Myslis druhom tt, ako 2 tyz. poslednej ms?
@lusynka4444 myslim si, ze zalezi od hcg ... Mohol aj nemusel, radsej este pockaj... Som na tom skoro tak isto, tak pokial nechces zatial vyhadzovat peniazky, tak pockaj no ak si velmi nedockava, skusit mozes 🙂

@sewie ja som teraz 19dc, mavam bolesti podbruska a krizov ... Vacsinou rano, v piatok pocas dna, no take divne
..tak rozmyslam, ze kedy si urobim testik...